Dodaj do ulubionych

gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie?

09.03.06, 13:52
Cześć dziewczyny
Pytałam, pytałam i juz się zdecydowałam na kupno inglesiny max. Czytałam gdzieś na forum że podobno jest jakaś promocja na inglesine max. Czy może ktoś wie gdzie można kupić ja w promocyjnej cenie. Dodam że jestem z okolic Warszawy.
Dziękuję
Pozdrawiam Kasia
Obserwuj wątek
    • koma.edziecko Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 09.03.06, 16:20
      www.baby.vox.pl/main.php?s=list&cat_id=27 tu znalazłam tanio
      • iwek33 Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 09.03.06, 16:23
        Uwaga! Ta Inglesina pokazana w linku koma.edziecko to "Miko by Inglesina",
        czyli wózek nie oryginalnie włoski, tylko produkowany na licencji Inglesiny,
        ale w innych krajach. Jakość może odbiegać od oryginału!!!!!
        • iwek33 Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 09.03.06, 16:24
          Jak pisze producent : "wózek wyprodukowany na bazie oryginalnej konstrukcji
          Inglesina Max."
    • koma.edziecko Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 09.03.06, 16:48
      Iwek max przez włochów nie jest już produkowany od ok dwóch lat,te sprzedawane
      u nas to podobno włoskie stelaże i polska tapicerka.

Julka smile
      Oliwka smile
      • iwek33 Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 09.03.06, 17:38
        Może tak... ja miałam oryginalną Inglesinę kupioną trzy lata temu, potem
        oglądałam w sklepie Miko by Inglesina Max i właśnie na pierwszy rzut oka było
        widać różnicę w jakości i wykonaniu tapicerki. Ale nie wiedziałam, że
        oryginalnych włoskich już nie ma..
    • agadzie1 Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 10.03.06, 00:09
      no własnie włoskich nie ma już dawno, nie mam porównania ze starą wersją, ale
      nowa jest naprawdę przyzwoita
      oglądałam ją w Aleii Solidarności- tam cena 760 zł,ale można coś wytargować
      • filipaldi Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 10.03.06, 09:20
        A czy może ktoś ma miko by inglesina?
    • 385dan Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 11.03.06, 19:19
      zamierzamy kupic inglesine max i podoba nam sie wersja kolorystyczna SG1 (granatowo-pomaranczowa), niestety w internecie znalezlismy tylko zdjecia bez budki i ochraniacza na nogi. czy ktos dysponuje zdjeciami calego wozka w tym kolorze lub wie na jakiej stronie moga one byc.
      pzdr.
    • grzes.wojcik Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 11.03.06, 22:20
      Nie polecam wozka Miko by Inglesina. Jestem dwa miesiace po zakupie oryginalnej Inglesiny i troche ten temat przerobilam. Wlosi zrezygnowali z produkcji Maxa ale nadal produkuja stelaze natomiast poznanska firma Miko dorabia do nich obszycia. Widzialam kilka takich egzemplarzy i nie umywaja sie do oryginalu. Ogladalam kilka wersji kolorystycznych "Miko" i zadna ale to absolutnie zadna nie spelnaiala moich oczekiwan. Bylam bliska kupna Inglesiny Zippy (niestety mimo dwoch raczek) ale jednak znalazlam jeszcze oryginalne obicie w Katowicach.
      Polecam Allegro bo wlasnie przed chwila ogladalam tam trzy super Inglesiny Max w przystepnych cenach i chociaz uzywane to sadze, ze beda lepsze niz nowe "Miko"

Iza Wójcik iza@hurtowniaabc.pl
      • agadzie1 Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 11.03.06, 22:55
        Tobie chodzi tylko o obicia, ale coz resztą wózka
        mogę przymknąć oko na kolorystykę (zresztą te krzykliwe kolorki do mnie nie
        przemawiają), jeśli znasz dobrze temat to może jeszcze coś nam podpowiesz,dzięki
        • olaprajs A ja polecam Miko by Inglesina 12.03.06, 08:48
          Ja od prawie roku woże swoja córeczke właśnie tym wózkiem, na którego temat
          rozgorzała tu dyskusja - Miko by Inglesina. I nie zgodze sie z przedmówczynią,
          która skrytykowała go opierając swoja opinie na sklepowej obserwacji. Wózek jest
          solidny, zadnych awarii jak dotąd nie było, a eksploatujemy ten sprzęt
          intensywnie praktycznie każdego dnia od prawie roku. Jakość tapicerki
          rzeczywiście juz na pierwszy rzut oka odbiega od oryginalnej Inglesiny Max, ale
          z doświadczenia moge powiedzieć, że ta różnica jest przede wszystkim estetyczna,
          tzn. tapicerka jest wykonana z zupełnie innego materiału niz we włoskiej Ing.
          Max. Natomiast w uzytkowaniu nie sprawia najmniejszych problemów - jest solidna
          i łatwa w pielegnacji. Największym atutem tego wózka jest jego zwrotność i
          doskonała amortyzacja (na amortyzacje zwróciło moja uwage kilku różych
          sprzedawców w kilku róznych sklepach, kiedy robiłam rozeznanie przed zakupem
          tego wózka). Naprawdę, prowadzi sie świetnie i amortyzacja robi wrażenie,
          szczególnie jesli porównac ją z innymi wózkami tej klasy, nierzadko droższymi.

Dodam jeszcze, ze zapłaciłam za nia rok temu 780 PLN i to po negocjacjach
          (regularna cena wtedy to było zdaje się 820 PLN), więc ceny na stronie sklepu
          baby.vox.pl wydaja sie naprawde atrykcyjne. No i my mamy kolor, któego w tym
          sklepie nie ma - groszkowo-popielaty.

Generalnie - polecam. I pozdrawiamsmile

Ola
          • iwek33 Re: A ja polecam Miko by Inglesina 12.03.06, 09:40
            Najważniejsze jest to, ze stelaż jest oryginalny włoski, bo rzeczywiście wózek
            nie do zdarcia i ta amortyzacja ....rewelacyjna. Tapicerkę uszytą z innego
            materiału można zaakceptować, najgorsza jest wizja, że kiedyś zaczną stelaże
            produkować gdzie indziej.... oj...
          • agadzie1 Re: A ja polecam Miko by Inglesina 12.03.06, 11:37
            dzięki za ten post
    • baranek77 Re: gdzie kupić inglesine max w promocyjne cenie? 15.03.06, 11:41
      Jeśli ktoś jest z okolic Poznania, to tanie Maxy (oczywiście Miko by Inglesina:-
      )) są w Pati i Maks na polnej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka