Dodaj do ulubionych

ubranka dziecięce

09.05.05, 15:02
- mam pytania jakie znacie Polskie firmy które szyjące ubranka dziecięce
(dobre gatunkowo) z góry dziękujesmile
Obserwuj wątek
    • maja42 Re: ubranka dziecięce 09.05.05, 21:47
      pinokio
      • eccia0102 Re: ubranka dziecięce 09.05.05, 21:52
        Ja tez kupowalam PINOKIO ładne, numeracja troszke zanizona ,porządny
        materiał ,nie niszczą sie tak szybko w praniu .Cenowo troszke drozsze ale warte
        swej ceny
    • alojw Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 08:36
      Polecam Sofija i Lafel. Jeżeli jesteś z Warszawy to w Smyku na Wileńskim możesz
      te ubranka kupić 3o% taniej (przy zakupie min. 2 sztuk).

Pozdrawiamy,
      Wiola i Gabryś
      www.gabriel.bobasy.pl/
      • ajakaga Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 08:44
        ja narazie kupować nie chce orientuję sie bo chcemy otworzyć taki sklep w
        niemczech tylko z ubrankami polskich firm smile
        • pia_ Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 09:29
          Polecam Wójcika (Bielsko-Biała), Marquitę i Qadri Foglio (Poznań). To są
          ubranka z górnej półki, ale pięknie i starannie wykończone, bardzo dobre
          gatunkowo. Ciuszki Pinokia, PePe, Sofia czy Lafel są świetne, ale wzornictwo
          nie umywa się do firm, które można kupić w Niemczech, a i cenowo wychodziłyby
          pewnie drozej niż ciuszki z H&M. Natomiast te trzy firmy, które wymieniłam na
          początku poradzą sobie z każdą zachodnią konkurencją.
          • pia_ Re: ubranka dziecięce 10.05.05, 09:35
            Zapomniałam jeszcze o firmie Mininiebo (chyba z Siedlec), która szyje ubranka
            na specjalne okazje, są drogie, ale tak cudne i oryginalne, że trudno znaleść
            coś piękniejszego. Wszystkie te firmy maja swoje strony w internecie i mozna
            sobie zobaczyć ich kolekcje. Aha przypomniałam sobie jeszcze o firmie
            Coccodrillo - też mają cudne ciuszki, a tegoroczna letnia kolekcja jest
            rewelacyjna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka