lukas24xyz 11.02.05, 19:09 Czy ktos z Was zna strony na ktorych mozna przeczytac o znaczeniu poszczegolnych planet ??? Np jaka planeta w jakim domu na jaka sfere zycia codziennego wplywa ale nie chodzi mi tu o horoskop urodzinowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggossia Re: Znaczenie planet 11.02.05, 22:18 lukas24xyz napisał: > Czy ktos z Was zna strony na ktorych mozna przeczytac o znaczeniu > poszczegolnych planet ??? Np jaka planeta w jakim domu na jaka sfere zycia > codziennego wplywa ale nie chodzi mi tu o horoskop urodzinowy. Jesli znasz angielski to ja polecam - groups.msn.com/horoscopeschat/ ; ewentualnie - www.astrology-numerology.com/site_map.html ... pozdrawiam Malgosia Odpowiedz Link
aarvedui Re: Znaczenie planet 11.02.05, 23:55 lukas - ja polecam przeglądniecie wątku przyklejonego NA CZERWONO I NA GÓRZE.są tam wklejane wszselkie linki astrologiczne,także i takie,które Cię interesują Odpowiedz Link
darkoholik Re: Znaczenie planet 25.02.05, 18:52 Jan Parandowski: Mitologia Kłaniam się! D. Odpowiedz Link
rencle Re: Znaczenie planet 26.02.05, 21:35 w tarace W.Jóżwiak pisze o planetach i znakach w przystępny sposób Odpowiedz Link
anahella Re: Znaczenie planet 27.02.05, 21:31 Powiem szczerze: radzilabym jednak kupic jakas ksiazke. Masz je w watku o astrologicznych lekturach (zalinkowany na gorze forum). Odpowiedz Link