Dodaj do ulubionych

Spacerówka Chicco CT04

19.03.06, 01:59
Czy któraś ma ją? Zastanawiam się nad jej zakupem,dlatego proszę o opinię.

Tak wygląda aukcja.onet.pl/show_item.php?item=91072342
Obserwuj wątek
    • sylwina75 Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 06:49
      Hej, ja podobnie jak Ty zastanawiam się nad kupnem tej spacerówkismile Z tym, ze
      mój brat ma mi ją przywieźć z Włoch i pewnie troszkę taniej mi to wyjdzie.
      Czytałam dużo opinii na temat tego wózka na stronach włoskich - większość
      pozytywna...jako wadę wymieniają to, że lubią odpadać kółka! Ciekawa jestem co
      na jej temat powiedzą u nas
      pozdrawiam
      Sylwia
    • paula.l Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 12:02
      Ja wlasnie mialam ja kupic,bo widzialam u sasiadki.Wzielam kase i poszlam do
      sklepu,ale sprzedawca mi odradzil bo:nie ma pałąka i nie mozna dokupic-ja
      myslalam ze mozna,ma gwarancje na rok,inne wozki na dwa.nie ma serwisu w
      Krakowie-wiec w razie problemow bede bez wozka-a w innych wozkach naprawa na
      miejscu,no i cena za duza-bo ja chcialam ten wozek tylko ze wzgledu na fajne
      kola-a dowiedzialam sie ze kola moge sobie dokupic takie i zamontowac w innym
      wozku!!!!!!Wiec wyszlam ze sklepu z deltimem kazoo,za 360 zl(na allegro on jest
      za 499,wiec tylko sobie zobacz!!)Wozek ma pałąk-to jest wazne wazy mniej odz
      chicco o 1 kg,serwis na miejscu,i zostalo mo w kieszeni prawie 230 zl.A
      sasiadka jak mnie zobaczyla z nowym wozkiem (ta ktora ma chicco,)powiedziala ze
      przeplacila-ze nie mial jej kto doradzic.Pałąk jest naprawde wazny,kazdy Ci to
      powie.
    • paula.l Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 12:04
      aukcja.onet.pl/show_item.php?item=92485480
      • kasiamarysia1 Do paula.I 19.03.06, 13:34
        Nie orientujesz się może w wymiarach po złożeniu tego wózka,chodzio o tą
        Deltimę.Nie jest żły,ale musi mi wejść do bagażnika.
        • paula.l Re: Do paula.I 19.03.06, 18:33
          sklada sie jak parasolka wiec na pewno sie zmiescismileTylko nie kupuj na
          allegro,bo ktos wystawia za chora cene 488,a normalnie w sklepach jest po 360-
          380.Dokladne wymiary moge Ci podac jutro.
          • paula.l Re: Do paula.I 19.03.06, 18:34
            ktos wystawia za 499 plus wysylkasmile
            • 111a4 Re: Do paula.I 19.03.06, 21:36
              to takie kólka mozna sobie kupic????gdzie???i czy do kazdego wózka?????
    • kasiamarysia1 Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 21:57
      Znalazłam te deltimy tańsze,nie na allegro.Hmmm to teraz naprawdę mam dylematsmile

calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_31_248
      • kasiamarysia1 No właśnie? 19.03.06, 22:01
        A odnośnie kółek też jestem ciekawa...gdzie można kupić i ile kosztują?Dzwoniłam
        dziś orientacyjnie do hurtownika od Chicco i nie umiał mi odpowiedzieć na to
        pytanie.
        • 111a4 Re: No właśnie? 19.03.06, 22:22
          no ciekawe jak to jest z tym kólkami...
          • paula.l Re: No właśnie? 20.03.06, 10:04
            Tak mi powiedzial facet w slkepie,bo maja taka sama srednice jak w deltimie,i
            takie zame zaczepianie.A kola -to czesc zamienna wiec musza byc w sprzedazy.Ale
            ja na razie nie zmieniam bo w deltimie tez sa ok,moze w nastepna zimesmile.Moge
            jeszcze raz sie tego faceta zapytac,wiem ze do deltima kolko zamienne kosztuje
            6 zl(takie jak ma teraz)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka