Dodaj do ulubionych

Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3

13.05.05, 13:03
Zapraszam do obejrzenia:

www.allegro.pl/show_item.php?item=51347664.
Odpowiem na wszystkie pytania.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • greenland poprawny link 13.05.05, 13:59
      www.allegro.pl/show_item.php?item=51347664
      fajniuchny ten wózeczek i faktycznie jak PP P3. No i cena dobra wg mnie w
      porównaniu do PP P3. Ciekawe czy komfort jazdy tez taki jak w PP P3.

• mikoad Re: poprawny link 13.05.05, 14:13
        Ja widziałam go w realu.Wygląda super,od razu zwróciłam na niego uwagę.I chyba
        w rzeczywistości wygląda lepiej niż na zdjęciu.
    • pia_ Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 13.05.05, 14:52
      A czy ten wózek można zobaczyć np w TGG we Wrocławiu?
      • kwap25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 13.05.05, 20:33
        Jasne !
        Wozeczek jest do obejrzenia we Wroclawiu w CH TGG. Obowiazuje cena z Allegro.
    • coronella Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 13.05.05, 20:34
      na pierwszy rzut oka rzeczywiscie wyglada identycznie, ale po dokładniejszym
      obejrzeniu, szczególnie na żywo, widać, bardzo widać, że to podróbka. Niestety.
      Wykończenie, plastiki, materiał... na mnie ten wózek nie zrobił dobrego
      wrażenia. Pomijając fakt, że to nieetyczne kopiować cos, co się sprawdziło u
      innego producenta, po to, by dorobic się na czyjejś opinii.

Cena owszem, kusi. Szczególnie jesli kogos nie bardzo stać na kupno Pliko. Ale
      ja bym jednak porządnie przemyślała zakup. Do mnie taka podróba nie bardzo
      przemawia.
      Skojarzyło mi sie z rzeczami Leader Price, i innych tego typu dyskontów, które
      robia opakowania łudząco podobne do znanych marek, i umieszczaja tylko
      mikroskopijny swój znaczek firmowy gdzies w rogu.

A tak na marginesie, widziałam równiez podróbkę Maclarena.
      Hm... Polak potrafi smile
      • kwap25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 13.05.05, 21:04
        Widzilem na zywo oryginal i trzeba naprade mocno sie przygladac zeby znalezsc
        roznice w wykonaniu. Musze przyznac ze zostal on skopiowany nawet z pewnym
        felerem Pliko.
        Moim celem nie bylo reklamowanie podrobki, (nie napislem o tym ani slowa) ale
        pokazanie ze nie koniecznie trzeba placic za marke, aby miec dobrze wykonany,
        lekki i mogacy sie podobac wozek. Zreszta wiele firm tak robi (patrz Baby
        Dreams i modele Buggy, Teddy i Travel, to chyba klony Chicco) i nikt nie
        zarzuca im wtornosci. Klienci sa zadowoleni z estetycznych, trwalych i tanich
        wozkow. Firma Everflo (przypuszczam ze jest to nazwa na Europe, pewnie robie je
        Zeng Pong, albo Ping Benng) jest zleceniobiorca Peg Perego wiec na tych samych
        czesciach wypuszcza swoj wozek.
        Uprzedzajac argument o produkcji Peg Perego we Wloszech, mysle ze tam sa one
        tylko skladana z czesci ktore przyplywaja z Azji. Przez pewnien czas w Polsce
        byly składane Inglesiny.
        • ajkija Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 14.05.05, 10:39
          Ok, a co ma do tego firma Arti, bo to oni mają w swojej ofercie te wózki.
          Importuje? Mam nadzieję, że nie dręczę, pytam z czystej ciekawości. smile
          • kwap25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 14.05.05, 18:49
            Tak, Arti jest importerem tych wozkow.
        • marysia46 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 17.05.05, 12:56
          uważam,że reklamując sprzedawany przez siebie towar trochę się Pan zagalopował
          podając informację,jakoby Peg Perego było produkowane w Chinach,a te chińskie
          podróbki są wykonywane na zlecenie Włochów!!!Chińczycy podrabiają co tylko się
          da i to w każdej branży, w tym przypadku jest identycznie!
          • kwap25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 17.05.05, 13:55
            Witam !
            Zapraszam do lektury mojego postu jeszcze raz. Odwrocila Pani moja wypowiedz
            dokladnie o 180 stopni.
            Z powazaniem.
    • maja285 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 14.05.05, 21:40
      jestem zachwycona, ciekawe czy ktoś juz nim jeździ. Czy jest też dostępny w
      sklepach? moze będzie jeszcze trochę tańszy?
    • maja285 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 14.05.05, 21:40
      aha i ile on waży?
      • kwap25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 15.05.05, 17:46
        Waga 8 kg.
        Cena jest juz naprawde promocyjna.
    • ewitak25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 16.05.05, 11:39
      Ja tez widziałam te wózki na żywo. Owszem, wygląda ładnie ale nie zrobił na
      mnie dobrego wrażenia. Kedy uniosłam go do góry te rurki z boku zaczęły się
      rozjeżdżać, miałam wrażenie, że wszystko w wózku sie zaraz rozejdzie i rozwali.
      Jednak PP wygląda duuuuuuuuuużo lepiej, porządniej, stabilniej. Ale tapicerka
      bardzo fajna, ładne kolory. No i cena rzeczywiście korzystna tylko nie wiem jak
      długo wózek przeżyje skoro nówka jest taka rozklekotana. Pozdrawiam.
      • kwap25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 16.05.05, 13:16
        Rurki zaczely sie rozjezdzac, bo nie zostaly zatrzasniete po jego zlozeniu.
        Pozdrawiam
        • zaba_i_kijanka Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 17.05.05, 10:13
          Gdzie można zobaczyć te wózki na żywo w Warszawie lub okolicy (lewa strona) i
          jaką nazwe podawać jak się o nie pytać?
          • ewitak25 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 17.05.05, 10:53
            Everflo (chyba jakoś tak), widziałam je w Calineczce na Grochowskiej 178, na
            Dźwigowej 51 (przy Połczyńskiej) i chyba w Świecie dziecka w Jupiterze na
            TOwarowej, tego ostatniego nie jestem pewna bo byłam w 4 sklepach jednego dnia
            i mogło mi się coś pomylić.
    • mamcia_32 Re: Nowy Arti jak Peg Perego Pliko P3 18.05.05, 08:11
      Faktycznie wygląda jak Pliko, ale pewnie na tym wizualnym podobieństwie się
      kończy. Ważna jest jakość wykonania, rodzaj materiału etc. a nie tylko wygląd
      zewnętrzny. Niestety prawda jest taka, że za dobry produkt trzeba zapłacić. To
      jest tak jak buty w sklepie typu CCC - z wyglądu fajne, ale do noszenia się nie
      nadają. Ale na szczęście jest demokracja i każdy ma swobode wyboru.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka