Dodaj do ulubionych

sklepy internetowe

13.11.05, 11:36
mieszkam w małym miasteczku i nawet nie mam samochodu,żeby pojechać gdzieś
dalej.Czy znacie może sprawdzone adresy sklepów internetowych gdzie można
skompletować wyprawkę?Gdzie uczciwie i nie drogo zamówię i otrzymam towar?
Chodzi mi głownie o takie rzeczy jak pieluchy,chusteczki wilgotne,i inne
rzeczy kosmetyczne,bo ubranka,wózek,łóżeczko czy wanienkę to mam.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • martusia251 Re: sklepy internetowe 13.11.05, 12:21
      Kupowałam w sklepie www.maluszek.com.pl i jestem bardzo zadowolona, towar
      przywiózł kurier i jemu płaciłam po sprawdzeniu rzeczy czy są takie jak
      chciałam.
    • m.dzialowska Re: sklepy internetowe 13.11.05, 12:59
      Witam,
      ja wiele rzeczy kupuję na Allegro (www.allegro.pl)i to nie tylko dla mojej
      córeczki, najlepiej kupuj od "super sprzedawców". Ja jeszcze się nie zawiodłam
      • katrem Re: sklepy internetowe 13.11.05, 23:04
        polecam www.e-ciuszki.pl
        kupiłam tam sporo tanich, ale dobrych jakościowo i ślicznych ciuszkówsmile
    • zwiatrem www.allegro.pl 13.11.05, 17:59
      cześć
      polecam zakupy w allegro, najpierw sie rejestrujesz, to dla gwarancji, a potem
      sprzedajesz,a kupujesz nawet od razu. Są wyprawki nowe i uzywane , przesyłka
      kosztuje najczęściej tyle co poczta ma w cenniku(5zł, 6zł). Kuopiłam ostatnio
      nowa od normalnej mamy jak my, ale trzeba uważać na to co ludzie nazywaja
      stanem bardzo dobrym. Najlepiej kupować nowe lub PRZED LICYTACJA podpytać o
      plamki, dziurki, wady.
      No./ To tyle.
      Wymyśl sobie juz teraz ciekawy login i działaj. A jeśli chciałabys pieluchy nie
      tetrowe tylko typu papmpers to pisz do mnie na priva to Ci kupie i wyslę,
      mieszkam w Gdańsku. U nas są markety, specjalne bobaskowe slepy....sama mam do
      odsprzedania 2 opakowania podkładów poporodowych(2x10sztuk) w cenie sklepowej
      czyli 2,70zł za 1op., które w szpitalu się bardzo przydaja lub w domu w nocy.
      Gdybys coś potrzebowała to w ogóle napisz, doradzę jak potrafie, mam 4 dzieci.
      Pozdrawiam
      Dbaj o siebie.
    • ulas123 Re: sklepy internetowe 04.04.13, 19:27
      pieluchy kupowałam tu pieluchy.net/ byłam bardzo zadowolona z ich jakości - zresztą znalazłam je chyba na tym forum smile wyprawkę popatrz na Allegro i nawet w sklepach typu smyk, czy c&a jak są wyprzedaże. śpiochy i inne body kupowałam z firmy pinokio na Allegro - dobre jakościowo i cenowo OK.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka