ezagraj 11.05.05, 08:34 Witam wszystkie mamy. Mam pytanie czy może wiecie w jakim sklepie jest (lub będzie) promocja na pieluchy z pampersa no i za ile??? Będę wdzięczna za info Pozdrawiam Edyta gg5895723 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ledzeppelin3 Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 11.05.05, 08:45 Geant na Ostrobramskiej po 48 zł, Carrefour Wileńska 49zł Odpowiedz Link Zgłoś
monanan Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 11.05.05, 08:47 Zgadzam sie z przdmówczynią A ja przed zakupami zawsze przegladam gazetki reklamowe na stronach www wszystkich hipermarketow w miescie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 11.05.05, 08:50 W Warszawie: GEANT: HUGGIES mega pack - 36,99 zł. (Large - 62 szt., medium - 76 szt., small-medium - 86 szt. - w paczce). Promocja od 11.05 do 22.05. TESCO: PAMPERS jumbo pack - 48,99 zł (midi - 90 szt., maxi plus - 70 szt., junior - 66 szt., large - 60 szt. - w paczce). Promocja od 12.05 do 18.05. CARREFOUR: HAPPY - 34,89 zł (maxi - 62 szt. w opakowaniu - reszty nie wiem, bo nie napisali w gazetce . Promocja od 09.05 do 18.05. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 08:55 Zawsze chcialam kupic ale nikt ze znajomycj nie używa, a na sztuki nie można kupić żeby zobaczyć jakie są. Odpowiedz Link Zgłoś
eewwa Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 10:03 raz kupiłam i dziecko miało uczulenie ....ale moja koleżanka używa i jest zadowolona ...ja osobiście jade teraz na heppy ostatnio kupiłam pampersy i się troszke rozczarowałam bo mała pare razy budziła się mokra w nocy , ale tak do 10 miesiąca używałam tylko pampersów i byłam zadowolona , może te większe są mniej chłonne Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 10:22 Moja kuzynka ma 2 lataka i kupuje pampersy ale nie aktiv baby tylko taoal care ponoc sa grubsze i bardziej chłonne bo w aktiv baby mały budził sie usikany po szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 10:25 ezagraj napisała: > Moja kuzynka ma 2 lataka i kupuje pampersy ale nie aktiv baby tylko taoal care > ponoc sa grubsze i bardziej chłonne bo w aktiv baby mały budził sie usikany po > szyję. Używamy aktiv baby i są b. dobre, u nas sie sprawdzają - wytrzymują bardzo dlugą przerwę nocną, jaką sobie robi córka. Inna sprawa, że total care wogóle nie widziałam odkąd wprowadzili aktiv baby. Odpowiedz Link Zgłoś
larenata Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 19:50 Kupiłam raz i cieszę się, że już się skończyły... Po zmoczeniu bardzo się brylowały w środku i ten wkład po prostu się rozwalał. Nie wiem, czy trafiłam na wadliwą serię, czy wszystkie takie są. Zdecydowanie wolę Pampers Baby Aktiv. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: czy ktoś używał HUGGIES-ów? jak się spisują 11.05.05, 19:52 My uzywalismy zamiennie Pampersow i Huggiesow (ale z linii Freedom, takiej w zielonym opakowaniu). Sprawdzaly sie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wrobelkass huggies 20.05.05, 20:21 ja od niedawna przerzucilam sie z pampersow na huggiesy i jestem zadowolona; ale zdania sa rozne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka 39.99??? 11.05.05, 13:00 o ile mnie wzrok nie mylił, w aptece w blue city duża paka pampersów kosztowała ostatnio 39.99... Ale za prawdziwość danych nie ręczę, bo mi samej w to trudno uwerzyć (a nie kupiłam, bo właśnie nie miałam chwilowo kasy ) Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj masz rację są po 39,99 11.05.05, 15:45 po 39,99 sa total care 4 pakowane po 56szt a aktiv baby w jumbo pakach po 49zl no to chyba najtaniej choć ja dzis w tesco widziałam po 48,95 jumbo paki ( jak widze to w tych jumbo pakach coraz częściej urywaja po kilka pieluch dawniej 4 kupowałam po 80 szt teraz są po 76 niby niewiele ale zawsze coś) Odpowiedz Link Zgłoś
mmila Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 20.05.05, 14:51 Nie moge odszukac takiego wątku kupujmy taniej a był rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
dexon huggies 20.05.05, 20:18 Ja się ostatnio obraziłam na pampersy, bo okropnie zaczęły śmierdzieć.KUpiłam huggiesy super flex. Są super, bardziej miękkie i mają fajną gumkę z tyłu. Podobno w carfour jest teraz promocja na hugg freedom 35 zł za 90 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Tesco 20.05.05, 21:22 Moje dziecko ma uczulenie na większość pieluch. Jedyne które mogła używać to Pampers, ale od jakiegoś czasu często przeciekały i gdzieś tu na forum wyczytałam o pieluszkach Tesco. Wypróbowałam i ... REWELACJA ! Żadnych przecieków, uczuleń... Na razie wszystko ok)) A używałam już chyba wszystkich firm (nawet takich hypoalergicznych szarych, ale nie pamiętam nazwy).Na razie zostajemy przy Tesco (fioletowych))). Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 madzialena 11 20.05.05, 21:55 a probowałaś pieluszki z LIDLA? są identyczne jak z TESCO (fioletowe) a jeszcze tańsze. 6.99 kosztuje 14 sztuk. Polecam. Pakowane sa w malych opakowaniach po 12/14/16 szt w zależności od rozmiaru. Ważne jest, żeby w rogu opakowania miały czerwony trójkącik z napisem nowoś w kilku językach. Te bez tego trójkącika są ceratowe Odpowiedz Link Zgłoś
markowazona Re: GDZIE JEST PROMOCJA NA PAMPERSY????????? 07.06.05, 08:30 A gdzie obecnie??? Odpowiedz Link Zgłoś