rozmaner 13.06.05, 09:57 Witam, czy ktoś ma taki wózek? proszę o opinie jak się sprawuje w praktyce..czy będzie to udany zakup czy też nie, jak się prowadzi, czy nie jest awaryjny itp. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blamblam Re: Graco Ultima - kolekcja 2004 13.06.05, 11:43 Ja mam od październikam ubiegłego roku. Do tej pory byłam bardzo zadowolona. Teraz zaczął skrzypieć. I trzeba go często czymś smarować zeby nie skrzypiał (nie wiem czym bo mąż to robi - chyba WD 40). Poza tym jest ok. acha no i koła plastikowe w lesie to porażka ale wiedziałam o tym jak kupowałam. zależało mi żeby wózek był lekki więc sie nie mogłam zdecydowac na pompowane. Odpowiedz Link Zgłoś
miaga1 Re: Graco Ultima - kolekcja 2004 14.06.05, 08:30 Cześć, ja też mam ten wózeczek, ale wnerwiam się, że nie poczekałam parę miesięcy i nie kupiłam z nowej kolekcji. Jest niby dość w porządku ale... straasznie twardy, (w nowym są koła gumowe - Ultima plus, czy cos takiego), oprócz tego mam wrażenie, że mały się ześlizguje z siedzenia (cały czas sie odczepia rzep utrzymujący powłoczkę).Mój wózek jeszcze nie skrzypi, ale to chrobotanie plastikowych kół mnie dobija. Teraz z całą pewnością wybrałabym coś na kółkach pompowanych. Jeśli natomiast chodzi Ci o pojazd lekki i wyłącznie do miasta, to można go polecić. Na Allegro są nowe - te z 2005 z gumowymi kółeczkami- może się nad nim zastanowisz? Cena chyba nie wiele wyższa. A, jeszcze ostatnio widziałam Graco bodajże Mirage - troszkę wyższy model z 2004 w super cenie - też na Allegro. Jeśli byś chciała jeszcze coś wiedzieć, to pisz na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
miaga1 Re: Graco Ultima - kolekcja 2004 14.06.05, 08:39 sorry. to nie mirage tylko Graco Voyager Odpowiedz Link Zgłoś
blamblam Re: Graco Ultima - kolekcja 2004 14.06.05, 11:55 U mnie też sie zsuwa tapicerka czasem . rzeczywiscie rzep nie trzyma zbyt mocno. Ale ze nie zawsze tak jest to nie pamietałam o tym Odpowiedz Link Zgłoś