Dodaj do ulubionych

Tutek-wózek Piotruś?

21.09.05, 22:50
Bardzo interesuje mnie czy ktoś z Was ma taki wózek i jak on się sprawuje,
widziałam go na stronie internetowej producenta, w najbliższych sklepach go
nie mają a cena jest kusząca... mimo wszystko nie chciałabym kupować "kota w
worku". Proszę o opiniesmile
Obserwuj wątek
    • alojw Re: Tutek-wózek Piotruś? 22.09.05, 15:43
      Jestem posiadaczką, ale już nie użytkowniczką tego wózka. Kupiłam go w grudniu
      2004. Wypatrzyłam go sobie w Smyku (cena 899), a później znalazłam w sklepie
      producenta w Markach, za dużo niższą cenę, więc kupiłam tam. Po dwóch
      miesięcach użytkowania cały stelaż skrzypiał, więc złożyłam reklamację. Na
      dzień dobry usłyszałam, że te wózki tak mają i czego można się spodziewać za te
      pieniądze. Reklamację przjeli z wielkej łaski. Naprawili, ale po miesiącu znów
      to samo. Więc jak już synek mógł jeździć w spacerówce, to kupiliśmy chicco a
      tutek leży na strychu. Nie polecam go wogóle. Jeęli chcesz wózek na skórzanych
      paskach to polecam Implast model Roy. Cena przystępna a jakość dużo lepsza,
      siostra użytkuje go ponad dwa lata i nic się z nim nie dzieje.
      • niespodziewanka Re: Tutek-wózek Piotruś? 23.09.05, 07:42
        My jestśmy w posiadaniu tego wózka od 5 miesięcy, ogólnie jestem z niego bardzo
        zadowalona. Jedno kółko nie raz spada, ale jak dużo włożymy pod wózek. I
        myślę,że jeżeli tylko jedno to jest to wina tego konkretnego kółka a nie kółek w
        ogóle, bo wtedy spadały by wszystkie. Jest to mój 5 wózek nie licząc parasolek i
        jestem z niego bardzo zadowolona, ma całkim dużą gondolę nasza 5 miesięczna
        córka która do drobnych i małych nie należy ma tam całkiem sporo miejsca i
        myślę, że do wiosny w niej będzie jeździła. Dodam jeszcze, że w sklepie firmowym
        do niedawna był tańszy o 50zł niż na stronie internetowej( a tyle kosztuja
        pompowane koła)
        • mama_wojtusia2 Re: Tutek-wózek Piotruś? 23.09.05, 09:59
          Ja mam Tutka sebka lukasa 2 czy jakoś tak (spacerówka na paskach na pompowanych
          kołach).
          Lepszego wózka nie moge sobie wyobrazić. Z tego co oglądałam Piotrusia
          to wiem, że spacerówka nie rozkłada się idealnie na płasko. Dlatego go
          nie kupiłam. Ale za to ma długa spacerówkę (plus). Natomiast spacerówka
          od Implasta Roya jest krótka i koleżanka zaraz po pierwszym urodzinach
          synka musiał kupic inny wózek. Nie ma wózka idealnego smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka