Dodaj do ulubionych

Echo Investment zmieniło koncepcję

IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 12:11
widzę że zmieniła się plansza reklamująca powstanie centrum rozrywki ale tym
razem żeby sie nie kompromitować leszcze z echa nie napisali kiedy otwarcie. To
trochę jak z psem ogrodnika bo sam nie weźmie a innemu nie da do sołowow
blokuje potencjalne inwestycje w Kielcach.
Obserwuj wątek
    • zachariusz Re: Echo Investment zmieniło koncepcję 12.01.02, 13:09
      nasuneły mi się dwie myśli po przeczytaniu tego co napisal wredny.
      1. Pan Sołowow - to zapewne łebski facet. I fajnie, że mieszka w Kielcach, robi
      tu interesy itd.
      Być może się mylę - ale wydaje mi się , że taka syfiasta rudera - która stoi na
      Sienkiewicza - tam niedaleko Fantazjusza, naprzeciw poczty - należy właśnie do
      niego. Wspomne tylko o powybijanych oknach no jeden wielki syff. Podkreślam -
      może się mylę, bo tylko słyszałem, ze on jest właścicielem - ale jeśli tak
      jest - jeśli taki żałośnie wyglądający budynek stoi przy głównej ulicy miasta,
      jeśli jego właścicielem jest pan Sołowow - to... - to jest skandal. Przypomne
      tylko - przy głownej ulicy miasta - taki syf

2. Druga sprawa - Echo Investment.
      Naturalnie pisze tylko swoje prywatne odczucia i zdaję sobię sprawę, że wielu z
      Was, może się z ta opinią niezgodzić.
      Echo Investment - kojaży mi się z Echem Dnia.
      Jednym słowem - przereklamowane.
      Jeśli słysze np reklamę radiową "w poniedziałek jedyny w regionie dodatek
      sportowy tylko z ED" - to śmieje się do łez - bo po pierwsze takiej samej
      jakości dodatek ma SŁ - zupełnie inny jakościowo - lepszy i do tego dwa razy w
      tygodniu ma GW.
      Jeśli słyszę reklamę radiową "tylko u nas, tylko w ED, jedyni w regionie itd"
      to poprostu - zupełnie, wogóle w to nie wierze.

Podobnie z Echem Inwestment - przereklamowane.
      • Gość: wredny Re: Echo Investment zmieniło koncepcję IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 16:22
        przestaniesz myśleć ze jest taki fajny jak połączy echo z mitexem i sprzeda to
        w cholerę
        Jak jest taki dobry to dlaczego cersanit kontrolowany przez niego wybudował
        fabrykę -miejsce pracy dla 300 osób- na śląsku ?
        • Gość: Yahagi Re: Echo Investment zmieniło koncepcję IP: *.kielce.tpsa.pl 13.01.02, 17:19
          hmm....
          poczytaj dokładnie www.cersanit.com.pl/ofirmie.html

znajdziesz tam: .... Od momentu debiutu spółki na WGPW przed czterema laty,
          Cersanit zainwestował 110 milionów złotych w modernizację fabryki ceramiki
          sanitarnej w Krasnymstwie, uruchomił Zakład Produkcji Mebli Łazienkowych w
          _Starachowickiej_Specjalnej_Strefie_Ekonomicznej_. - Nasze inwestycyjne plany
          nie są jeszcze wyczerpane - twierdzi prezes Mariusz Gromek - Chcemy zwiększyć
          moce produkcyjne wałbrzyskiej fabryki z 9 do 15 milionów metrów kwadratowych
          płytek rocznie, a w _Strachowicach_ zlokalizować konglomerat fabryk,
          produkujących wanny akrylowe, kabiny prysznicowe i deski sedesowe....

(to co zwłaszcza ciekawe - podkreśliłem....)

To chyba jego pieniądze i jak widać na załączonym obrazku wie on co z nimi ma
          robić sto razy lepiej niż ty i ja razem wzięci i podniesieni do piątej potęgi..
          no nie...???

Umówmy się wiec, że do kieszenie będziemy mu zagladać....
      • Gość: Buc Re: Echo Investment zmieniło koncepcję IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 18:54
        Ja bym nie podziwial taka pana Solowowa.
        Chodza sluchy, ze chce przeniesc firme do Warszawy albo sprzedac.
        • Gość: Yahagi Re: Echo Investment zmieniło koncepcję IP: *.kielce.tpsa.pl 13.01.02, 19:18
          Pewnie, ze może się tak zdarzyć. Na chwilę obecną jednak postawił jedną fabrykę
          w Starachowicach i myśli o drugiej. No i to na chwilę obecną jest
          obowiązujące... a co w przyszłości (?) - zobaczymy....
          • Gość: TuśTuś Re: Echo Investment zmieniło koncepcję IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 07:37
            Yahagi, świetnie że powróciłeś. Witaj o uroczy !
            • Gość: jurek Re: Echo Investment zmieniło koncepcję IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 12:47
              W PIĄTKOWYM ED na pierwszej stronie było ogloszenie wraz z nieco zmienionym
              projektem ze sa juz ostatnie pow. do wynajecia .Moj kolega już wynająl w tym
              centrum pomieszczenie i czeka az budowa sie rozpocznie.Chyba zadzwoni do Echa i
              zapyta sie kiedy budowa ruszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka