Dodaj do ulubionych

będzie dość

05.01.24, 18:04
"Demokraci" na strazy "wolności słowa" i admilicjo na forach GW ze szczególnym uwzględnieniem snajpera

po banie za nic zdecydowałem wreszcie definitywnie, że oto po ponad ćwierćwieczu opuszczam definitywnie to gówno przykryte gazetą zwane forum.

Dziękuję wszystkim, z którymi się tutaj spierałem, kłóciłem i zgadzałem lub po prostu sobie pogadałem, także tym, z którymi się nawzajem obrażałem i obrzucałem kunsztownymi inwektywami. Wszyscy daliście mi inspirację do zdobywania wiedzy, kształtowania retoryki i argumentacji oraz osobistego rozwoju. Nigdy wam tego nie zapomnę. Zawsze pozostaną w mojej pamięci ci, którzy już odeszli i czytają to gdzieś z zaświatów, jeśli mają taki kaprys.

Będę tęsknił za wami, ale za gównem pod gazetą zwanym forum i za bandą odmóżdżonych ćwierćinteligentów je cenzurujących z pewnością nie.

Żegnają was wszystkie moje niki, od piotrq przez piq, doctorov, pieluchy-i-sliniaczki aż po zdravko_vypic. Ściskam. Trzymajcie się zdrowo
Obserwuj wątek
    • xiazeluka Re: będzie dość 05.01.24, 20:30
      ""Demokraci" na strazy "wolności słowa" i admilicjo na forach GW ze szczególnym uwzględnieniem snajpera"

Powodem moich wakacji GóWnianego forum także był SS-snajperfuehrer, wycinający wszystko, co na Kraju napisałem.
    • pikrat Re: będzie dość 05.01.24, 20:33
      Trzym się, krakowska kwiaciarko. Nie wierzę, żebyś nie wrócił. To nałóg, którego nie wyleczysz tabexem.
      Cenię sobie twoją "spowiedź": "Żegnają was wszystkie moje niki, od piotrq przez piq, doctorov, pieluchy-i-sliniaczki aż po zdravko_vypic." W ilości nicków remis.

Chciałoby się biblijnie "kto jest bez winy..."
      Ale po co. Dla mnie nie ważne było kto pisze, ważne było co pisze.
      Daj sobie pół roku i wróć jako wujek piqa smile
      • pijatyka Re: Nie wierzę, żebyś nie wrócił. To nałóg 02.08.25, 11:49

wink

• kalllka Re: będzie dość 05.01.24, 22:29

Nie zwracaj uwagi. To co teraz to fochy. Co prawda wywołane niedopatrzeniami czy brakami u szczelby, ale fochy. Przejdą ci.
      Un jest jak benio italo disco i wiecznie żywy i potrzebuje zeby mu ktoś istotny porządnie jebl.
      Wiec nie patrz na chatę skraja, znajdź sobie przestrzeń i pisz. Potrzeba porządnego polskiego.

• boomerang Re: będzie dość 06.01.24, 03:58
      Podczas tego ćwierćwiecza miałeś jednak okresy ciszy, podejrzewam że dobrowolnej, stąd liczę na to że i tym razem gdy tylko złość rozejdzie ci się po kościach, to zatęsknisz i wrócisz.
    • hordol Re: będzie dość 06.01.24, 08:59
      zdravko-vypic było dobre
      zamieszczasz tresci niezgodne ze swiatopogladem gazety wiec musisz byc eliminowany.
      na tym polega demokracja.powinienes się tego nauczyc po 25 sic! latach
    • perla_z_roztocza Re: będzie dość 07.01.24, 09:07
      snajper to nikt, zwykły krzykacz, podnóżek neo tusków.
      Problemem jest likwidacja wolności słowa, i to nie tylko na gw.
      Np. Interia w ogóle zlikwidowała forum.
      To wszystko zmierza do braku prawdziwych informacji.
      Np. neo Tusk powie, że zawsze był przeciw relokacji migrantów jednocześnie podpisując pakt relokacyjny i żadne media o tym się nie zająkną.
      Albo prawnik minister i prokurator neo Bodnar mówi w tiwi, że szuka neo podstawy prawnej aby przywrócić neo praworządność i nikt go nie wyśmieje.
      A przy okazji, z tym ponad ćwierćwieczem to przesadziłeś. Forum powstało na przełomie 2000/21 i było to wolne forum.
      No cóż, trzymaj się piq i najlepszego właśnie.
    • oleg3 Re: będzie dość 08.01.24, 13:02
      Ja tam robię jak w sygnaturce.
      Generalnie jest coraz mniejsza przestrzeń na wolne słowo. Wycofując się sam ją zmniejszasz.
      Zdrowia!
      • perla_z_roztocza Re: będzie dość 09.01.24, 15:38
        oleg3 napisał:

> Ja tam robię jak w sygnaturce.
        > Generalnie jest coraz mniejsza przestrzeń na wolne słowo. Wycofując się sam ją
        > zmniejszasz.
        > Zdrowia!

mogę mieś tysiąc powodów aby odejść z forum tego ale w tym zbiorze nie ma, że odchodzę z powodu tej szmaty snajpera właśnie.
    • pijatyka Re: Żegnają was wszystkie moje niki 02.11.24, 21:12

Wzruszajonce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka