iwka78 04.11.05, 11:23 Podpowiedzcie mi czy podgrzewacz to tylko podgrzewa pokarmy? Czy utrzymuje temperaturę? Bo tego się nie moge doszukać w internecie a interesuje mnie taki, który utrzymywałby temperaturę butelki przez kilka godzin w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anias29 Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 11:29 Mój utrzymywał temperaturę wody w butelce przez całą dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiawm Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 11:42 Mój też utrzymuje. Mam Canpola Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 11:47 Jak będziesz kupowac, to weź pod uwagę wyłącznik: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23334&w=31282637&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 14:58 jeszcze tylko słówko odnośnie wyłącznika. nie wiem jak jest w philipsie (jeśli w pokrętle to super) ale ja miałam podgrzewacz z wyłącznikiem takim normalnym, prztyczek jak do włączania światła. i wszystko byłoby fajnie gdyby nie to, że zamontowany on był na przedniej ścianie w pionie (niby nic takiego) ale żeby go użyc trzeba było docisnąc cały podgrzewacz do czegoś: ściana, druga reka, cokolwiek by dało podparcie. jak dla mnie, feler to był okropny i za każdym razem wkurzał. poza tym, podgrzewacz był ok, grzał często całą dobę, nawet jak cazła woda wyparowała lub zostawało jej niewiele, nigdy nic sie z nim nie stało, super była tez płynna (a nie skokowa) regulacja temperatury. Życze udanego zakupu Odpowiedz Link Zgłoś
martens8 Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 14:25 My mamy Philipsa i on ma opcję utrzymywania temp., ale wiem czy całą dobę, bo nie miałam takiej potrzeby, na pewno kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 15:02 mozna karmic mlekiem o temperaturze pokojowej. moj syn ani razu cieplejsego pokarmu nie dostal Odpowiedz Link Zgłoś
lirio Re: podgrzewacz do butelek 04.11.05, 17:42 No właśnie, ja "uprawiam" szkołę skandynawską - umiarkowana temp. jedzenia, bez przesadnej septyczności, bez przegrzewania. Lepiej dawać jedzenie w temp. pokojowej niż zbyt ciepłe (co jest nagminne i bardzo niezdrowe), przecież mleko z piersi też nie jest gorące. Nie używam sterylizatorów. Za każdym razem dokładnie myję butelkę, raz dziennie zalewam wrzątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś