7venezia 10.05.05, 10:52 czy macie moze lozeczko Ewelina II z Klupsia? CZy jestescie zadowolone? A moze mozecie mi polecic inne lozeczko? Potrzebuje lozeczko bez szuflady, za to z wyjmowanymi szczebelkami. Bede wdzieczna za rady. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olcia1 Re: KLUPS - EWELINA II 10.05.05, 12:48 Mam. Aczkolwiek dopiero od 3 miesiecy wiec nic nie moge powiedziec na temat trwalosci. Na razie uzywamy tylko gornego poziomu a szczebelki raz wlozone jeszcze nie byly wyciagane. Jak na razie wszystko jest ok. Niezadowolona jestem natomiast z komody Klupsa. Od 6 miesiecy nie moze sie wysmierdziec i zaraz w pierwszym miesiacu uzywania odlecial kawalek okleiny oklejajacej brzeg szuflady. Na szczescie w niewidocznym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_zuzi1 Re: KLUPS - EWELINA II 11.05.05, 19:49 Jestem posiadaczka takiego właśnie łóżeczka w kolorze białym i jestem baaardzo zadowolona. Łóżeczko jest ładne, solidne, trwałe, farba się nie łuszczy, szczebelki nie wypadają i wszystko ok. Dodam, że moja córeczka użytkuje to łóżeczko od 7 miesiecy. Dominika Odpowiedz Link Zgłoś