kulju 19.01.06, 22:13 Zobaczylam ja na allegro, ale jest dosyc droga.. www.allegro.pl/search.php?string=mis+uszatek+lalka&description=1&country=1 Czy wiecie moze kto ja produkuje i czy gdzies mozna taniej? Bardzo mi sie podoba ) - kupilabym chyba wszystkie 3) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.mama.wojtusia Re: Mis Uszatek - lalka 20.01.06, 09:00 u mnie w sklepie zabawkowym kosztuje 120zł Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Mis Uszatek - lalka 20.01.06, 10:25 Te same Misie Uszatki sprzedawano w Auchan przed świętami za 69,99 - były w błękitnej i różowej(albo czerwonej) piżamce. Powiem szczerze, na tych zdjęciach z Allegro te miśki wyglądają o niebo lepiej niż w rzeczywistości. Może te w innych ubrankach będą ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Mis Uszatek - lalka 20.01.06, 11:00 Przepraszam, producent jest ten sam, ale te misie z Auchan miały 80 cm i były to wielkie przytulanki, nie można ich było animować. Więc moze dlatego cena jest taka wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
kafik1 Re: Mis Uszatek - lalka 20.01.06, 12:06 Miś jest cudny) Oto strona producenta: www.kolor-plusz.pl/index.php oraz www.misuszatek.pl/site1.html -- Pozdrawiam serdecznie Magda DzieciecaKraina.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś