Dodaj do ulubionych

pismo teletubbies

03.01.06, 12:22
Mam pytanko: czy widziałyście może w sprzedaży pismo Teletubbies?Kupiłam
małemu DVD i była tam reklama tego pisma, ale nie spotkałam w kioskach.
Obserwuj wątek
    • wesolek11 Re: pismo teletubbies 03.01.06, 12:26
      Jest, ja widziałam w wielu kioskach. Zapytaj po prostu sprzedawcę o najbliższy
      numer.
    • gemmavera Re: pismo teletubbies 03.01.06, 13:18
      Widziałam też w Empiku.
    • morym Re: pismo teletubbies 03.01.06, 15:09
      Kupiłam w kiosku - pierwsze pismo chyba wychodziło we wrześniu albo
      październiku ale mój Maciek chyba jest na to jeszcze za mały. Dużo rzeczy do
      kolorowania. W każdym razie nie wzbudził szczególnego zainteresowania.
      Pozdrawiam, Monika
    • morym Re: pismo teletubbies 03.01.06, 15:10
      Dodam, że mój synek ma dopiero 20 miesięcy więc chyba ta gazetka jest trochę
      dla starszych dzieci.
    • renata28 Re: pismo teletubbies 03.01.06, 17:47
      Moja mała ma 17 mies. i kupuję jej to pismo od czasu, kiedy zaczęło się
      ukazywać. Wiadomo - jest jeszcze za mała na kolorowanie, ale bardzo chętnie je
      ogląda pokazuje na przedmioty, domaga się, żeby jej opowiadać i mówić co jest
      co. Także mimo że pismo jest faktycznie dla starszych dzieci to i tak kupuję,
      bo akurat moja córeczka je bardzo lubi.
      • ewcikm Re: pismo teletubbies 03.01.06, 23:48
        Kupiłam w Ruchu (w Arkadii). Synek ma 15 mies. i bardzo się ucieszył.wink
        • katka74 Re: pismo teletubbies 04.01.06, 22:08
          Widziałam wczoraj w Empiku nr 1/06 cena bodajże 4,50. Nie kupiłam mimo że moja
          22 mies. córa szaleje za teletubbisiami. Za dużo stron do kolorowania, to ją
          jeszcze przerasta. Podobał mi się plakat w środku, ale poza tym chyba jednak
          dla starszych dzieci choć z drugiej strony czy 3-latek interesuje sie jeszce
          tubisiami?
          Kasia
          • mama007 Re: pismo teletubbies 05.01.06, 09:25
            ukazaly sie 3 numery do tej pory z tego co pamietam - moja mala ma prawie 2,5
            roku i w sumie tubisie w tv raczej juz jej nie ciekawia, ale gazete uwielbia -
            kazde mi na okraglo wszystko i czytac i z pasja maluje kolorowanki.
            ja osobiscie polecam gazetke - jesli czyjes dziecko lubi tubisie to sie na
            pewno spodoba
            pozdrawiam
            aga
            • madzialena11 Czy jest numer 4 ??? 05.01.06, 18:29
              W Szczecinie nigdzie nie mogę dostać... Miał sie ukazać 29 grudnia, a nigdzie
              nie ma. w kioskach mówią że jeszcze nie było...
              • katarzyna2222 Re: Czy jest numer 4 ??? 05.01.06, 20:46
                witaj madzialena, numer 4 już jest!
                Kupiłam go 30 grudnia w Koninie
                ale przyznam się, że numer 2 był w mojej okolicy niedostępny - mieszkam w
                Poznaniu (wszyscy mówili, że jeszcze nie było (pytałam w pięciu punktach w
                różnym czasie) sad) kupiła mi koleżanka w warszawie i przesłała smile, numer trzy
                też był niedostępny (kupiła córeczce Babcia w Koninie i przysłała pocztą)...
                Nie wiem, czy numer 4 jest dostepny??? w Poznaniu bo nie byłam jeszcze w
                styczniu nigdzie, bo chorujemy...
                Dodam, że po tych dwóch "numerach" wysłałam maila z opisem jak sytuacja
                wygląda, z zapytaniem, czy docierają, czy sprzedawcy niekompetentni?, pytałam
                też o możliwość prenumeraty... niestety do dziś odpowiedzi nie dostałam, minął
                już miesiąc dawno...sad
                • mama007 Re: Czy jest numer 4 ??? 06.01.06, 13:10
                  a z czym jest nr 4? jesli to ten z kredkami i pocztowkami do kolorowania to jest
                  juz od dobrych kilku dni. a jesli to nie ten to w takim arzie jeszcze 4 nie
                  widzialam smile
                  • katarzyna2222 Re: Czy jest numer 4 ??? 06.01.06, 15:27
                    z kredkami i kartkami do kolorowania smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka