Dodaj do ulubionych

rozmiar butkow

20.07.05, 10:56
korzystajac z letnich wyprzedazy chcialabym kupic synkowi sandalki na
przyszle lato i zastanawiam sie na jaki rozmiar powinnam sie zdecydowac.
teraz maly ma 17 m-cy i nosi 21, wiec moze 23? i jeszcze jedno: czy
rozmiarowka antylopy rowna sie bartkowi? dzieki.
Obserwuj wątek
    • ewala5 Re: rozmiar butkow 20.07.05, 10:59
      zastanów się dobrze moja mała nosiła nr 21 mając 19-20 mies , mineły 2 mies a
      teraz wszystkie butki 23 są na nią dobre , takiemu dzieciątku nóżki szybko
      rosną
      • jagienkaa Re: rozmiar butkow 20.07.05, 11:09
        hehe a mojemy dwulatkowi przez rok urosła noga o 1 rozmiar.
    • pasibrzuszek Re: rozmiar butkow 20.07.05, 11:24
      kupowanie bucików na przyszły rok to największa głupota. Dziecku moze urosnąć
      stópka nawet do 5 numerów.
      • reed28 Re: rozmiar butkow 20.07.05, 12:09
        No popieram mojemu synowi noga przez miesiac urosla o 3 rozmiary kupione w
        polsce buty tez juz sa za male nosi teraz 25 a ma 21 miesiecy. w kwietniu nosil 20.
    • iwles Re: rozmiar butkow 20.07.05, 13:35
      U nas w "Deichmanie" były promocje na letnie butki dziecięce na wiosnę (jako
      fasony zeszłoroczne). Cena - 50% niższa.
      Więc może nie warto teraz kupować?
    • agacz2905 Re: odradzam 20.07.05, 22:31
      Ja popełniłam właśnie taką głupotę - tj. kupiłam córce sandałki na przyszły
      sezon - Agata teraz nosi sandałki "Bartka" 21, ja kupiłam tzw. "duże 23" (duże -
      bo nawet bartek nie trzyma rozmiarówki, zależy na jakim spodzie jest bucik).
      Nie mam gwarancji, że córka z tych sandałków skorzysta np. od maja do sierpnia
      2006. Osobiście, niezależnie od mojego zakupu, który już jest faktem - odradzam
      kupowanie butów dla dziecka "na przyszłość". Nigdy tak naprawdę nie wiesz,
      przez jaki okres czasu o ile urośnie stopa dziecka. Mojemu starszemu dziecku
      też noga rosła bardzo różnie - skokowo, bynajmniej nie równomiernie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka