Dodaj do ulubionych

Ja nie chcę stadionu

IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 13:32

Taaak- i kłopoty biorą się stąd.
Ja nie chcę stadionu.
Lepiej niech prąd,
zawsze będzie w domu.

Grzegorz Rymopis
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 15:45
      A ktoś Ci go daje?
      • maitresse.d.un.francais Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 16:02
        kicior99 napisał:

> A ktoś Ci go daje?

Kicior, gdzie ty siedzisz? W miastach, gdzie buduje się stadiony, środki się pozyskuje podwyższając opłaty za co się da.

Stadiony będą po euro nierentowne, pomijając, że zagraniczni kibice i kibole utkną na naszych drogach krajowych ewentualnie za pośrednictwem PKP przeżyją survival życia.

Jedyne, co się naprawdę uda, to oferta seksualna. Panienki się na euro zmobilizują.
        • kicior99 Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 16:55
          Nihil novi sub sole. Płaciłem kiedyś haracz pod nazwą "+ 50 gr na Zamek Królewski", później na CZD, na świadectwa przyklejałem obowiązkowe cegiełki z napisem "Cały naród buduje swoją stolicę". Jak widac duch w narodzie nie ginie. A stadiony powstają w miastach, w których sporo się dzieje i w sporcie i w kulturze. Swojego czasu byłem na koncercie Eltona Johna na stadionie Lecha w Poznaniu. Wierzę, że będą wykorzystane.
          • maitresse.d.un.francais Re: Ja nie chcę stadionu 25.06.11, 17:30
            kicior99 napisał:

> Nihil novi sub sole. Płaciłem kiedyś haracz pod nazwą "+ 50 gr na Zamek Królews
            > ki"

I często płaciłeś te 50 groszy? Ile ci to wychodziło miesięcznie? Bo ja mówię o znaczących podwyżkach.

Wie
            > rzę, że będą wykorzystane.

Założymy się?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka