pia_ 25.07.05, 11:37 Szukałam w Carrefourze, Askocie (mają tylko Barbie), Tesco. Może widziałyście go gdzieś indziej, no i byleby cena była rozsądna tj. do 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leigh4 Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 25.07.05, 22:55 Chyba najtaniej jest jednak na allegro. Nie wiem niestety gdzie można kupić ten znikopis ww Wrocławiu, ale w Warszawie ostatnio jest trudno je znaleźć. Ja kupilam na allegro uzywany(little people) i musze z czystym sumieniem przyznać, że jest to fantastyczna sprawa. Sprawdzil się rewelacyjnie podczas podróży i w deszczowy dzień na wakacjach-co prawda maly sam raczej nie rysuje(no, troche próbuje, ale przyznaję, że rysik jest króciutki i trzeba trzymać dlugopis w miare pionowo do powierzchni, co mojemu synkowi srednio wychodzi), ale za to każe rysować mi, a sam robi stempelki i zmazuje wszystko piłką. Jestem zadowolona, że go kupilam, choć początkowo podchodzilam do tego zakupu sceptycznie(myslalam, że na taki zakup jest za wcześnie). Odpowiedz Link Zgłoś
mmarysia Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 01:36 zobacz w smyku - kiedyś tam kupowałam Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 10:18 jesli to moze byc znikopis innej firmy niz fisher-price, to ja polecam znikopis firmy TOMY, nazywa sie "megasketcher" i uwazam ze jest lepszy, fajniejszy i trwalszy, mimo tego ze nie wyglada...ma wieksza powierzchnie rysowania, ktora jest calkiem biala jak kartka (fisher jest pokryty widoczna drobna siateczka), jest wyposazony rowniez w cztery stempelki, po wyczyszczeniu powierzchnia jest naprawde czysta no i rysik jest zamocowany na duzo dluzszym sznurku, przez co jest wygodniejszy w uzyciu dla dziecka, fisher szybciej sie psuje (nie da sie do konca wyczyscic po jakims czasie uzytkowania)... widzialam znikopisy tomy na bielanach w sklepie bercheta, niestety nie pamietam ceny mamy znikopis fishera i tomy - tomy zdecydowanie bardziej przypadl do gustu mojej coreczce pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 10:48 Na Bielanach w Berchecie nie kupię niczego, bo ceny są z kosmosu, znikopis widziałam w Kuzynie Klownie w Gal. Dominikańskiej za 119 zł!!!! Okazało się, że znikopis jest w Askocie, ale tylko czerwony, a ja chcę granatowy, ale za to kosztuje ok 75 zł (na kartę). No nic w ostateczności kupię na allegro, jak w Smyku nie będzie. A znikopis Tomy z kolei mi się nie bardzo podoba, no i jest chyba droższy od FP. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 11:11 Mi rowniez wizualnie i funkcyjnie podobal sie znikopis Fisher price.Kupilam go ale bylam naprawde rozczarowana.Rowniez dostalam pare e-maile od uzytkownikow ktorzy rowniez nie byli zadowoleni- glownie z powierzchni do pisania. Poniewaz moj syn go nie widzial i tylko ja go testowalam udalo mi sie go zwrocic. Jesli jestes zdecydowana na zakup,polecam Ci ten sklep: www.bobolandia.com. Najtaniej i najtansza przesylka, a poza tym bardzo mila obsluga Ja kupilam znikopis Tomy w Smyku za ok.80zl czy 90zl juz nie pamietam wiec roznica niewielka.Byly jeszcze w Kuzynie Clownie ale jak pamietam jakies 15- 20zl roznicy mieszy Smykiem. Faktycznie wizualnie jest gorszy,nie ma tez tej super skrytki ale sama jakosc pisania i powierzchni do pisania znakomita. Rowniez go polecam bo znikopis jest zabawka naprawde na dlugi czas Ogolnie rowniez wydaje mi sie jakosciowo lepszy-trwalszy. Pozdrawiam Pia. A, sa jeszcze takie podrozne Tomy, zwijane lecz niestety widzilam je tylko w katalogu Tomy.Nie wiem czy sa dostepne na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Gdzie kupię we Wrocławiu znikopis Fischer-Pri 26.07.05, 11:22 Dzięki za opinię, będę dzisiaj w Smyku to zobaczę, ale i tak częściowo klamka zapadła, bo moja siostra kupiła juz ten FP dla mojej córy. Ja chciałam jeszcze kupić drugi na prezent dla synka znajomych, ale teraz już sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ znikopis podrózny TOMY 26.07.05, 11:31 www.zabawki-swiata.pl/product_info.php?cPath=114&products_id=1186&osCsid=32ab1df4cb3a5e0ca40c375dd45fd21c Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: TOMY najtaniej 26.07.05, 20:52 A to jest cena takiego zwijanego? Jaki to sklep? I jeszcze dwa słowa o znikopisach w ogóle: myślę, że Twoja pociecha będzie b. zadowolona z FP. Ten znikopis tomy wizualnie jest dużo mniej atrakcyjny i ma warczący automatyczny zmazywacz, którego nie można zatrzymać-czyli zmazać np. tylko pół rysunku, a przecież w tym cała frajda Co do przebijania rysunku po jednokrotnym starciu to ja właśnie skarżyłam się kiedyś na to na forum i dziś z pokorą odszczekuję: kupilam znikopis używany i myślałam, że to jego wada po użytkowaniu przez poprzedniego właściciela. Okazało się jednak, że po prostu "świeży" znikopis tak ma i czasami trzeba przejechać kilka razy(ten znikopis był b. mało używany) i w miarę użytkowania problem zniknął. Acha i mają tak samo znikopisy tomy-sprawdziłam w smyku przy okazji sprawdzania "wadliwości" mojego i ekspedientka powiedziała mi, że to po jakimś czasie znika. Fajny jest za to pomysł tego znikopisu zwijanego-chętnie sprawiłabym taki synkowi, zwłaszcza, że u nas znikopis super sprawdził się w podróży, a ten zwijany zajmuje mało miejsca. Mam tylko pytanko: czy nie wiecie, czy po rozwinięciu tworzy on sztywną, twardą powierzchnię, czy trzeba go na czymś twardym umieścić aby rysować? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: TOMY najtaniej 28.07.05, 11:11 Ten znikopis zwijany jest za 95 zł w sklepie www.czasnazakupy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY 28.07.05, 11:45 Nie mam czasu szukać tego FP, bo upały są niesamowite, więc umówiłam się z tym sklepem internetowym z Wrocławia na odbiór osobisty, gdyż mają siedzibę niedaleko mojej pracy. Tak więc będzie mnie to kosztowało 70 zł - w Smyku znalazłam za 89 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tygisek Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 29.07.05, 09:53 mialam mala nadzieje ze sie przekonasz do tomy, mimo tego ze go z gory przekreslilas - i od razu zaznaczam ze nie mam w tym zadnego interesu moze i lepiej ze nie mialas czasu szukac fp, bo napawde ten tomy moze niewygledny, ale z pewnoscia fajniejszy dla dziecka i trwalszy mam nadzieje tez ze obdarowany nim maluch bedzie zadowolony pozdrawiam, tygisek Odpowiedz Link Zgłoś
eklon Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 09:23 Pia czy mogłabyś się podzielić Twoimi dośwadczeniami z tym znikopisem i ewentualnie namiarami na ten sklep w którym kupiłaś? Mam taki sam dylemat jak Ty FP czy Tomy? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 09:49 Wizualnie Tomy jest fajniejszy, niestety w tym sklepie internetowym podnieśli ceny i już nie jest to taka gratka cenowa , dobrze, że załapałam się jeszcze na starą cenę. Obdarowane dziecko, czyli synek znajomych jest bardzo zadowolony, a terkoczący odgłos "zmazywacza" wprawia go w prawdziwą ekstazę )) Z kolei FP, który użytkuje moja córa ma niesamowity plus w postaci tego schowka na stępelki - choć młoda i tak już 1 zgubiła Ta kratka wcale nie przeszkadza w rysowaniu, a zmazywacz, którym można zmazać tylko część obrazka jest przynajmniej u nas dużym atutem. Tak więc sprawdził się i jeden i drugi znikopis )) Odpowiedz Link Zgłoś
eklon Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 10:14 Pia rozbroiłaś mnie myślałam, że pomożesz mi wybrać a Ty zabiłaś mi klina! Qurcze chyba muszę się wybrać z Juniorem do sklepu w którym będą obie wersje i sprawdzić, która jemu bardziej odpowiada! Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jeśli kogoś interesuje znikopis TOMY-pia_ 14.09.05, 10:21 No dobra, kupuj FP, a dzieciaka nie ciągnij do sklepu, bo zwariujesz ))) Odpowiedz Link Zgłoś