4269m Re: Rowerek dla dwulatka??? 25.01.06, 22:13 Za szybko nadusiłam. Jaki polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
anetina Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 14:08 a to zależy, jakie duże jest dziecko i czy umie już pedałować samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
twin2003 Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 14:27 U nas rowerek nie zdał egzaminu - służy jedynie do odpychania. Dzieciaki dostały na mikołaja plastikowy na 3 kołach (z pedałami na przednim). Jest ładny ale nic pozatym. Pedały ciężko się obracają i wcale się nie dziwie że nie potrafią na nim jeździć. Dziecikaki mają 27 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 17:10 kupilismy rowerek na drugie urodziny, dopiero co. na razie stoi bezczynnie. maly umie wsiadac i odrobinke pedalowac. mysle, ze wiosna bedzie prawdziwy test przydatnosci giant animator 12 cali, jest bardzo stabilny i zgrabny. moj synek ma 95cm, dla niego jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 17:28 Proponuje najpierw wysondować, czy synek jest zainteresowany rowerkiem np pożyczyć na placu zabaw (oczywiście myśle juz o wiośnie)moja córa śmigała na rowerku oczywiście takim z pałąkiem do popychania przez rodzica i z podnózkiem jak jeszcze nie miała 1,5 roku natomiast synek koleżanki jako dwulatek nie przejawiał zainterowania wręcz uciekał z rowerka. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 19:23 Bardzo polecam polski rowerek trzykołowy Magic z pedałkami w środku ( z napędem łańcuchowym) a nie z pedałkami przy przednim kole: na tych drugich ciężko nauczyć się dziaciakom jeździć. magic kosztuje około 130-140 zł, jest stabilny, wygodny, zresztą w pisz w wyszukiwarkę hasło "Magic" lub "rower dla dwulatka" lub rowerek" naczytasz się do woli i podejmiesz decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 22:24 Dzięki za wszystkie rady. Znalazłam na allegro rower firmy Hauck i zastanawiam się nad jego zakupem. Znacie może tę markę i jakość ich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Rowerek dla dwulatka??? 27.01.06, 08:04 Ja tez polecam rowerek Magic. Jest naprawde ładny, solidnie wykonany i wygodny. Kupiłam go mojemu 20 miesięczniakowi własnie po lekturze pozytywnych opinii o tym rowerku i jestem bardzo zadowolona, synek tez. Na razie co prawda nie może załapać o co chodzi z pedałowaniem, ale jest na dobrej drodze. Zamawiałam go u producenta ( lak-magic.ath.cx/oferta.html ) za 151 zł z przesyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
szkasik Re: Rowerek dla dwulatka??? 26.01.06, 22:49 moja mała wygrała rowerek firmy Berchet (nie wiem czy dobrze napisałam) i już w wieku 20 msc zasuwała na nim równo na spacerkach:0) (dla mnie szok, bo starsze umiały pedałować dopiero duuużo po 2 urodzinach). Tak więc polecam ten: www.ebaja.pl/product_info.php?products_id=156 Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Rowerek dla dwulatka??? 27.01.06, 10:44 Szkasik a który toi rowerek? Bo niestety ten link się nie otwiera Odpowiedz Link Zgłoś