Dodaj do ulubionych

Instrukcja do Bebe Confort

22.05.05, 11:38
Witam,
mam prośbę, czy ktoś posiada instrukcję do wózka Bebe Confort. Kupiłam wózek
używany - komplet stelaż Trophy air6, gondola Prelude, siedzisko Opera. Nie
mam żadnych książeczek do tego wózka, nawet nie wiem jak ewentualnie zająć
się przebitym kołem. Jeśli ktoś posiada, to proszę o kontakt.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bea79 Re: Instrukcja do Bebe Confort 05.06.05, 19:59
      Podnoszę wątek. Bardzo Was prosze o pomoc. Chciałabym mieć taką instrukcję
    • susy11 Re: Instrukcja do Bebe Confort 05.06.05, 21:50
      Ja używałam bebe confort - tez gondoli, spacerówki i fotelika - ale na stelażu
      Trophy Avenue. Więc nie miałam pompowanych kół i problem przebitej dętki odpadałsmile
      ale w razie jakiejś awarii lub problemów z użytkowaniem to można dzwonić do
      serwisu bee confot do Poznania - firma Oster.
      Albo jak jesteś z Wawy to w Sklepie Świat Dziecka (na Puławskiej, albo w
      Jupietrze na Towarowej) na pewno pomogą..
      Mam nadzieję że trochę pomogłam
      Pozdrawiam i życzę miłego użytkowania wózeczkasmile
      • bea79 Re: Instrukcja do Bebe Confort 05.06.05, 22:39
        Dziękuję bardzo za odpowiedź. Chodzi mi również o książeczki, które na pewno
        były przy każdej części wózka. Masz może coś takiego od swojego? Niestety nie
        mam takiej możliwości, mieszkam w małej miejscowości.
        • susy11 Re: Instrukcja do Bebe Confort 06.06.05, 11:50
          niestety nie mam juz instrukcji - sprzedałam cały wózek razem z papierkami..
          tam było o rozkładaniu, montażu itd. poszczególnych elementów..
          jak masz jakiś problem to napisz o co ci chodzi, to może pomogęsmile
          ale ogólnie mówiąc - to ten wózek nie jest zbyt skomplikowaną "maszyną"..
          wszysko się ładnie odpina do prania i jest naprawdę porządnie wykończony -
          przynajmniej mój taki byłsmile
          POzdrawiam
          • bea79 Re: Instrukcja do Bebe Confort 06.06.05, 16:01
            No właśnie o to mi chodzi, szkoda. Wiem, że jest łatwy w obsłudze, ale mimo to
            zawsze lepiej mieć jakieś papierki. Np nie wiem do czego słyży taki zaczep przy
            zapięciu budy. Jest taki biały plastik wchodzący w zapięcie, ale jak się go
            odchyli to jest jakiś zaczep i nie wiem do czego to służy. A tak to bym np.
            sobie wyczytała w instrukcji. szkoda, że już nie masz tej instrukcji. Ale
            dzięki za jakiekolwiek zainteresowanie wink
    • anka_tg Re: Instrukcja do Bebe Confort 06.06.05, 17:17
      czy mieszkasz w w-wie lub bliskiej okolicy? Zachomikowałam sobie te książeczki,
      bo gdy będę sprzedawała swój wózek, chcę żeby nabywca miał też te instrukcje.
      Nie pisze sie wiec na oddanie ci ich, ale mogę pożyczyć - o ile znajde jeszcze
      gdzies w stosach papierów przeróżnychwink

Oster nie jest już dystrybutorem produktów bc na Polskę. Jest nim jakaś inna
      firma - chyba też z Poznania. Dowiesz się w każdym sklepie, gdzie sprzedają bc.
      Gdy coś sie zepsuje, dzwonisz po prostu do dystrybutora i dogadujesz, czego ci
      trzeba. Gdy zepsuło sie nam kółko, przysłali nam nowe w następnym transporcie,
      jaki szedł do w-wy.

Na wypadek, gdyby nie wypaliło z wypożyczeniem Ci instrukcji kilka
      najważniejszych moim zdaniem spraw:
      1) gondolę można mocować tylko w ten sposób, że mama widzi dziecko,nigdy
      odwrotnie czyli dziecko przodem do kierunku jazdy, natomiast siedzisko mozna
      montować albo przodem albo tyłem do kierunku jazdy - z zależności od potrzeb
      2) gondolę można wyciągnąć z metalowego stelaża, dzięki któremu spoczywa ona na
      stelażu i wtedy dzieki specjalnym zaokrągleniom pod spodem można pokołysać
      dzidziusia, gdy gondola stoi np. na podłodze
      3) budka i przykrycie z gondoli służą później jako budka i przykrycie do
      siedziska - na zimę na niedużego dziecka świetnie sie sprawdziły u nas
      • bea79 Re: Instrukcja do Bebe Confort 06.06.05, 21:34
        Niestety nie jestem z Warszawy i to jest właśnie problem. Jeśli nie byłoby to
        dla Ciebie wielkim kłopotem, to miałabym prośbę abyś wysłała mi te instrukcje -
        ja je skseruję i odeślę. Jeżeli tak, to bardzo proszę o kontakt mailowy, podam
        adres. Mój mail bethinka@plusnet.pl
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka