Gość: Ixodus IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.10.03, 13:35 Gdzie jest fajny basen na Ochocie? Najlepiej gdzieś kolo Grójeckiej i Korotyńskiego. Prosze podpowiedzcie. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wydra10 Re: Basen na Ochocie?? 17.10.03, 14:50 ul. Rokosowska 10, tuż przy Białobrzeskiej w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepegi Re: Basen na Ochocie?? IP: *.edipresse.pl 17.10.03, 15:25 przy Bialobrzeskiej jest w miare fajny, ale maly i niestety, trzeba zakladac czepki :( Odpowiedz Link Zgłoś
wydra10 Re: Basen na Ochocie?? 17.10.03, 16:08 25m, 8 torów - sądziłam, że to raczej standard niż maleństwo A gdzie można bez czepków? w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Bielan Re: Basen na Ochocie?? IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 27.11.04, 00:36 wydra10 napisała: > A gdzie można bez czepków? Na przykład: na Potockiej, tylko, że to jest na Żoliborzu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Basen na Ochocie?? IP: *.acn.waw.pl 11.02.04, 14:38 na Geodetów był - chyba powinien być nadal, jest też na Rokosowskiej, a najlepiej mykaj na Warszawiankę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax Re: Basen na Ochocie?? IP: *.ite.waw.pl 18.10.04, 09:58 Odradzam Rokosowską. Nie 8 torów tylko 6, a i to nie zawsze. To basen przy szkole i w godzinach nauki "komercyjni" mają do dyspozycji tylko 2 tory. Tłok jak "stu bandytow", nie da sie plywać. Po szkole też bywają wyłączenia części basenu z użytkowania. Niby na kartce przy wejściu stoi, że nap. we wtorek po 17:00 komercyjni moga pływać na 6 torach, ale łebki-ratownicy robią prywatne fuchy nawet do 19:00. Prawem kaduka (kierownika juz po 16:00 nie ma) zajmują 2- 4 tory, a "komercyjni" potulnie mieszją wodę w okropnym tłoku. ODRADZAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kolesie4 Re: Basen na Ochocie?? 15.10.04, 16:26 jjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyssssssssssszzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniko Re: Basen na Ochocie?? IP: 62.29.248.* 16.11.04, 09:55 Bywam tam od czasu do czasu, co prawda raczej w okolicach 19.00 ale jest zawsze pustawo. Nigdy nie było tłoku. Właśnie dlatego ten base mi odpowiada - spokój i bez tłoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Basen na Ochocie?? IP: *.aster.pl 28.11.04, 11:34 Nigdy nie ma zajętych 4 torów zawsze jeśli już są zajęte dwa. Nie wiem o co Wam chodzi bo na każdym basenie tak jest byłam w sekcji na warszawiance rok i zajmowaliśmy też 2 tory i nikt nie miał do nas pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
ptah Re: Basen na Ochocie?? 28.11.04, 15:24 ja widac na rokosowskiej potrafi byc i luzniej i tloczniej (jak chyba na kazdym basenie) ;-). Ja chodze (moze lepiej powiedziec: staram sie chodzic) na 6 rano i wtedy jest w miare luzno - zwykle tor dziele z jedna osoba. Sam basen raczej z tych przyjemniejszych w w-wie. Odpowiedz Link Zgłoś