maja021 20.11.05, 10:49 mam pytanie czym sie roznia te dwa wozki czy rzeczywiscie wrto dokladac tyle pieneidzy do clasic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena_11 Re: emmaljunga classic czy smart? 20.11.05, 14:41 Ja mam classic od 5 lat Jeżdziło nim już 4 dzieci i wózek wygląda jak nowy. A przedewszystkim jest lekki. Mąż bez problemu wnosił go jak była potrzeba na 3 pioętro bez windy, a przyjaciółka sama radziła sobie spokojnie z 1,5 piętra. NIe wiem jak wygląda smart, ale na pewno przydaje się i gondola i spacerówka ( moja córka ma 3,5 roku i jeszcze czasami jeździ w spacerówce i się mieści. A w lato jeszcze jej się udawało spać w niejk. pozdrawiam marta Odpowiedz Link Zgłoś
honoratkadomagala Re: emmaljunga classic czy smart? 20.11.05, 18:29 Mam nadzieję, że Ci pomoże to co znalazłam o Smarcie. Skopiowałam to ze strony importera. "Podstawowe różnice pomiędzy Smartem a wózkami Classic oraz Edge Duo Combi: - podwozie bez regulacji twardości zawieszenia z systemem wpinania gondoli i spacerówki (Easy Fix), - koła na tulejkach bez łożysk kulkowych, - gondola bez osłony główki HiPro i funkcji kołyski,bez wentylacji,budka bez moskitiery i przedłużonego fartucha do spacerówki, - szelki bezpieczeństwa bez osłonek. Różnicą zasadniczą jest cena SMARTA o wiele niższa od wózków Classic i Edge. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś