30.10.05, 16:24
mam pytanie czy ktoras uzywa dla swojego malca pieluch carrefura, prosze o opinie

a jak nie to jakie? oby byly troche tansze, czyli wychodzi ze huggiesy albo
pampersy to tylko po promocjach
Obserwuj wątek
    • anonim37 Re: pieluchy 30.10.05, 19:20
      Wiesz co polecałabym ci pieluchy Dada z biedronki są naprawdę super koszt
      paczki w której jest 36 pieluch wynosi niecałe 19 zl.
      Kupuję też pieluchy Happy też są dobre i cena ok, bo za 73 pieluchy płacę okolo
      34zl.Pozdrawiam
    • agatkaros Re: pieluchy 30.10.05, 21:27
      Ja kupuję huggies soft&dry, kosztują 32 zł. za 62 sztuki, co wychodzi 0,52 zł.
      za pieluszkę. Na tym forum te pieluszki są bardzo krytykowane, nie wiem
      czemu... nam bardzo odpowiadają.
      Pozdrawiam
    • ama.mama Re: pieluchy 30.10.05, 21:32
      huggies soft&dry stosuję już baardzo długo i jest ok. biedronkowe Dada
      stosowałam te najmniejsze, na prawdę świetne, ale numer większe już u nas się
      nie sprawdzały i zaczęłam z huggies-ami. te najtańsze kupowałam czasem w tesco -
      beznadzieja, lepiej tetra i ceratkowe gacie, no ale nie mówmy o extremach,
      choć podobno ekologicznie
    • asia_grzes Re: pieluchy 30.10.05, 21:36
      nam najbardziej odpowiadaja HAPPY oraz FITTI z Biedronki(26zl za 64 sztuki).te
      drugie sa chlonne,nie odparzaja.w zwiazku z tym,ze nasz synek jest uczulony na
      Pampersy musielismy przetestowac wiele pieluch.te z carr.nie sa dobre-szybko
      sie napelniaja i przeciekaja.dobre sa tez z Alberta,czeskie,czerwone opakowanie
      pozdrawiamy
      • zwierzaku Re: pieluchy 30.10.05, 21:49
        my stosujemy DADA z Biedronki te od 4-9 kg. wole je niz pampersy. i mimo że
        kilkanaście pampersów mi zostało jeszcze to jakoś wole założyć małej DADA. i to
        nie koniecznie ze względu na cenę. podobno też są dobre z Tesco a u nas właśnie
        koło osiedla budują i w grudniu będzie otwarte więc już się ciesze smile)
    • kinga707 Re: pieluchy 30.10.05, 22:02
      Ja polecam pieluszki "Rossmann" bordowe.Paczka 68 szt. (4-9kg) kosztuje 33 zl.
      Wczesniej uzywalam "Pampersow",ale czesto zdarzalo sie ze kupa zamiast byc w
      pieluszce byla na pleckachsad W rossmanowskich pieluszkach takich wypadkow nie
      masmileOgolnie sa duzo lepsze i tansze od "Pampersow".
      • aniarybka28 Re: pieluchy 30.10.05, 22:41
        Ja przetestowałam wiele pieluch i stwierdzam, że pampersy u mnie najlepiej
        spełniają swoją rolę a cena 39.90 za 78 szt w hurtowni też jest atrakcjna.
        moje cudo
        www.czupurek.bobasy.pl
    • mmarta132 Re: pieluchy 30.10.05, 22:38
      witam
      moja mała jest uczulona na pampersy a nam świetnie sprawdzają się HAPPY
      używamy tych od 4-9 kg
      kosztuja 39,99 a jak jest promocja to od 32,99 do 35 zł
      nigdy nie przeciekły i nie odparzyły pupy a do tego baaaaaaardzo chłonne
    • martina.15 Re: pieluchy 31.10.05, 16:23
      dzisiaj sprawdzilam cene w biedronce, jezeli maly rozmiar to 40 pieluch za 18,85
      to jest to wydatek ponad 47 gr za sztuke. z carrefoura w malej paczce 16 pieluch
      za 4,25 wychodza 27 gr, huggiesy wychodza mi ponad 70 bez promocji, pampersy
      taniej, ale ponad 50 groszy. happy tansze niz pampersy ale te zponad 50 gr.

niby te dada tansze a wychodzi ze wcale nie tak bardzo... chyba troche jeszcze
      pochodze i sprobuje te carrefurowe na poczatek... ciezka sprawa smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka