kaszuna 04.09.05, 16:57 WITAM Prosze doradzcie mi dobrego sprzedawce z ubrankami dla dzieci. Licze na WAS KOCHANE..... Pozdrawiam Kaszuna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: ALLEGRO 04.09.05, 21:06 Jeśli chodzi o uzywane rzeczy, to nie polecę ci konkretnego sprzedawcy, ale muszę przyznać, że jednak zazwyczaj bardziej byłam zadowolona kupując takie ubranka od osób sprzedających ciuszki po swoich dzieciach, niż u osób handlujących tzw. lumpami. A nowe jak na razie kupowałam tylko rajstopki. aga Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: ALLEGRO 04.09.05, 23:03 Ostatnio powaliło mnie stwierdzenie jednej sprzedającej, że sprzedaje tylko ciuszki po swoim dziecku a ofertę miała na 5 stron (obejmującą wszystkie rozmiary)i ok. 1000 komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszuna Re: ALLEGRO 05.09.05, 12:11 Intersesuja mnie TYLKO nowe rzeczy poniewaz na tych uzywanych sie zawiodlam. Moze wy juz u kogos kupowalyscie kogo mozecie mi polecic? Pozdrawiam, Kaszuna Odpowiedz Link Zgłoś
wielorybka Re: ALLEGRO 05.09.05, 17:44 Ciuszki z Bellvitu, jak lubisz firmę, mają w ofercie digitek i marekikuba. H&M sprzedaje welonka1, ale u niej osobiście nic nie kupowałam (inne forumowiczki chwalą sobie). Wrzucalam konkretna firme w wyszukiwarke i patrzalam co kto ma w ofercie. zycze udanych zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
carol7 Re: ALLEGRO 05.09.05, 17:51 Sklep Internetowy Hindianka www.hindianka.pl/sklep/- pojawia sie tez na Allegro - bardzo miła i fachowa obsługa, spory wybór i niskie ceny. pozdrawiam, carol Odpowiedz Link Zgłoś
malyptys Re: ALLEGRO 06.09.05, 15:42 witam, jezeli interesuja Cie ubranka early days to zapraszam na moje aukcje. robie teraz wyprzedaz pizamek i spodenek. wyprzedaz jest w rozmiarach 12-18 i 18-23 www.allegro.pl/show_item.php?item=62768759 www.allegro.pl/show_item.php?item=62769818 zapraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś