olcia1 10.10.05, 15:48 Szukam hustawki dla siedzacego dziecka, ktora mozna przywiesic bez wbijania hakow w futryne lub sposobu jak przywiesic hustawke na haki bez wbijania hakow. Moze pomozecie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaly Re: Hustawka od 9 m 10.10.05, 16:34 Hej, Są huśtawki stojące, ale nie starczają na tak długo jak huśtawki wbijane w futrynę, bo są mało stabilne dla starszego dziecka które chętnie się buja wyżej. Nie znam niestety innego sposobu do zamontowania tradycyjnej huśtawki jak wbijanie haków, ale może ktoś coś takiego opatentował. My mieliśmy huśtawkę wbijaną w futrynę. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: Hustawka od 9 m 10.10.05, 16:38 www.allegro.pl/show_item.php?item=66289766 takie są huśtawki stojące, są niby do dwóch lat, ale to chyba zależy od temperamentu dziecka. Córka sąsiadów tak się na tym bujała mając jakieś 1,5 roku, że huśtawka się cała kolebała i chodziła, ale fakt, że to jest taka bardzo mocno żywiołowa dziewczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Hustawka od 9 m 10.10.05, 18:50 Ta prezentowana hustawka na pewno nie nadaje sie dla starszego dziecka,tam ciazko zmiescic wieksze dziecko. Co do pomyslu na zamontowanie hustawki to moze w futrynie zamontowac taka rozporke do cwiczen i wtedy tam zamontowac hustawke. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
olcia1 Re: Hustawka od 9 m 11.10.05, 13:49 rozpórka super pomysl. juz sie nawet dowiedzialam, ze sa takie do szerokich otworow drzwiowych (u mnie 120cm) a jaka hustawka jest najlepsza? Mozecie podpowiedziec? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Hustawka od 9 m 11.10.05, 18:15 My mamy taka na sprezynie,mowie,ze to takie gacie,dziecko jest gleboko.Dziecko moze sie bujac lub skakac.U nas rewelacja.Kupiona w Swiecie dziecka za okolo 100zl. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Hustawka od 9 m 11.10.05, 23:54 jogaj napisała: > My mamy taka na sprezynie,mowie,ze to takie gacie,dziecko jest gleboko.Dziecko > moze sie bujac lub skakac.U nas rewelacja.Kupiona w Swiecie dziecka za okolo 10 > 0zl. > Jola Tez o niej myslałam,dopóki nie przeczytałam co o niej piszą ortopedzi... Jednym slowem jest niepolecana-jak chodzik Odpowiedz Link Zgłoś
jogaj Re: Hustawka od 9 m 12.10.05, 09:50 > Tez o niej myslałam,dopóki nie przeczytałam co o niej piszą ortopedzi... > Jednym slowem jest niepolecana-jak chodzik Gdzie czytalas? Chetnie bym sie czegos dowiedziala. Jola Odpowiedz Link Zgłoś