Dodaj do ulubionych

wózek- Chicco Trio 3S

01.02.06, 11:14
Witam,
Czy ktoś już użytkuje ten wózek? albo ma zamiar go kupić?
Obserwuj wątek
    • mfka Re: wózek- Chicco Trio 3S 01.02.06, 14:34
      Ja miałam zamiar go kupić. Dosłownie zachorowałam na niego, ale mi przeszło.
      Dużą jego wadą jest brak rozkładanego podnóżka, no i to go właściwie
      zdyskwalifikowało. Znalazłam inny wózek - podobny, ale zdecydowanie lepszy. Jak
      się w sklepie postawiło te 2 obok siebie to Chicco od razu zrobił wrażenie
      tandetnego. Zesztą Chicco jest taki trochę "plastikowy". Ten, który wybrałam
      kosztuje tyle samo ile 3 częściowy Chicco, ma rozkładany podnóżek i waży o całe
      3 kg mniej - a to dużo jak na wózek. U Chicco na plus jest fajna kolorystyka
      tych wózków.
      A teraz czekam na nowe modele i kolorystykę mojego upatrzonego wózka, które
      mają wejść w połowie lutego.

Chicco można dokładnie tu obejrzeć: trios3.chicco.com/start.html
      • dusia00 Re: wózek- Chicco Trio 3S 01.02.06, 15:33
        A jaki to wózek, który wybrałaś?
        • mfka Re: wózek- Chicco Trio 3S 01.02.06, 15:41
          Zdecydowałam się na JANE SLALOM PRO - są to hiszpańskie wózki. Dotychczas są u
          nas dostępne modele JANE SLALOM, a PRO wchodzą od połowy lutego i właśnie na
          niego czekam. Można je oglądnąć na zagranicznych stronkach. Też są wersje 3
          częściowe - sparerówka, gondola i fotelik Rebel. Albo 2 częściowe z fotelikiem
          Matrix, który rozkłada się zupełnie na płasko i służy też jako gondola.
          Możesz je obejrzeć tutaj:
          www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_Formula_G35.html
          www.a-zbaby.cz/good.php?goodId=835
          www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Two_Left_Feet_Jane__186.html
          Wersja z fotelikiem MATRIX:
          www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Jane_Slalom_Pro_Matrix_G37.html
          • dusia00 Re: wózek- Chicco Trio 3S 01.02.06, 15:50
            Dzięki za radęsmile)) może i ja poczekam na ten wózek...
            • mfka Re: wózek- Chicco Trio 3S 01.02.06, 16:04
              Wydaje mi się,że warto. Ja naprawdę spędziłam już kilka miesięcy w poszukiwaniu
              wózka, wiem, że idealny nie istnieje. Naczytałam się dość dużo, odwiedziłam
              wszystkie sklepy wózkowe w moim mieście, porównywałam przeróżne modele i
              zdecydowałam się na ten.Już doczekać się nie mogę aż pojawią się w sklepie!
              To polska stronka tych wózków (modelu pro jeszcze nie ma): www.jane.pl/
              A to hiszpańska - producenta: www.jane.es/construye/index.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka