Dodaj do ulubionych

Pytanie o uchwyt na butelkę w PP3

18.05.05, 09:09
mam pytanie dotyczące uchwytu na butelkę, jaka jest średnica rurek w pp3 i
jak się montuje ten uchwyt? ponieważ mam możliwość dokupienia samego uchwytu,
a wózek mam inny, też włoski NEONATO i nie wiem czy będzie pasować. czy
zakładając ten uchwyt trzeba ściągnąć rączkę wózka? czy to jest na wcisk? nie
widziałam niestety na "żywo" tego uchwytu, a nie chciałabym wydać
niepotrzebnie pieniędzy
Obserwuj wątek
    • pinik Re: Pytanie o uchwyt na butelkę w PP3 18.05.05, 09:37
      Hej,

wydaje mi sie, ze szanse na to, zeby pasowal sa minimalne. Rurki w p3 sa owalne
      i do tego ten uchwyt montuje sie zdajsie nad tym guziczkiem do wydluzania
      raczek. TAm jest na niego nawet specjalne wyciecie. Wydaje mi sie, ze to do
      innych wozkow nie bedzie pasowac.

Ale sa takie uniwersalne uchwyty na butelki w sprzedazy. Radzilabym raczej taki
      kupic, niz ten od p3.
      • ewelinaz25 Re: Pytanie o uchwyt na butelkę w PP3 18.05.05, 09:50
        dzięki pinik ale gdzie mogę dostać taki uchwyt, na stronach internetowych
        raczej się nie spotkałam z taką ofertą
        • wlgs Re: Pytanie o uchwyt na butelkę w PP3 18.05.05, 11:06
          Ja troche z innej beczki - czy mogłabyś zdradzić gdzie kupiłaś wózek Neonato i
          ile kosztował? Czy to jest może model Dakar sport-ten podobny do PP3? Jak Ci
          się sprawuje? Mi się bardzo podoba ten wózek ale mało jest o nim opinii i firma
          niezbyt znana w Polsce. Nigdzie w necie nie mogę się dopatrzeć cen, mam
          nadzieję, że jest tańszy od Pliko...
          będę wdzięczna z info
          • inia25 neonato 18.05.05, 11:11
            masz tu link do aukcji na allegro
            www.allegro.pl/show_item.php?item=51722869
          • ewelinaz25 do wlgs 18.05.05, 11:26
            swój wózek kupiłam na allegro w stanie idealnym i zapłaciłam 350 zł i to jest
            ten model, o którego pytasz. wózek jest w pełni wyposażony (bardzo ciepły
            spiwór na nogi i oryginalna folia p/deszczowa) i tak też jest sprzedawany w
            sklepach. sprawuje się wyśmienicie, ma świetną amortyzację, oparcie rozkłada
            się na płasko (4 pozycje), lekko się prowadzi nawet jedną ręką, ma pompowane
            wszystkie kółeczka (tego w pp3 nie ma smile), podnóżek dość długi, dziecku nóżki
            nie wiszą, oparcie wystarczająco wysokie, główka dziecka swobodnie się na nim
            opiera, tapicerka rewelacja, łatwa do czyszczenia, budką zakryjesz całe dziecko
            (w pełni ruchoma 180 stopni), lekka ok. 8kg, śpiwór na nogi zakłada się
            identycznie jak w pp3, tzn. pod barierką, barierka wypinana z obu stron,
            wyściółka miękka na tyle, że nie potrzeba dziecku podusi, dodatkowo z tyłu
            budki wentylacja (wstawiona siateczka) i oczywiście u góry budki okienko. budkę
            możemy całkiem ściągnąć. niestety nowy wózek nie należy do tanich, widziałam go
            wsklepie internetowtm za ok. 1025 zł, ale wierz mi, że wart swojej ceny.
            podaję link do e-sklepu, w którm go widziałam
            www.adas.com.pl/
            a tu jest na allegro
            www.allegro.pl/show_item.php?item=51722869
            • ewelinaz25 Re: do wlgs 18.05.05, 11:31
              a mój wózio wygląda tak
              www.allegro.pl/show_item.php?item=47610414
              • wlgs Re: do wlgs 18.05.05, 12:22
                Dzięki dziewczyny,
                tę aukcję na allegro widziałam ale potrzebuję tylko spacerówki a nie zestawu,
                natomiast w sklepie Adaś nic się nie wyświetla pod nazwą Neonato, może już nie
                mają tych wózków?
                Miałam nadzieję, że ten wózek jest tańszy... potrzebuję wózka na krótkie
                spacery, na zakupy, wyjazd do rodziny itp, ale zwracam uwagę, żeby był wygodny
                dla dziecka, bo to jeszcze maluszek. Nie wiem czy uda mi się pogodzić moje
                wymagania z niską cenąsad
                szukam dalej, może się trafi jakaś okazja
                • ewelinaz25 Re: do wlgs 18.05.05, 13:11
                  to dziwne bo mnie też się nic nie wyświetla, a jeszcze niedawno sama tam
                  zaglądałam i wszystko było ok
                  a co do ceny dobrych wózków, to nowego ale naprawdę dobrego wózka tanio się nie
                  kupi, lepiej pilotuj allegro, może tam coś w przyzwoitej cenie uda ci się
                  kupić. powodzenia i życzę udanego zakupu. ja ze swojego wózka jestem bardzo
                  zadowolna, w pełni spełnił moje oczekiwania i to pod każdym względem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka