Dodaj do ulubionych

spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka przekła

08.01.06, 21:42
przekładana .Czy istnieje taka spacerówka???Bardzo proszę o poradę.
Obserwuj wątek
    • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 13:14
      na prawdę nie ma takiej???
    • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 21:07
      ponawiam
      • magdapik Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 22:43
        Baby Dreams Smart
    • driadea Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 22:43
      Użyj wyszukiwarki, najwyraźniej nikomu nie chce już pisać po raz setny tego
      samego wink
      • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 16:05
        a tobie chce sie pisać takie odpowiedzi "mądralo"
        • driadea Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 22:45
          Celem uświadomienia niewiedzących o istnieniu wyszukiwarki - zawsze.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • dadgam Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 23:02

a może Coneco
            maxisklep.pl/images/duze/Coneco/TWISTER_01.jpg
            9.8 kg duże koła, chyba 22 lub 23 cm

ja mam odpowiednik tego wózka z Baby dreams i jestem bardzo zadowoloona, choc mam koła 17 cm
    • beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 17:06
      witaj
      wózki z dużymi kołami są cięższe, mechanizm przekladanej rączki tez swoje waży.
      w jakim wieku jest dziecko? to coś doradzę
      pozdrawiam
      • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 19:50
        Witam!Dziecko ma 11 miesięcy.Przede wszystkim zależy mi ,żeby wózek był
        miekki,bo dotychczasowy Graco quatro tour okazał sie żle dobrany do
        otaczającego nas terenu(las+park+dziurawe chodniki)Waga tak do 13 kg.max bo
        muszę wnosic na 1 pietro.Myślę o kołach pompowanych,ale takie są chyba
        najcięzsze,a może to też kwestia zawieszenia,ale na tym to sie już w ogóle nie
        znam.Przekładana rączka natomiast jest mile widziana ,ale wcale
        niekonieczna.Dzięki-pozdrawiam.
        • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 20:40
          Hej Kamilla, jeśli nie zalezy Ci koniecznie na nowym wózku i super
          najnowocześniejszym, to może używana spacerówka z modelu Deltim Focus?? Jest
          lekka, koła ma pompowane, ale nie takie wielkie tylko zgrabne, radzą sobie
          jednak w każdych warunkach. Rączka nie jest przekładana, ale siedzisko można
          montowac przodem i tyłem. Wierz mi te nowe wózki są zdecydowanie mniej solidne
          niż też starsze modele ( wiem, co piszę: 7 lat doświadczenia wózkowego) często
          te najnowocześniejsze okazują się niewygodne, a te tradycyjne konstrukcje są
          najtrwalsze i najwygodniejsze. Posyłam Ci link, zerknij sobie na ten model (
          zapewniam, że to nie moja aukcja). Znajoma ma taki wózek i zostawiła sobie dla
          drugiego dziecka, bo bardzo jest z niego zadowolona.
          www.allegro.pl/show_item.php?item=81084402
          A jeśli odpowiadają Ci mniejsze kółka i świetna amortyzacja to polecam
          spacerówkę-parasolkę Inglesinę Max ( z pełną raczką) lub Zippy z dwoma
          rączkami. Waga ok. 7,5 kg, kółka mniejsze ( 18 cm ) ale bardzo dobra
