monia725 18.10.05, 12:24 Do ilu miesięcy wasze dziecko mieści się w gondoli? Moje dziecko ma 4 mies i chyba muszę zmienić na spacerówkę, boję się, że będzie małemu zimno i niewygodnie na wpółleżąco ( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aluc Re: Do mam z trójkołowcami 18.10.05, 12:30 młody przesadzony został do spacerówki w wieku mniej więcej 5 miesięcy, ale nasza spacerówka rozkłada się na płąsko, więc nie było problemu kup śpiwór do spacerówki, nie będzie mu zimno Odpowiedz Link Zgłoś
niki129 Re: Do mam z trójkołowcami 18.10.05, 13:00 U nas byl ten sam problem Zmienilam wozek w styczniu jak maly mial 4 miesiace. Wykladalam kocykiem kladlam poduszke wkladalam go w kombinezonei w takiej pozycji lekko uniesionej Powiem tak - wspominam to jako koszmar niezbyt wygodnie bylo mu chyba ale potem przyzwyczail sie i bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
niki129 Re: Do mam z trójkołowcami 18.10.05, 13:01 Nasza tez rozklada sie na plasko ale maly nei chcial lezec chcial ogladac swiat Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: Do mam z trójkołowcami 18.10.05, 13:46 Hanka ma 6,5 mies i jeżdzi jeszcze w gondoli (ciuszki nosi roz. 74). Pewnie zimy tak juz nie przejeździmy niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Do mam z trójkołowcami 18.10.05, 14:49 Trójkołowce są różne i maja tez różne szerokości i długośći gondoli. Ja urodziłam duże dziecko-4700g, mamy wózek Driwer 3XL, mała jeździła w gondoli 6 miesięcy. Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
maaaluszek Re: Do mam z trójkołowcami 19.10.05, 23:18 hej, w bebecar racer st dominika jezdzila do ok 6 miesiaca..potem juz byla za dluga wiec zmienilam jej na spacerowke tylko rozkladana na plask pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Do mam z trójkołowcami 20.10.05, 09:01 Kajetan jeździł w gondoli do ok 4,5 mca, a to dlatego, że: a. chcial już oglądać świat z innej perspektywy b. przekroczył dopuszczalną wagę dla gondoli (9kg) na szczęście wersja spacerowa naszego wózka rokłada się płasko, więc nie było problemu. Na zimę mam śpiwór (był w komplecie), ale bez dodatkowego kocyka się nie obejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
aniulka-c Re: Do mam z trójkołowcami 20.10.05, 09:05 Ja zmieniłam gondolę na spacerówkę w 4 mies. życia synka, chyba mu się spodobała ta zmiana, bo od tej pory chętniej zaczął przebywać w wózku (wcześniej płakał i marudził). Jeździmy wózkiem Quinny Fashion - trójkołowy, bardzo wygodny. A dziecko na pewno nie marznie, bo zawsze leży w śpiworku. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mikolaja1 Re: Do mam z trójkołowcami 23.10.05, 12:26 ja polecam zakup śpiworka - u nas był to strzał w 10! - śpiworków jest dużo, różnych tak wiec pewnie znajdziesz coś dla siebie. są też w sklepach internetowych - np tutaj możesz podpatrzec www.tanimarket.pl/go/_category/index.php?idc=59_39 Odpowiedz Link Zgłoś
agunek1 Re: Do mam z trójkołowcami 23.10.05, 16:00 Ja również polecam zakup śpiworka, ale przecież jest jeszcze w kpl (powinna być) z wózkiem osłonka na nóżki. Odpowiedz Link Zgłoś