ajakaga 09.05.05, 15:02 - mam pytania jakie znacie Polskie firmy które szyjące ubranka dziecięce (dobre gatunkowo) z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eccia0102 Re: ubranka dziecięce 09.05.05, 21:52 Ja tez kupowalam PINOKIO ładne, numeracja troszke zanizona ,porządny materiał ,nie niszczą sie tak szybko w praniu .Cenowo troszke drozsze ale warte swej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
alojw Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 08:36 Polecam Sofija i Lafel. Jeżeli jesteś z Warszawy to w Smyku na Wileńskim możesz te ubranka kupić 3o% taniej (przy zakupie min. 2 sztuk). Pozdrawiamy, Wiola i Gabryś www.gabriel.bobasy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
ajakaga Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 08:44 ja narazie kupować nie chce orientuję sie bo chcemy otworzyć taki sklep w niemczech tylko z ubrankami polskich firm Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 09:29 Polecam Wójcika (Bielsko-Biała), Marquitę i Qadri Foglio (Poznań). To są ubranka z górnej półki, ale pięknie i starannie wykończone, bardzo dobre gatunkowo. Ciuszki Pinokia, PePe, Sofia czy Lafel są świetne, ale wzornictwo nie umywa się do firm, które można kupić w Niemczech, a i cenowo wychodziłyby pewnie drozej niż ciuszki z H&M. Natomiast te trzy firmy, które wymieniłam na początku poradzą sobie z każdą zachodnią konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 09:35 Zapomniałam jeszcze o firmie Mininiebo (chyba z Siedlec), która szyje ubranka na specjalne okazje, są drogie, ale tak cudne i oryginalne, że trudno znaleść coś piękniejszego. Wszystkie te firmy maja swoje strony w internecie i mozna sobie zobaczyć ich kolekcje. Aha przypomniałam sobie jeszcze o firmie Coccodrillo - też mają cudne ciuszki, a tegoroczna letnia kolekcja jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś