Dodaj do ulubionych

Komentarz neutralny na allegro

16.03.06, 15:50
lekko mną zatrzesło. Kupilam książkę na allegro - miala wadę fabryczną,
zagiętą okladkę. Walnęłam gościowi neutrala- musial widzieć, co pakował. I
napisał mi , wg mnie w odwecie, też neutala, że nie jest zadowolony z
transakcji! Ciekawe, czemu? za wolno pieniądze na koto muu wpłynęly?? ;-p
napisal, że moglam rekalmowac...tyle że pisalam do niego maila, pozostal bez
odpowiedzi, potem zaś doszlam do wniosku , że nie ma o co aż tak kruszyć
kopii, dlatego nautral, bo uważam, że zrobil to świadomie. A - facet jest
super spzredawcą, chociaż ma kilka neutrali.
Obserwuj wątek
    • magdalenkaaa78 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 15:52
      Tak sobie jeszcze myslę - facet zarzucil mi, że moglam odesłać na jego koszt.
      Owszem, ale muszę iść na pocztę, mam chore dziecko a poczta kompletnie nie po
      drodze, muszę na nia pojsć, zorganiozwać bezpieczna kopertę, pokryć koszt
      pakowania.... tego w umowie nie ma, zamawiam i liczę na dobry towar.
      • ibulka Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 15:55
        Dlatego ja na allegro nic nie kupuję... Jakoś nie mam zaufania do nikogo z
        sieci na tyle, żeby kupować jakieś rzeczy.
      • soffica Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 15:56
        Strasznie mnie to wkurza na Allegro
        Dostałam kiedyś bluzeczkę - babka pisała że stan idealny, szkoda tylko że nie
        zauważyła dziury na rękawie. ponieważ nie chciała przyjąć zwrotu i twierdziła
        że to ja zrobiłam tą dziurę wystawiłam jej kometarz negatywny, W odwiecie
        dostałam rówinież negatyw, ciekawe za co...
        • shady27 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 15:59
          proste z zemsty za neagtywa....ja bardzo czesto kupuje na Allegro i nigdy nie zdarzylo mi sie zeby ktos mnie oszukal
    • czajkax2 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 16:00
      Tak ja wszędzie są nieuczciwi ludzie,tak i na Allegro trafiają sie tacy
      sprzedawcy. czasami moze nastąpic przeoczenie jakiejs wady. sama sprzedaję i
      nigdy celowo nie wprowadzam w błąd. Ale przyznaję zdarzylomi sie kilka razy ze
      nie zauwazylam pewnych wad,ale zawsze jestem skłonna zwrócic pieniądze jezli
      KUpujący ma racje. Inna sprawa ze często trafiają sie ludzie, którzy chca i
      towar i zwrot pieniędzy. Zwykli naciągacze.
    • siasiuszek Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 16:23
      Też mi się to kiedyś zdarzyło. Kupiłam u gościa używany chodzik. Wszystko było
      by dobrze gdyby nie przemilczał faktu, że mechanizm grający chodzika by
      wyciągnięty. Gość napisał, że brakuje tylko kulki wszystko pozostałe jest
      sprawne. Dodatkowo chodzik przyszedł przeraźliwie brudny. Nie chciałam
      wystawiać negatywa i wystawiłam neutrala. W odwecie dostałam też neutrala
      • nadja11 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 16:31
        Bo system komentarzy na allegro jest chory(to srzedajacy powinien wystawiac
        komentarz jako pierwszy) pozatym nijak sie ma do rzeczywistosci bo wiekszosc
        oszukanych osob chroniąc swoje konta wystawia pozytywy by uniknac odwetu.
        najgorsze jest to ze nawet gdy zostaniemy oszukani i próbujemy dochodzic swoich
        praw , chcemy zwrocic towar taki oszust i fajansiarz odwraca kota ogonem i
        wmawia nam ze chcemy go naciągnąc , żenada!
        • siasiuszek Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 16:46
          Uważam ze dobrym rozwiązanie było by gdyby komentarze ukazywały się
          jednocześnie.
          • llidkaa Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 17:02
            wiecie co za negatywa tez napewno nie wystawiłabym pozytywa, takie jest allegro
            jak komus nie odpowiada poprostu tam nie kupuje.
            • clio1979 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 17:08
              Piszę u Was pierwszy raz - więc najpierw WITAMsmile
              Ja czasami zaznaczam komentarz pozytywny i walę calą prawdę smile
              I jeszcze za to nie dostałam negatywa jako kupujący.
    • anik801 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 17:18
      A ja kupuję na allegro bardzo dużo.A najlepsze jest to,że ostatnio babka
      wystawiła mi negatyw bo...się pomyliła.Napisała,że jest zadowolona itd,ale
      zaznaczyła okienko z negatywem.Przepraszała mnie potem,ale co mi z tego jak
      negatyw jest.Ale ogólnie kupiłam dużo fajnych rzeczy na allegro.
      • anaj75 do anik801 16.03.06, 18:38
        A mnie sie zdarzyło, że pisząc komuś pozytyw i wybierając właściwe okienko w
        rezultacie wystawiłam... negatyw. Napisałam jednak do obsługi allegro, by
        zmienili typ komentarza (wszak treść wskazywała na pozytywny), bo coś nie
        zaskoczyło i nie było problemu. Skontaktuj się z tą kupującą, bo taka możliwość
        zapisana jest w regulaminie! Niech naprawi błąd.
        Jana
    • anet81 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 17:22
      Ja sprzedaję na allegro i zawsze wystawiam komentarz jako pierwsza.
      I tak powinno być. Tak jest też w regulaminie allegro, ale mało kto to stosuje.

To prawda - kilka razy miałam ochotę wystawić conajmniej neutrala - ale bałam
      się, ze w zamian dostanę nawet negatywa. Więc robię tak, ze zaznaczam
      pozytywny - ale piszę dokładnie jak było.
      Ja zanim kupię czytam komentrze pozytywne- zauważyłam, ze wielu ludzi robi tak
      jak ja, czyli w pozytywnych piszą, ze są niezbyt zadowoleni z transakcji.

Niestety, system nie jest najlepszy...
      Chyba powinno być tak, ze sprzedający musi BEZWZGLĘDNIE wystawić komentarz jako
      pierwszy. Ale z drugiej strony zdarzają się też nieuczciwi kupujący...

Moja rada: masz możliwość skomentowania otrzymanego komentarza. Napisz tam, ze
      jest to komentarz odwetowy - za to, ze Ty wystawiłaś mu neutrala...
      Pozdrawiam
      Anet
      • aleksandrynka Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 22:07
        > Ja sprzedaję na allegro i zawsze wystawiam komentarz jako pierwsza.
        > I tak powinno być. Tak jest też w regulaminie allegro, ale mało kto to
        stosuje.

no dobra, a jak ja wystawię pozytywa, bo kasa wpłynęła i wszystko ok, a dostane
        negatywa, że coś tam nie pasuje i kupujący nawet się ze mną wcześniej nie
        skontaktował, tylko z grubej rury przywalił? Ostatnio była na ten temat
        dyskusja na emamie. Uważam, że jednak kupujący powinien pierwszy komentować. To
        dla sprzedającego sygnał, że wszystko ok. Bardzo ważny jest też dobry kontakt
        mailowy, chociaż jak ktoś sprzedaje milion rzeczy dzinennie to może być trudne.
        Ale da się.
        Ja wystawiłam negatywa raz, i to jako sprzedająca. Ktoś coś kupił i cisza...
        Pisałam maile, grzeczne, ale co raz bardziej stanowcze, uprzedziłam, że będę
        musiała wystawić negatywa i dalej nic. Po ostatecznie podanej przeze mnie dacie
        poczekałam jeszcze kilka dni (sic!) i dopiero potem wpisałam się pani na
        czerwono. Cóż..
      • prosta.krosta Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 22:29
        anet81 napisała:

> Ja sprzedaję na allegro i zawsze wystawiam komentarz jako pierwsza.
        > I tak powinno być. Tak jest też w regulaminie allegro, ale mało kto to
        stosuje.

Zapoznaj się dokładnie z regulaminem Allegro, nie pisz bzdur. Nie ma tam ani
        słowa o tym, że sprzedawca wystawia komentarz jako pierwszy.
    • mynia_pynia Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 17:38
      A co takiego złego jest w neutralnym???
      Ja uwielbiam czytać komentarze (oczywiście negatywy) bo czasem są takie ekstra
      wojny na słowa wink
      • ibulka Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 17:55
        Nie kupuję na allegro, bo boję się, że trafię właśnie na jakieś
        naciągacza... uncertain Ja mam takie 'szczęście'.
        Wiem, że koleżanki Nastolatki z naszej rodziny kupują na allegro, ale to są
        jakieś drobne rzeczy - kubeczki, farbki do szkła itd.
        Pozdrawiam smile
        • magdalenkaaa78 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 18:24
          A ja kupuję dość często , sprzedaję też trochę i taka sytuacja spotyka mnie
          pierwszy raz. Jestem zdziwiona, bo kupilam ksiązkę od pana, ktory mial ponad
          dwa tysiące pozytywnych komentarzy i tylko kilka neutrali. Szczególnie ubodło
          mnie stwierdzenie :"Nie jestem zadowolony z transakcji" Tylko że to
          ja "ucierpiałam" z mojej strony wszystko było wręcz wzorcowe - natychmiast po
          otrzymaniu numeru konta wplacilam pieniądze. Aukcję przeprowadzilam już
          daaawno, a komentarz od gościa otrzymalam dziś.
          Ktoś pytał, co jest złego w negatywie. Ano to, że wg mnie na niego nie
          zasłużyłam. Ja jestem dość ostrozna a komentarze to jedyny wyznacznik
          uczciwosci na Allegro.
          jakoś cały czas o tym myślę, może z igły robię widły, ale to już taki typ , że
          jak coś go rusza to na długo i myśli o tym, aż rozwazy wszystkie opcje. Dzieki
          za wypowiedzi smile
    • anaj75 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 18:44
      Twój wątek jest dla mnie jak znalazł. Kupiłam dla dziecka zabawkę. Wczoraj
      dotarła. Miała być nowa, super-hiper a tu niby jest wszystko fajnie ale są małe
      pęknięcia, czegoś tam brakuje. Być może przesyłka była zbyt słabo
      zabezpieczona. I dziś cały dzień myślę, co robić. Odesłać, nie odeślę, bo by
      mnie to dodatkowo kosztowało, poza tym dziecko już odkryło niespodziankę, więc
      szkoda mu zabierać, a gość nie odpowiada na maila. Chyba zrobię to, co niektóre
      z Was wcześniej opisały, tzn. wystawię pozytyw z całą prawdątongue_out
      Pozdrawiam.
      • magdalenkaaa78 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 19:16
        A dla mnie taki komentarz jest bez sensu. Wystawiamy komentarz po to, by
        uwiarygodnić bądź nie sprzedajacego. Wiadomo, ze ludzie pozytywów nie czytają-
        wychodzą z założenia, że skoro pozytyw, to wszystko było w porzadku. I w ten
        sposób dajemy do zrozumienia, że można sobie pozowlić na wiele a i tak nikt nie
        upomni się o swoje.
        • maja_sara Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 19:57
          Dokladnie tak.
          Ja pozytywow w ogole nie czytam, skoro jest zaznaczone, ze to opinia pozytywna
          to nigdy nie doszukiwalam sie w tym czegos innego!
          Czytam jedynie neutrale i negatywy, a jak ktos ma same pozytywy i ma ich
          baaardzo duzo, to trudno zebym teraz ja sie w nie wglebiala i doszukiwala sie w
          nich calej ukrytej prawdy o sprzedajacym...
          A moja rada jest taka - jesli to Ty kupujesz i jestes w porzadku( szybko
          wplacasz cala kwote na konto), to poczekaj az osoba sprzedajaca wystawi Tobie
          komentarz jako pierwsza. Ot i cala filozofia!
          • magdalenkaaa78 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 21:46
            Tylko że w tym momencie moge czekać w niekończoność, jako że większość
            sprzedawców wystawia komentarz jako drudzy, wyjasniajac to tak: komentarz
            kupującego jest dla mnie ostatecznym potwierdzeniem zakończenia udanej
            transakcji, dlatego komentarz wystawiam jako drugi.
        • anaj75 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 20:19
          Fakt, że takie komentarze są nieczytelne. Sama też czytam negatywy i neutrale a
          na pozytywy jedynie okiem rzucam. Dlatego mam zagwostkę. Towar i sposób
          kontaktowania ze sprzedajacym odpowiada mi w 70 %. Ja jestem całkowicie w
          porządku, bo wpłaty dokonałam tuż po zakończeniu aukcji. Wstrzymam się więc z
          działaniem. Poczekam na komentarz sprzedajacego.
    • onika27 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 19:58
      no tak tylko ze murbeton ty za negatywa ani za neutrala pozytywa nie
      dostaniesz.ostatnio moja siostra miała taki przypadek czekala łaskawie na
      książke która miała być wysłana priorytetem 2 tygodnie nie z winy poczty ona
      pieniążki wplacila na drugi dzień No i wystawila neutrala od razu zaznaczając w
      nim ze na pewno sprzedajacy zrewanzuje sie tym samym no i sie nie pomylila.nic
      na to nie poradzimy a negatywy tez uwielbiam czytać smile))
    • mamaskarba Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 22:21
      Zawsze można na negatywa odpowiedzieć, a jak wiadomo inteligentna odpowiedź to
      jak kilka pozytywów! Denerwują mnie osoby, które z obawy za odwetowym negatywem
      wystawiają pozytywa... Nie ostrzegnie to innych kupujących przed oszustem.
    • julia246 Re: Komentarz neutralny na allegro 16.03.06, 23:04
      Macie rację z tym, że mało kto czyta pozytywy, ja też tego nie robię, czytam
      neutrale, i negatywy.
      Właśnie teraz jako kupujący, mam problem ze sprzedającym,
      kupiłam wózek dla lalek, pani ma dużo pozytywów, pare neutrali i negatywów.
      Zadałam jej pytanie, zero odpowiedzi, i tak kilka razy.
      Dzisiaj chcę wysłać kolejne pytanie przez allegro, a tu niespodzianka, pani ma
      zawieszone konto.
      Próbowałam się dodzwonić na tel. kom. ale ma wyłączonysad((
      Poczytalam dokładniej jej komenty, i zauważyłam że za negatyw wystawia negatyw,
      za neutrala wystawia neutrala.
      A odpowiedzi przy negatywach to pic na wodę, jedno drugiego oskarża, i skąd ja
      mam wiedzieć kto jest oszustem, a kto pokrzywdzonym???
    • clk Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 00:27
      A ja mialam taka sytuacje ostatnio.
      Sprzedawalam komplet bizuterii - nowy, bez wad i tak dalej. Sliczny byl, ale ja
      nie nosze kolczykow, ani lancuszka (od 4 lat ten sam i zaden inny).

Kupila go ode mnie pani, ktora powiedziala,ze wysylke chce juz, bo jej sie
      spieszy. Ok, poszlam na reke i pognalam na poczte. Codzien bylam zasypywana
      mailami odnosnie tego, co sie dzieje z przesylka. I ze pewnie cos "sciemniam".
      Kiedy przesylka doszla (3 dni szedl priorytet), dzien potem dostalam maila,
      ze "mam uklady z poczta, ze ona ma znajomosci na poczcie i towar jest
      beznadziejny, bo brakuje krysztalkow".
      Tylko, ze na zdjeciu ich nie brakowalo.
      Mimo tego, ze kupujaca ewidentnie sciemniala, zaproponowalam zwrot. Nie
      zgodzila sie, chyba,ze najpierw bym przelala jej pieniadze na konto, a potem
      ona by to wyslala.
      DOBRE smile
      Dostalam negatywa, grozby i tak dalej.
      Z allegro przyspotpowalam, bo nie mam ochoty sie zdenerowowac.
      • prosta.krosta Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 00:33
        clk napisała:

Nie
        > zgodzila sie, chyba,ze najpierw bym przelala jej pieniadze na konto, a potem
        > ona by to wyslala.

Stały i stary numer oszustów na Allegro. Towar jest do bani, oddaj mi kasę, a
        jak kaska wpłynie, ja ci oddam towar. He he.
        • prosta.krosta Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 00:38
          A ja mam ochotę napierdzielić sprzedawcy, który mi sprzedał podrabianą wodę
          toaletową, kuźwa....Ale się powstrzymam i walnę mu nega. A ma SAME pozytywy,
          ok. 400 big_grin
          • clk Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 01:52
            A moge wiedziec, ile za nia zaplacilas?

Ja kiedys kupilam za 150 zl Gucciego, envy moje ukochane.
            Atomizer byl zepsuty, a sprzedawca niby pewny sad
        • mmarusia Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 19:36
          >
          > Stały i stary numer oszustów na Allegro. Towar jest do bani, oddaj mi kasę, a
          > jak kaska wpłynie, ja ci oddam towar. He he.

Nie do konca tak jest.Moj maz kupil niedawno monitor.Mial dzialac.Przyszedl
          zapakowany JEDYNIE w pudelko i papier,bez zadnych styropianow czy folii
          babelkowej,peknieta obudowa i niedzialajacy....
          Facet wysylal go 2x,bo raz mu wrocil,gdyz zle napisal nasz adres.Monitor byl
          tani,kosztowal 50zl(to jakis stary model do amigi czy cos),przesylka 22zl.Po
          kilku @ facet oddal nam 72zl i zazadal zwrotu monitora.A za wysylke kto ma
          zaplacic??? Nie odeslemy mu-chyba,ze zaplaci za wysylke.

Co do komentarzy to zle robicie piszac pozytywy,a w nich krytyczne uwagi.Bardzo
          zle robicie !!! Robicie innym niedzwiedzia przysluge,dbajac wylacznie o swoj
          wizerunek ! Ja rowniez nie czytam pozytywow.Wystawiam negatywa,jesli sie komus
          nalezy.Jak dostane odwetowego negatywa to go komentuje.
    • weronikarb Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 08:32
      też sprzedaję i kupuję na allegro już ze 2 lata. W tym czasie raz zaplacilam i
      towaru nie ujrzalam. Innym razem kupilam fakt za grosze rzeczy, ale jak doszly
      do mnie to sie okazaly podarte (nie dziurawe ale podarte) i jeszcze sprzedajacy
      mial ale, bo tanio kupilam, to niewazne co dostaje smile Zgodzila sie na zwrot,
      ale za przesylke powrotna ja mialam placic (przesylka zwrotna 5,5 a za towar
      bym dotala 3PLN) wystawilam negatywa(razy 3) no i dostalam w zamian tez
      negatywa sad
      Niedawno sprzedawalam komplet, bluzka z koronka, szczerze mowiac nie napisalam
      ze koronka o tona ciemniejsza (taka byla juz przy zakupie w sklepie datego
      zapomnialam ze powinnam to napisac), dostalam neutrala od razu bez zadnego e-
      maila wczesniejszego, przeciez dogadac zawsze si emozna no nie?

Teraz czekam na paczke z czesciami do auta, juz 2 tydz. i co najgorsze widze u
      sprzedajacego identyczna cześć i boje sie ze to moja część sad

Staram sie nie kupywac za kwoty, ktore w razie straty bylyby duzym obciazeniem
      w moim budżecie. Najlepiej moim zdaniem smile
      • kalafior_tez_kwiat Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 12:52
        Ja tez skonczyłam a allegro po tym jak kupiłam u super sprzedawcy wózek
        spacerowy chicco. Opisany jako "małoużywany, stan niemal idealny". A co
        dostałam? Wózek brudny (nie mówię już że nie wyprany, ale Pan Sprzedający nawet
        nie oczyścił go z chrupków), folia przeciwdeszczowa poklejona taśmą klejącą
        żeby nie było widać, że dziurawa i co najważniejsze koła tak zjechane, że
        miałam wrażenie, że wózek przejechał pół kraju. W czasie korespondencji
        mailowej facet mętnie się tłumaczył, uprawiał grę słówek. Dałam sobie spokój...
    • miska77 Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 17:39
      ja duzo kupuje i troche sprzedaje na allegro. Mam ponad 150 komentarzy
      pozytywnych i 3 negatywy w tym 2 od tego samego goscia - kupilismy perfumy,
      ktore uzywalismy od lat XS i Davidoffa i przyszly do nas takie stadionowe
      podrobki !!!
      Oczywiscie bylismy wsciekli, gosciu mial ok 20 komentarzy pozytywnych, zadnego
      negatywa i neutrala> Dogadalismy sie, ze odeslemy mu perfumy a on wysle nam kase
      i tak zrobil. Oczywiscie wystawilam komentarze negatywne i w odwecie dostalismy
      rowniez negatywy, ze niby jestesmy konkurencja i on ma towar ze strefy bezclowej
      i sprzedaje do perfumerii - taki typowy bełkot.
      Pamietam strasznie sie przejelam tym komentarzem. Dziwnym zbiegiem okolicznosci
      zaczal dostawac coraz wiecej negatywow i zablokowali mu konto - napisalam do
      allegro, ze sprzedaje podrobki a jest to niedozwolone.

Drugiego negatywa dostalam nieslusznie tym razem jako sprzedajacy - sprzedalam
      maszyne do pisania i do transportu ja zablokowalam takim specjalnym przyciskiem
      a gosc mi napisal w negatywie, ze maszyna nie dziala i ze zlom kosztuje 30gr za
      kg a on za ta maszyne zaplacil 9,90 !!! to byla sprawna maszyna. Napisalam do
      niego maila i napisalam, ze zostala zablokowana do transportu i mogl najpierw
      zadzwonic a nie wystawiac negatywa. Przeprosil mnie w mailu ale negatyw zostal.
      Oczywiscie zripostowalam w odpowiedzi "troche techniki i facet sie gubi, maszyna
      byla zablokowana do transportu ale widocznie to przerasta mozliwosci
      intelektualne tego allegrowicza".
      Ja tez mu wystawilam negatywa ale za jawne kłamstwo i napisalam to w komentarzu.

Mam tez 1 neutrala, bo panieka kupila ode mnie pajacyka niemowlecego, doslownie
      dwa razy uzywanego i napisal, ze pajacyk nie jest nowy... a w aukcji bylo
      napisane, ze uzywany...
      • grzalka Re: Komentarz neutralny na allegro 17.03.06, 18:49
        ja wystawiłam gościowi neutrala za to, że przesyłka szła ponad miesiąc- tzn on
        wysłał po miesiącu

dostałam w odwecie neutrala, gość umotywował w ten sposób: jak kupujący nie jest
        zadowolony z transakcji to ja też nie ...hehe, w ten sposób można umotywować
        każdy nie pozytywny komentarz
        • aniaop Re: Komentarz neutralny na allegro 20.03.06, 14:32
          grzalka napisała:

> ja wystawiłam gościowi neutrala za to, że przesyłka szła ponad miesiąc- tzn on
          > wysłał po miesiącu
          >
          > dostałam w odwecie neutrala, gość umotywował w ten sposób: jak kupujący nie
          jes
          > t
          > zadowolony z transakcji to ja też nie ...hehe, w ten sposób można umotywować
          > każdy nie pozytywny komentarz

Mialam dokladnie identyczna sytuacje. Napisal jeszcze, ze jestem "upierdliwa
          baba". Moze to ten sam gosc?
    • aluniaaa Re: Komentarz neutralny na allegro 19.03.06, 10:27
      masa jest ludzi, ktorzy w odweicie daja tobie takie same komentarze jak ty im.
      Dlatego duzo ludzi boi si ewystawiac negatywy,bo tez im sie trafi. J ajuz
      wystawilam troszke negatywow,bo osoby sobie na to zasluzyly, m.in super
      Sprzedawca, na szczescie mam 100% pozytywow.Nie trafilam na msciwych. Na
      szczescie ludzie cyztaja komentarze,wiec od razu widac jak sie go dostal w
      odwecie,a to zupelnie wszystko zmieniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka