beata-38 03.01.06, 12:22 Mam pytanko: czy widziałyście może w sprzedaży pismo Teletubbies?Kupiłam małemu DVD i była tam reklama tego pisma, ale nie spotkałam w kioskach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesolek11 Re: pismo teletubbies 03.01.06, 12:26 Jest, ja widziałam w wielu kioskach. Zapytaj po prostu sprzedawcę o najbliższy numer. Odpowiedz Link Zgłoś
morym Re: pismo teletubbies 03.01.06, 15:09 Kupiłam w kiosku - pierwsze pismo chyba wychodziło we wrześniu albo październiku ale mój Maciek chyba jest na to jeszcze za mały. Dużo rzeczy do kolorowania. W każdym razie nie wzbudził szczególnego zainteresowania. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
morym Re: pismo teletubbies 03.01.06, 15:10 Dodam, że mój synek ma dopiero 20 miesięcy więc chyba ta gazetka jest trochę dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: pismo teletubbies 03.01.06, 17:47 Moja mała ma 17 mies. i kupuję jej to pismo od czasu, kiedy zaczęło się ukazywać. Wiadomo - jest jeszcze za mała na kolorowanie, ale bardzo chętnie je ogląda pokazuje na przedmioty, domaga się, żeby jej opowiadać i mówić co jest co. Także mimo że pismo jest faktycznie dla starszych dzieci to i tak kupuję, bo akurat moja córeczka je bardzo lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcikm Re: pismo teletubbies 03.01.06, 23:48 Kupiłam w Ruchu (w Arkadii). Synek ma 15 mies. i bardzo się ucieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: pismo teletubbies 04.01.06, 22:08 Widziałam wczoraj w Empiku nr 1/06 cena bodajże 4,50. Nie kupiłam mimo że moja 22 mies. córa szaleje za teletubbisiami. Za dużo stron do kolorowania, to ją jeszcze przerasta. Podobał mi się plakat w środku, ale poza tym chyba jednak dla starszych dzieci choć z drugiej strony czy 3-latek interesuje sie jeszce tubisiami? Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: pismo teletubbies 05.01.06, 09:25 ukazaly sie 3 numery do tej pory z tego co pamietam - moja mala ma prawie 2,5 roku i w sumie tubisie w tv raczej juz jej nie ciekawia, ale gazete uwielbia - kazde mi na okraglo wszystko i czytac i z pasja maluje kolorowanki. ja osobiscie polecam gazetke - jesli czyjes dziecko lubi tubisie to sie na pewno spodoba pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Czy jest numer 4 ??? 05.01.06, 18:29 W Szczecinie nigdzie nie mogę dostać... Miał sie ukazać 29 grudnia, a nigdzie nie ma. w kioskach mówią że jeszcze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Czy jest numer 4 ??? 05.01.06, 20:46 witaj madzialena, numer 4 już jest! Kupiłam go 30 grudnia w Koninie ale przyznam się, że numer 2 był w mojej okolicy niedostępny - mieszkam w Poznaniu (wszyscy mówili, że jeszcze nie było (pytałam w pięciu punktach w różnym czasie) ) kupiła mi koleżanka w warszawie i przesłała , numer trzy też był niedostępny (kupiła córeczce Babcia w Koninie i przysłała pocztą)... Nie wiem, czy numer 4 jest dostepny??? w Poznaniu bo nie byłam jeszcze w styczniu nigdzie, bo chorujemy... Dodam, że po tych dwóch "numerach" wysłałam maila z opisem jak sytuacja wygląda, z zapytaniem, czy docierają, czy sprzedawcy niekompetentni?, pytałam też o możliwość prenumeraty... niestety do dziś odpowiedzi nie dostałam, minął już miesiąc dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Czy jest numer 4 ??? 06.01.06, 13:10 a z czym jest nr 4? jesli to ten z kredkami i pocztowkami do kolorowania to jest juz od dobrych kilku dni. a jesli to nie ten to w takim arzie jeszcze 4 nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Czy jest numer 4 ??? 06.01.06, 15:27 z kredkami i kartkami do kolorowania Odpowiedz Link Zgłoś