alerut1 13.06.05, 02:00 Dziewczyny, gdzie i za ile można dostać fajne chusty do noszenia dzieci? Czy Któraś z Was już wypróbowała? Rodzęw lipcu i tak sobie myślę, że przyjemnie będzie z maluszkiem pochodzić... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvias1 Re: chusty do noszenia 14.06.05, 12:24 Zobacz na www.fasolka.pl Oferują specjalne chusty dla noworodków, niemowlaków a także dla starszych dzieci do 2-3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
alerut1 Re: chusty do noszenia 14.06.05, 22:02 Byłam już na fasolce, ale chciałabym zobaczyć "na żywo" i zapytać czy może któraś z Was ma doświadczenie użytkowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
annakol1 Re: chusty do noszenia 14.06.05, 22:39 ja mam w domy - firmy Zefir to byl prezent ale nie jestem zadowolona, nie umialam jej dobrze/wygodnie (ani dla siebie ani dla dziecka) uzywac gdybym ja kupila to bylabym zla znacznie bardziej podeszlo mi nosidelko z chusta na razie czekam moze przyda sie do noszenia malenstwa na biodrze generalnie ja nie polecam, ale to moje subiektywne zdanie sa pewnie te mamy ktore sa bardzo zadowolone Odpowiedz Link Zgłoś
lenaa3 Re: chusty do noszenia 12.07.05, 10:15 Witaj, ja zamówiłam chuste w sklepie internetowym www.fasolka.pl,chusta jest czad my uzywamy jej praktycznie ciagle. Poleciła mi ja połozna, wiec kupujac wiedziałam o jej walorach. Do produktu była dołączona instrukcja wiec wszystko było jasne. Jesli masz obawy to zapytaj o porade swoja położną, ale ja ze swojej strony polecam.Są różne rozmiary fasolek wiec pewnie znajdziesz cos dla siebie i maleństwa.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś