Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Price?

25.07.05, 11:37
Szukałam w Carrefourze, Askocie (mają tylko Barbie), Tesco. Może widziałyście
go gdzieś indziej, no i byleby cena była rozsądna tj. do 80 zł.
Obserwuj wątek
    • leigh4 Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 25.07.05, 22:55
      Chyba najtaniej jest jednak na allegro. Nie wiem niestety gdzie można kupić ten
      znikopis ww Wrocławiu, ale w Warszawie ostatnio jest trudno je znaleźć. Ja
      kupilam na allegro uzywany(little people) i musze z czystym sumieniem przyznać,
      że jest to fantastyczna sprawa. Sprawdzil się rewelacyjnie podczas podróży i w
      deszczowy dzień na wakacjach-co prawda maly sam raczej nie rysuje(no, troche
      próbuje, ale przyznaję, że rysik jest króciutki i trzeba trzymać dlugopis w
      miare pionowo do powierzchni, co mojemu synkowi srednio wychodzi), ale za to
      każe rysować mi, a sam robi stempelki i zmazuje wszystko piłką. Jestem
      zadowolona, że go kupilam, choć początkowo podchodzilam do tego zakupu
      sceptycznie(myslalam, że na taki zakup jest za wcześnie).
    • mmarysia Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 01:36
      zobacz w smyku - kiedyś tam kupowałam
      • tygisek Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 10:18
        jesli to moze byc znikopis innej firmy niz fisher-price, to ja polecam znikopis
        firmy TOMY, nazywa sie "megasketcher" i uwazam ze jest lepszy, fajniejszy i
        trwalszy, mimo tego ze nie wyglada...ma wieksza powierzchnie rysowania, ktora
        jest calkiem biala jak kartka (fisher jest pokryty widoczna drobna siateczka),
        jest wyposazony rowniez w cztery stempelki, po wyczyszczeniu powierzchnia jest
        naprawde czysta no i rysik jest zamocowany na duzo dluzszym sznurku, przez co
        jest wygodniejszy w uzyciu dla dziecka, fisher szybciej sie psuje (nie da sie do
        konca wyczyscic po jakims czasie uzytkowania)...
        widzialam znikopisy tomy na bielanach w sklepie bercheta, niestety nie pamietam
        ceny sad
        mamy znikopis fishera i tomy - tomy zdecydowanie bardziej przypadl do gustu
        mojej coreczce

pozdrawiam,
        tygisek
        • pia_ Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 10:48
          Na Bielanach w Berchecie nie kupię niczego, bo ceny są z kosmosu, znikopis
          widziałam w Kuzynie Klownie w Gal. Dominikańskiej za 119 zł!!!! Okazało się, że
          znikopis jest w Askocie, ale tylko czerwony, a ja chcę granatowy, ale za to
          kosztuje ok 75 zł (na kartę). No nic w ostateczności kupię na allegro, jak w
          Smyku nie będzie. A znikopis Tomy z kolei mi się nie bardzo podoba, no i jest
          chyba droższy od FP.
          • cubus1 Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 11:11
            Mi rowniez wizualnie i funkcyjnie podobal sie znikopis Fisher price.Kupilam go
            ale bylam naprawde rozczarowana.Rowniez dostalam pare e-maile od uzytkownikow
            ktorzy rowniez nie byli zadowoleni- glownie z powierzchni do pisania.
            Poniewaz moj syn go nie widzial i tylko ja go testowalam udalo mi sie go
            zwrocic.
            Jesli jestes zdecydowana na zakup,polecam Ci ten sklep:
            www.bobolandia.com.
            Najtaniej i najtansza przesylka, a poza tym bardzo mila obsluga smile

Ja kupilam znikopis Tomy w Smyku za ok.80zl czy 90zl juz nie pamietam wiec
            roznica niewielka.Byly jeszcze w Kuzynie Clownie ale jak pamietam jakies 15-
            20zl roznicy mieszy Smykiem.
            Faktycznie wizualnie jest gorszy,nie ma tez tej super skrytki smile ale sama
            jakosc pisania i powierzchni do pisania znakomita.
            Rowniez go polecam bo znikopis jest zabawka naprawde na dlugi czas smile
            Ogolnie rowniez wydaje mi sie jakosciowo lepszy-trwalszy.
            Pozdrawiam Pia.
            A, sa jeszcze takie podrozne Tomy, zwijane lecz niestety widzilam je tylko w
            katalogu Tomy.Nie wiem czy sa dostepne na rynku.
            • pia_ Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 11:22
              Dzięki za opinię, będę dzisiaj w Smyku to zobaczę, ale i tak częściowo klamka
              zapadła, bo moja siostra kupiła juz ten FP dla mojej córy. Ja chciałam jeszcze
              kupić drugi na prezent dla synka znajomych, ale teraz już sama nie wiem.
            • pia_ znikopis podrózny TOMY 26.07.05, 11:31
              www.zabawki-swiata.pl/product_info.php?cPath=114&products_id=1186&osCsid=32ab1df4cb3a5e0ca40c375dd45fd21c
              • pia_ TOMY najtaniej 26.07.05, 11:44
                70 zł w sklepie internetowym z Wrocławia.
                • leigh4 Re: TOMY najtaniej 26.07.05, 20:52
                  A to jest cena takiego zwijanego? Jaki to sklep?
                  I jeszcze dwa słowa o znikopisach w ogóle: myślę, że Twoja pociecha będzie b.
                  zadowolona z FP. Ten znikopis tomy wizualnie jest dużo mniej atrakcyjny i ma
                  warczący automatyczny zmazywacz, którego nie można zatrzymać-czyli zmazać np.
                  tylko pół rysunku, a przecież w tym cała frajdasmile
                  Co do przebijania rysunku po jednokrotnym starciu to ja właśnie skarżyłam się
                  kiedyś na to na forum i dziś z pokorą odszczekuję: kupilam znikopis używany i
                  myślałam, że to jego wada po użytkowaniu przez poprzedniego właściciela.
                  Okazało się jednak, że po prostu "świeży" znikopis tak ma i czasami trzeba
                  przejechać kilka razy(ten znikopis był b. mało używany) i w miarę użytkowania
                  problem zniknął. Acha i mają tak samo znikopisy tomy-sprawdziłam w smyku przy
                  okazji sprawdzania "wadliwości" mojego i ekspedientka powiedziała mi, że to po
                  jakimś czasie znika.
                  Fajny jest za to pomysł tego znikopisu zwijanego-chętnie sprawiłabym taki
                  synkowi, zwłaszcza, że u nas znikopis super sprawdził się w podróży, a ten
                  zwijany zajmuje mało miejsca. Mam tylko pytanko: czy nie wiecie, czy po
                  rozwinięciu tworzy on sztywną, twardą powierzchnię, czy trzeba go na czymś
                  twardym umieścić aby rysować?
                  • pia_ Re: TOMY najtaniej 28.07.05, 11:11
                    Ten znikopis zwijany jest za 95 zł w sklepie www.czasnazakupy.pl
                    • pia_ Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY 28.07.05, 11:45
                      Nie mam czasu szukać tego FP, bo upały są niesamowite, więc umówiłam się z tym
                      sklepem internetowym z Wrocławia na odbiór osobisty, gdyż mają siedzibę
                      niedaleko mojej pracy. Tak więc będzie mnie to kosztowało 70 zł - w Smyku
                      znalazłam za 89 zł.
                      • tygisek Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 29.07.05, 09:53
                        mialam mala nadzieje ze sie przekonasz do tomy, mimo tego ze go z gory
                        przekreslilassmile - i od razu zaznaczam ze nie mam w tym zadnego interesu
                        moze i lepiej ze nie mialas czasu szukac fp, bo napawde ten tomy moze
                        niewygledny, ale z pewnoscia fajniejszy dla dziecka i trwalszy
                        mam nadzieje tez ze obdarowany nim maluch bedzie zadowolony
                        pozdrawiam,
                        tygisek
                        • eklon Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 09:23
                          Pia czy mogłabyś się podzielić Twoimi dośwadczeniami z tym znikopisem i
                          ewentualnie namiarami na ten sklep w którym kupiłaś? Mam taki sam dylemat jak
                          Ty FP czy Tomy?
                          Z góry dziękuję!
                          • pia_ Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 09:49
                            Wizualnie Tomy jest fajniejszy, niestety w tym sklepie internetowym podnieśli
                            ceny i już nie jest to taka gratka cenowa sad, dobrze, że załapałam się jeszcze
                            na starą cenę. Obdarowane dziecko, czyli synek znajomych jest bardzo zadowolony,
                            a terkoczący odgłos "zmazywacza" wprawia go w prawdziwą ekstazę smile))
                            Z kolei FP, który użytkuje moja córa ma niesamowity plus w postaci tego schowka
                            na stępelki - choć młoda i tak już 1 zgubiła sad
                            Ta kratka wcale nie przeszkadza w rysowaniu, a zmazywacz, którym można zmazać
                            tylko część obrazka jest przynajmniej u nas dużym atutem. Tak więc sprawdził się
                            i jeden i drugi znikopis smile))
                            • eklon Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 10:14
                              Pia rozbroiłaś mnie smile myślałam, że pomożesz mi wybrać a Ty zabiłaś mi klina!
                              Qurcze chyba muszę się wybrać z Juniorem do sklepu w którym będą obie wersje i
                              sprawdzić, która jemu bardziej odpowiada!
                              • pia_ Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 10:21
                                No dobra, kupuj FP, a dzieciaka nie ciągnij do sklepu, bo zwariujesz smile)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka