kasia9926 16.05.05, 21:13 Witam. Czy są tutaj osoby, które mają taki wózek? Proszę o opinie. Z góry dziękuję. Kasia i Franio w brzuszku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desada Re: Graco Quatro Delux??? 17.05.05, 12:04 Witam, nie pamiętam czy na tym forum czy może na jakimś prywatnym dużo było różnych opini na ten temat. Ja osobiście kupiłam właśnie ten wózek, jak dla mnie jest ok, bez zarzutów ale myśle że sprawdzi się dopiero "w praniu" czyli od września jak mój Kubuś się urodzi Poszukaj sobie wątków na ten temat - wystarczy że wpiszesz nazwę wózka albo firmę w wyszukiwarce na tej stronie.... Szczerze powiedziawszy to chyba wózek ten ma pól na pół pozytywnych i negatywnych opinii... szkoda... bo jest naprawdę fajny Pozdrawiam, Asia (22 tc) Odpowiedz Link Zgłoś
chubus Re: Graco Quatro Delux??? 18.05.05, 09:31 cześć! zdecydowanie odradzam Ci kupno tego wózka!Ja go dostałam i tylko dlatego mam jako wózek zapasowy u babci. I po ostatnim weekendzie najchetniej wyrzuciłabym go na smietnikSpacer po lesie Quatro był męczarnią!Wózek się ciężko prowadzi, brak amortyzacji jast bardzo odczuwalny.Ogólnie jest naprawde bardzo niewygodny.Jedyna zaletą może być ruchoma budka, która skutecznie chroni maleństwo przed słońcem.A oprócz tego nic specjalnego.Oczywiście wózek jest dość szeroki i wygodny dla dzidzi, ale wydaje mi się ,że mamusia też musi mieć jakiś komfort prowadzenia.Ponieważ chcielismy go zabrać ze soba na dłuższy wyjazd za granicę, to teraz jestaśmy zmuszeni kupic kolejny wózek, tym razem na pompowanych kołach ale składany tak jak graco, żeby nie męczyć się na spacerach. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
annaba1 Re: Graco Quatro Delux??? 29.05.05, 00:33 Mam ten wózek. Wady: Oparcie jest za wąskie. Mój synek 2,5 roku siedzi w nim bokiem. Prowadzi się raczej dobrze, chociaż skręca w lewo. Łatwo zniszczyć koła przednie. My naprawialiśmu 3 razy. Bardzo żałuję, że jednak nie kupiłam Peg perego. Odpowiedz Link Zgłoś
fifinka2 Re: Graco Quatro Delux??? 29.05.05, 20:06 Dla noworodka odradzam nasi znajomi kupili i niestety ich coreczka ktora ma 2 miesiace nie miesci sie do nosidelka !wozek ok ale dla maluszka ktory dobrze siedzi(od 6 mies)a nie dla nowoerodka. Odpowiedz Link Zgłoś