kamilla29 08.01.06, 21:42 przekładana .Czy istnieje taka spacerówka???Bardzo proszę o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 13:14 na prawdę nie ma takiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 21:07 ponawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdapik Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 22:43 Baby Dreams Smart Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 09.01.06, 22:43 Użyj wyszukiwarki, najwyraźniej nikomu nie chce już pisać po raz setny tego samego Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 16:05 a tobie chce sie pisać takie odpowiedzi "mądralo" Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 22:45 Celem uświadomienia niewiedzących o istnieniu wyszukiwarki - zawsze. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 23:02 a może Coneco maxisklep.pl/images/duze/Coneco/TWISTER_01.jpg 9.8 kg duże koła, chyba 22 lub 23 cm ja mam odpowiednik tego wózka z Baby dreams i jestem bardzo zadowoloona, choc mam koła 17 cm Odpowiedz Link Zgłoś
beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 17:06 witaj wózki z dużymi kołami są cięższe, mechanizm przekladanej rączki tez swoje waży. w jakim wieku jest dziecko? to coś doradzę pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 19:50 Witam!Dziecko ma 11 miesięcy.Przede wszystkim zależy mi ,żeby wózek był miekki,bo dotychczasowy Graco quatro tour okazał sie żle dobrany do otaczającego nas terenu(las+park+dziurawe chodniki)Waga tak do 13 kg.max bo muszę wnosic na 1 pietro.Myślę o kołach pompowanych,ale takie są chyba najcięzsze,a może to też kwestia zawieszenia,ale na tym to sie już w ogóle nie znam.Przekładana rączka natomiast jest mile widziana ,ale wcale niekonieczna.Dzięki-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 20:40 Hej Kamilla, jeśli nie zalezy Ci koniecznie na nowym wózku i super najnowocześniejszym, to może używana spacerówka z modelu Deltim Focus?? Jest lekka, koła ma pompowane, ale nie takie wielkie tylko zgrabne, radzą sobie jednak w każdych warunkach. Rączka nie jest przekładana, ale siedzisko można montowac przodem i tyłem. Wierz mi te nowe wózki są zdecydowanie mniej solidne niż też starsze modele ( wiem, co piszę: 7 lat doświadczenia wózkowego) często te najnowocześniejsze okazują się niewygodne, a te tradycyjne konstrukcje są najtrwalsze i najwygodniejsze. Posyłam Ci link, zerknij sobie na ten model ( zapewniam, że to nie moja aukcja). Znajoma ma taki wózek i zostawiła sobie dla drugiego dziecka, bo bardzo jest z niego zadowolona. www.allegro.pl/show_item.php?item=81084402 A jeśli odpowiadają Ci mniejsze kółka i świetna amortyzacja to polecam spacerówkę-parasolkę Inglesinę Max ( z pełną raczką) lub Zippy z dwoma rączkami. Waga ok. 7,5 kg, kółka mniejsze ( 18 cm ) ale bardzo dobra amortyzacja. No i mały po złożeniu www.allegro.pl/show_item.php?item=80120009 Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 20:46 I jeszcze ja: teraz widzę, ze ten focus na fotce, którą wkleiłam ma kółeczka piankowe, a nie pompowane, ale te również radzą sobie świetnie na wertepach i dziurach, a są dużo leżejsze od pompowanych. Właśnie: a moze szukaj spacerówki na piankowych kołach?? Są lżejsze, a prowadzi się też dobrze! ( Ja mam na zimę zostawioną starą spacerówkę z wózka Delim model Deltuś Plus: już nie produkowany wózek, ale tak rewelacyjny do prowadzenia, że sobie zostawiłam po starszym synku, też ma koła piankowe i sprawdzają się w każdych warunkach, nawet na błocie pośniegowym.) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:08 bardzo dziekuję za wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 11:14 witam, nie ma tak idealnego wózka, napewno muszą być koła pojedyńcze na te wertepy, porządny stabilny wózek będzie niestety cięższy, a może Emmaljunga Classic, moim zdaniem najlepszy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:10 A może trójkołowiec??? Podobno też świetnie radzą sobie w ekstremalnych warunkach... nie wiem tylko jak z wagą Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:15 Przyznam że od zawsze mi sie 3-kolowe kojarzyły z taczką ,ale teraz tez biorę pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:18 HI, hi u mnie dokładnie to samo skojarzenie.... osobiście w ogóle mi się trójkołowce nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 11.01.06, 19:03 witam, trójkołowiec jest mało stabilny Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:17 A coś takiego? www.allegro.pl/show_item.php?item=80783382 Teraz są w sprzedaży podobno rewelacyjne spacerówki Jane Carrera, zerknij , chyba jest taki wątek parę linijek niżej i tam jest link do jakiegoś sklepu gdzie można zobaczyć i kupić taki wózek Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 21:24 I Fotka Jane Carrera www.jane.es/construye/index.php?fuseaction=colors&id_chasis=12&id_element=2&codi_color=G52&referencia=2152 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 10.01.06, 22:11 iwek- dziekuję Ci bardzo za zasyp informacji,bedę mysleć ,ale raczej nad nowymi,bo to ma byc na dłużej wózek.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 11.01.06, 22:10 Hej, a może graco expedition grande (albo jakoś tak)? Nie wiem jak z jego funkcjonalnością i wytrzymałością, ale waży ok 8 kg i ma pompowane koła. Trójkołowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Beatano 12.01.06, 10:27 trójkołowiec jest stabilny ale pod warunkiem, ze jest cięzki, musi mieć specjalną ciężką ramę Odpowiedz Link Zgłoś
beatano Re: Beatano 12.01.06, 10:54 witam czy jeżdziłaś ni m po nierównym terenie, lesie i koleinach? Odpowiedz Link Zgłoś
dadgam Re: Beatano 12.01.06, 13:41 a czy jeździłas po takich wertepch spacerówką, której koła mają przeważnie między 12-22 cm średnicy ? zawsze jest coś za coś pozdrawiamy z Karloskiem Karlosek na forum zapraszam też na stronę Karloska Odpowiedz Link Zgłoś
lapandora Re: Beatano 12.01.06, 13:56 hej! ja mam do sprzedania spacerowke peg perego, jest to siedzisko na stelazu z 4 wielkimi kolami. Stelaz jest bardzo miekki, na zawieszeniu zawiasowym (nowszy model pasow), kola ogromne, wiec super terenowka. Siedzisko wyglada tak, jak w atlantico, mozna je zamontowac przodem lub tylem do mamy. Za ten komplet chcialabym 530 zł, a co najwazniejsze- stelaz jest nowiutki!! tylko spacerowka uzywana. Moze byc byla czyms takim zainteresowana? mam zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: Beatano 12.01.06, 18:09 Dzięki za ofertę,ale szukam wózka nowego,bo ma starczyc na dłuzej,a może i na drugą dzidzięPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2kasiasz Re: Beatano 30.03.06, 23:17 Czy jeszcze sprzedajesz ten wóżeczek?Jeśli tak - interesuje mnie, jak wygląda, prześlij proszę jakieś zdjęcia na 2kasiasz@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
beata224 Re: Beatano 31.03.06, 07:55 Ja teżpoprosze o zdjęcia wózeczka na adres beata224@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: Beatano 13.01.06, 13:24 My mamy I'COO trzykolowego i jest stabilny. Rama jest ciezka, a uzytkowany byl wlasnie prawie zawsze w lesie, po nierownych sciezkach, dolkach itd. Nam jednak najbardziej przeszkadzala waga, wole lzejsze konstrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 18:44 Twoje wymagania spełnia spacerówka Hauck( Przekładana rączka, lekka: ok.9 kg, dobre amortyzatory) Niestety nie wiem, gdzie można kupic nowe wózki Hauck oprócz allegro, ale myślę, że inne dziewczyny Ci pomogą. Tymczasem link do takiej spacerówki używanej ( tak dla orientacji) www.allegro.pl/show_item.php?item=81307871 Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 19:51 Witam!Rzeczywiście bardzo ciekawy dla mnie model.Muszę takiego poszukać.Dzięki,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 20:44 Hej, ja poszukuję ostatnio spacerówki dla córki i bardzo podobają mi się Haucki.Taki jak ten z Allegro i lekki to chyba Galaxy, spójrz tu: www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=20&products_id=195 Wprawdzie podają 11 kg, ale wiadomo że wersja spacerowa będzie lżejsza od tej z nosidłem, a nie wiadomo którą wagę podają. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 21:17 Podobny, ale kółka inne: małe i skrętne,a to niezbyt wygodne rozwiązanie na wertepy i nierówności. Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 21:31 Fakt, kółka inne że skrętne to pal licho bo można zablokować, ale plastikowe są, a to oznacza "twardą jazdę" po wybojach )) Ale innego Haucka lekkiego i z takimi kółkami nie znalazłam, ciekawe... M. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 22:00 Sprzedająca napisała mi,że jest to model "tango6",koła są pompowane i maja 24 cm srednicy. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 12.01.06, 23:01 Kamilla, znalazłam jeszcze taką spacerówkę, ale nie ma przekładanej rączki. Jest za to lekka, ma dość duże kółka i amortyzację www.allegro.pl/show_item.php?item=81039366 Odpowiedz Link Zgłoś
beatano Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 13.01.06, 21:38 witam, nie ma tak idealnego wózka, napewno muszą być koła pojedyńcze na te wertepy, porządny stabilny wózek będzie niestety cięższy, a może Emmaljunga Classic, moim zdaniem najlepszy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 14.01.06, 12:38 a moze taki www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=20&products_id=194 Odpowiedz Link Zgłoś
pelka22 Do lapandora -dot. sprzedaży wózka 31.03.06, 07:30 Proszę o inf. nt tego wózeczka na maila pelka22@gazeta.pl Jestem zainteresowana zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajulci4 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 31.03.06, 08:31 Kupiłam przedwczoraj baby dreams sprint,wczoraj pojechałam na probe i jestem zadowolona.Ładny wóZeczek i wygodne siedzenie z możliwoscią wyprania.Waga wózka 8,5kg.Nie ma przekładanej rączki ale wyszły podobne modele o nazwie lucky.Rózni sie tym że nie ma tacki ale przekładana rączkę.MOze ten?POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ann99 Re: spacerówka-jaka?duże koła+do11kg+ew.rączka pr 01.04.06, 22:37 No właśnie widziłąm ten model na allegro- 390 zł z pokrowcami na nózki i przeciwdeszczowym...więc całkiem rozsądna cena... Ale widział go ktos na "zywo"?? Odpowiedz Link Zgłoś