          amortyzacja. No i mały po złożeniu
          www.allegro.pl/show_item.php?item=80120009
          • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 20:46
            I jeszcze ja: teraz widzę, ze ten focus na fotce, którą wkleiłam ma kółeczka
            piankowe, a nie pompowane, ale te również radzą sobie świetnie na wertepach i
            dziurach, a są dużo leżejsze od pompowanych.
            Właśnie: a moze szukaj spacerówki na piankowych kołach?? Są lżejsze, a prowadzi
            się też dobrze!
            ( Ja mam na zimę zostawioną starą spacerówkę z wózka Delim model Deltuś Plus:
            już nie produkowany wózek, ale tak rewelacyjny do prowadzenia, że sobie
            zostawiłam po starszym synku, też ma koła piankowe i sprawdzają się w każdych
            warunkach, nawet na błocie pośniegowym.)
          • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:08
            bardzo dziekuję za wskazówki
        • beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 11:14
          witam, nie ma tak idealnego wózka, napewno muszą być koła pojedyńcze na te
          wertepy, porządny stabilny wózek będzie niestety cięższy, a może Emmaljunga
          Classic, moim zdaniem najlepszy, pozdrawiam
    • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:10
      A może trójkołowiec??? Podobno też świetnie radzą sobie w ekstremalnych
      warunkach... nie wiem tylko jak z wagą
      • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:15
        Przyznam że od zawsze mi sie 3-kolowe kojarzyły z taczką ,ale teraz tez biorę
        pod uwage
        • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:18
          HI, hi u mnie dokładnie to samo skojarzenie.... osobiście w ogóle mi się
          trójkołowce nie podobaja
        • beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 11.01.06, 19:03
          witam, trójkołowiec jest mało stabilny
      • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:17
        A coś takiego?
        www.allegro.pl/show_item.php?item=80783382
        Teraz są w sprzedaży podobno rewelacyjne spacerówki Jane Carrera, zerknij ,
        chyba jest taki wątek parę linijek niżej i tam jest link do jakiegoś sklepu
        gdzie można zobaczyć i kupić taki wózek
    • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:24
      I Fotka Jane Carrera
      www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=colors&id_chasis=12&id_element=2&codi_color=G52&referencia=2152
      • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 22:11
        iwek- dziekuję Ci bardzo za zasyp informacji,bedę mysleć ,ale raczej nad
        nowymi,bo to ma byc na dłużej wózek.Pozdrawiam.
        • madzialena11 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 11.01.06, 22:10
          Hej, a może graco expedition grande (albo jakoś tak)? Nie wiem jak z jego
          funkcjonalnością i wytrzymałością, ale waży ok 8 kg i ma pompowane koła.
          Trójkołowiec.
          • dadgam Beatano 12.01.06, 10:27
            trójkołowiec jest stabilny ale pod warunkiem, ze jest cięzki, musi mieć specjalną ciężką ramę
            • beatano Re: Beatano 12.01.06, 10:54
              witam
              czy jeżdziłaś ni m po nierównym terenie, lesie i koleinach?
              • dadgam Re: Beatano 12.01.06, 13:41

a czy jeździłas po takich wertepch spacerówką, której koła mają przeważnie między 12-22 cm średnicy ? smile
                zawsze jest coś za coś smile

pozdrawiamy z Karloskiem
                Karlosek na forum
                zapraszam też na stronę Karloska
                • lapandora Re: Beatano 12.01.06, 13:56
                  hej! ja mam do sprzedania spacerowke peg perego, jest to siedzisko na stelazu z
                  4 wielkimi kolami. Stelaz jest bardzo miekki, na zawieszeniu zawiasowym (nowszy
                  model pasow), kola ogromne, wiec super terenowka. Siedzisko wyglada tak, jak w
                  atlantico, mozna je zamontowac przodem lub tylem do mamy.
                  Za ten komplet chcialabym 530 zł, a co najwazniejsze- stelaz jest nowiutki!!
                  tylko spacerowka uzywana.

Moze byc byla czyms takim zainteresowana? mam zdjecia.
                  • kamilla29 Re: Beatano 12.01.06, 18:09
                    Dzięki za ofertę,ale szukam wózka nowego,bo ma starczyc na dłuzej,a może i na
                    drugą dzidzięsmilePozdrawiam
                  • 2kasiasz Re: Beatano 30.03.06, 23:17
                    Czy jeszcze sprzedajesz ten wóżeczek?Jeśli tak - interesuje mnie, jak wygląda,
                    prześlij proszę jakieś zdjęcia na 2kasiasz@gazeta.pl
                  • beata224 Re: Beatano 31.03.06, 07:55
                    Ja teżpoprosze o zdjęcia wózeczka na adres beata224@gazeta.pl
              • tulcia Re: Beatano 13.01.06, 13:24
                My mamy I'COO trzykolowego i jest stabilny. Rama jest ciezka, a uzytkowany byl
                wlasnie prawie zawsze w lesie, po nierownych sciezkach, dolkach itd. Nam jednak
                najbardziej przeszkadzala waga, wole lzejsze konstrukcje.
    • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 18:44
      Twoje wymagania spełnia spacerówka Hauck( Przekładana rączka, lekka: ok.9 kg,
      dobre amortyzatory) Niestety nie wiem, gdzie można kupic nowe wózki Hauck
      oprócz allegro, ale myślę, że inne dziewczyny Ci pomogą. Tymczasem link do
      takiej spacerówki używanej ( tak dla orientacji)
      www.allegro.pl/show_item.php?item=81307871
      • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 19:51
        Witam!Rzeczywiście bardzo ciekawy dla mnie model.Muszę takiego
        poszukać.Dzięki,pozdrawiam.
        • baranek77 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 20:44
          Hej,
          ja poszukuję ostatnio spacerówki dla córki i bardzo podobają mi się Haucki.Taki
          jak ten z Allegro i lekki to chyba Galaxy, spójrz tu:

www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=20&products_id=195
          Wprawdzie podają 11 kg, ale wiadomo że wersja spacerowa będzie lżejsza od tej z
          nosidłem, a nie wiadomo którą wagę podają.
          Pozdrawiam,
          Magda
          • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 21:17
            Podobny, ale kółka inne: małe i skrętne,a to niezbyt wygodne rozwiązanie na
            wertepy i nierówności.
            • baranek77 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 21:31
              Fakt, kółka inne sad że skrętne to pal licho bo można zablokować, ale
              plastikowe są, a to oznacza "twardą jazdę" po wybojach wink)) Ale innego Haucka
              lekkiego i z takimi kółkami nie znalazłam, ciekawe...
              M.
              • kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 22:00
                Sprzedająca napisała mi,że jest to model "tango6",koła są pompowane i maja 24
                cm srednicy.
    • iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 23:01
      Kamilla, znalazłam jeszcze taką spacerówkę, ale nie ma przekładanej rączki.
      Jest za to lekka, ma dość duże kółka i amortyzację
      www.allegro.pl/show_item.php?item=81039366
      • beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 13.01.06, 21:38
        witam, nie ma tak idealnego wózka, napewno muszą być koła pojedyńcze na te
        wertepy, porządny stabilny wózek będzie niestety cięższy, a może Emmaljunga
        Classic, moim zdaniem najlepszy, pozdrawiam
    • dorotadu Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 14.01.06, 12:38
      a moze taki
      www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=20&products_id=194
      • pelka22 Do lapandora -dot. sprzedaży wózka 31.03.06, 07:30
        Proszę o inf. nt tego wózeczka na maila pelka22@gazeta.pl Jestem zainteresowana
        zakupem.
    • mamajulci4 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 31.03.06, 08:31
      Kupiłam przedwczoraj baby dreams sprint,wczoraj pojechałam na probe i jestem
      zadowolona.Ładny wóZeczek i wygodne siedzenie z możliwoscią wyprania.Waga wózka
      8,5kg.Nie ma przekładanej rączki ale wyszły podobne modele o nazwie lucky.Rózni
      sie tym że nie ma tacki ale przekładana rączkę.MOze ten?POzdrawiam.
      • ann99 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 01.04.06, 22:37
        No właśnie widziłąm ten model na allegro- 390 zł z pokrowcami na nózki i
        przeciwdeszczowym...więc całkiem rozsądna cena...
        Ale widział go ktos na "zywo"??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka