monii_1 25.11.05, 10:37 Czy ktoś widział ten wózeczek? Oglądałam na stronie producenta i bardzo mi się podoba ale nie ma informacji o kilogramach. Nie wiem nawet czy jest dostępny w Polsce?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii_1 Re: Peg Perego PLIKO LITE ???? 25.11.05, 10:40 aha już znalazłam .wr producenta waży 7,5 kg. ale co z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Peg Perego PLIKO LITE ???? 25.11.05, 11:09 Jest troche lżejszy od P3, ale nie ma pałaka, co dla mnie jest wadą. Nie widziałam go w sklepach. Jeśli jesteś nim zainteresowana, zadzwoń do dystrybutora, to firma Akord są mili i zawsze chętnie odpowiadają na pytania. Byc może będą mogli sprowadzić dla ciebie ten wózek. Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Peg Perego PLIKO LITE ???? 25.11.05, 11:32 dzięki za informację. Napisałam do nich teraz czekam na odpowiedź. Oglądałam jeszcze model Aria ale wydaje mi się że to typ Graco citisport a ten juz miałam 3 tyg. i zrezygnowałam . Owszem bardzo lekki zwrotny ale strasznie wąski i siedzisko spadające w dół na zewnątrz, dziecko mi się cały czas ześlizgiwało. mama Szymka (01.2001)i Madzi (11.2004) Odpowiedz Link Zgłoś
monii_1 Re: Peg Perego PLIKO LITE ???? 25.11.05, 14:46 dostałam odpowieź z firmy Akord, sprowadzają kilka sztuk PLIKO LITE na próbę ponieważ nie mają pokrowca na nóżki i nie rozkładają się całkiem płasko mama Szymka i Madzi Odpowiedz Link Zgłoś