Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 13:32 Taaak- i kłopoty biorą się stąd. Ja nie chcę stadionu. Lepiej niech prąd, zawsze będzie w domu. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 16:02 kicior99 napisał: > A ktoś Ci go daje? Kicior, gdzie ty siedzisz? W miastach, gdzie buduje się stadiony, środki się pozyskuje podwyższając opłaty za co się da. Stadiony będą po euro nierentowne, pomijając, że zagraniczni kibice i kibole utkną na naszych drogach krajowych ewentualnie za pośrednictwem PKP przeżyją survival życia. Jedyne, co się naprawdę uda, to oferta seksualna. Panienki się na euro zmobilizują. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 16:55 Nihil novi sub sole. Płaciłem kiedyś haracz pod nazwą "+ 50 gr na Zamek Królewski", później na CZD, na świadectwa przyklejałem obowiązkowe cegiełki z napisem "Cały naród buduje swoją stolicę". Jak widac duch w narodzie nie ginie. A stadiony powstają w miastach, w których sporo się dzieje i w sporcie i w kulturze. Swojego czasu byłem na koncercie Eltona Johna na stadionie Lecha w Poznaniu. Wierzę, że będą wykorzystane. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 17:30 kicior99 napisał: > Nihil novi sub sole. Płaciłem kiedyś haracz pod nazwą "+ 50 gr na Zamek Królews > ki" I często płaciłeś te 50 groszy? Ile ci to wychodziło miesięcznie? Bo ja mówię o znaczących podwyżkach. Wie > rzę, że będą wykorzystane. Założymy się? Odpowiedz Link Zgłoś