Dodaj do ulubionych

Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ??

05.03.06, 12:48
Czy warto kupic to cudeńko ? Ktos ma? Ktos moglby podzielic sie opinia ?
Obserwuj wątek
    • finezze Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 06.03.06, 22:57
      Ponawiam pytanie, bo nie chce mi sie wierzyc, ze nikt tego kubeczka nie ma. smile
    • benitaa2 Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 07.03.06, 07:01
      www.allegro.pl/item88669350_magiczny_kubek_niekapek_avent_sportster_340ml_nowy.html
      finezze o ten kubek chodzi?
      właśnie zastanawiam się czy byłby odpowiedni dla 2 i 5 latka.jest bardzo
      pojemny,akurat na letnie wyprawy,ale tez nie znam opini uzytkowniczek....
      może ktoś napisze....?
      • finezze Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 07.03.06, 07:30
        benitaa2 tak, dokladnie o ten kubeczek mi chodzi.
        • agni71 Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 07.03.06, 18:44
          finezze napisała:

> benitaa2 tak, dokladnie o ten kubeczek mi chodzi.

ja sie zastanawiałam nad kupnem, ale bałam się, że ciężko będzie doczyścić
          wnętrze tej rurki-ustnika. Poza tym nie można chyba do nich kupić samych
          ustników, tak jak do zwykłych niekapków Aventu.

aga
          • moyka_77 Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 07.03.06, 19:50
            My posiadamy ten kubeczek i muszę powiedzieć, że jestem super zadowolona. Nic z
            niego nie cieknie, sprawdza się znakomicie smile Żeby jednak nie było tak różowo
            to powiem, że nie można na dzień dzisiejszy dokupić samych ustników. Może za
            jakiś czas to się zmieni, mam nadzieję. W najbliższym czasie wybieram się do
            sklepu, żeby kupić cały kubek, ponieważ nasz ustnik wymaga już wymiany.
            Czyszczenie ustnika jest bardzo proste, ja to robie patyczkiem do uszu i myje
            się doskonale. Nie ma w nim żadnych zakamarków, więc czyszczenie jest super
            proste. Moja córka najczęściej używa takiego zestawu: ustnik + najmniejsza
            butelka Avent + uchwyty do trzymania. Wychodzi na to, że kupię cały nowy zestaw
            tylko po to, żeby mieć ten ustnik. Jednak bardzo polecam, ponieważ jest to
            najlepszy niekapek, naprawdę niekapek, pod słońcem smile)) Fajne jest też to
            zamknięcie, mała robi pstryk i ustnik na wierzchu, nic się nie gubi i nie ma
            problemu z zabrudzeniem ustnika.
            Pozdrawiam smile)
            • balbina16 Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 07.03.06, 22:21
              Ja też z czystym sumieniem polecam. Matik używa Sportstera już od ok. pół roku i
              jak dotąd jest to nasz najlepszy niekapek. A ustnik czyszczę taką baaardzo wąską
              szczoteczką do butelek (raczej probówek laboratoryjnych smile) i wszystko jest ok.
              Jedyny minus, to brak wymiennych ustników.
    • finezze Re: Kubek AVENT Magic Sportster - fajny ?? 07.03.06, 22:41
      To fajnie, w takim razie wydaje dyspozycje mezowi, ktory pracuje w UK aby udal
      sie po zakup tego kubka. Na stronie Aventu widze, ze maja wymienne ustniki, ale
      juz w ich sklepie internetowym nie sa dostepne. Dzieki za opinie smilesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka