finka79 29.08.05, 08:35 CZy ktos ma? Jakie wrazenia? Dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrkam Re: Bebecar Stylo? 29.08.05, 08:39 ogladalismy z zona w sklepie. wygladal super, ale cena... jak powiedziala sprzedawczyni to mercedes wsrod wozkow. my chyba jednak zgodnie z haslem teraz polska wybierzemy deltima. o niebo tanszy, minimalnie mniej wygodny i funkcjonalny... Odpowiedz Link Zgłoś
finka79 Re: Bebecar Stylo? 29.08.05, 11:00 cene znam - niestety ale interesuja mnie opinie uzytkownikow. moze ktos ma? Odpowiedz Link Zgłoś
suzi27 Re: Bebecar Stylo? 29.08.05, 11:20 Ja mam bebecara ale model m-city. Jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż z tego co widzę to nie uniknę kupowania dodatkowej spacerówki - parasolki. Spacerówki bebecara są dość wysokie i dla dziecka około dwóch lat zupełnie się nie sprawdzają. Moja znajoma ma stylo i jest zadowolona z funkcjonalności, z tego że jest miękki. Jako wadę przedstawia jego wagę i duże rozmiary. Czasami to co jest napisane na stronie internetowej bebecara rozmija się z rzeczywistością. Wózek stylo jest dość ciężki, dlatego ważne jest aby nie musieć jego dźwigać. No i trzeba mieć dość pakowny bagażnik. Ale to chyba jest istotne kupując każdy wózek bebecara. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś