kasiamarysia1 19.03.06, 01:59 Czy któraś ma ją? Zastanawiam się nad jej zakupem,dlatego proszę o opinię. Tak wygląda aukcja.onet.pl/show_item.php?item=91072342 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwina75 Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 06:49 Hej, ja podobnie jak Ty zastanawiam się nad kupnem tej spacerówki Z tym, ze mój brat ma mi ją przywieźć z Włoch i pewnie troszkę taniej mi to wyjdzie. Czytałam dużo opinii na temat tego wózka na stronach włoskich - większość pozytywna...jako wadę wymieniają to, że lubią odpadać kółka! Ciekawa jestem co na jej temat powiedzą u nas pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
paula.l Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 12:02 Ja wlasnie mialam ja kupic,bo widzialam u sasiadki.Wzielam kase i poszlam do sklepu,ale sprzedawca mi odradzil bo:nie ma pałąka i nie mozna dokupic-ja myslalam ze mozna,ma gwarancje na rok,inne wozki na dwa.nie ma serwisu w Krakowie-wiec w razie problemow bede bez wozka-a w innych wozkach naprawa na miejscu,no i cena za duza-bo ja chcialam ten wozek tylko ze wzgledu na fajne kola-a dowiedzialam sie ze kola moge sobie dokupic takie i zamontowac w innym wozku!!!!!!Wiec wyszlam ze sklepu z deltimem kazoo,za 360 zl(na allegro on jest za 499,wiec tylko sobie zobacz!!)Wozek ma pałąk-to jest wazne wazy mniej odz chicco o 1 kg,serwis na miejscu,i zostalo mo w kieszeni prawie 230 zl.A sasiadka jak mnie zobaczyla z nowym wozkiem (ta ktora ma chicco,)powiedziala ze przeplacila-ze nie mial jej kto doradzic.Pałąk jest naprawde wazny,kazdy Ci to powie. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.l Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 12:04 aukcja.onet.pl/show_item.php?item=92485480 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamarysia1 Do paula.I 19.03.06, 13:34 Nie orientujesz się może w wymiarach po złożeniu tego wózka,chodzio o tą Deltimę.Nie jest żły,ale musi mi wejść do bagażnika. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.l Re: Do paula.I 19.03.06, 18:33 sklada sie jak parasolka wiec na pewno sie zmiesciTylko nie kupuj na allegro,bo ktos wystawia za chora cene 488,a normalnie w sklepach jest po 360- 380.Dokladne wymiary moge Ci podac jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
111a4 Re: Do paula.I 19.03.06, 21:36 to takie kólka mozna sobie kupic????gdzie???i czy do kazdego wózka????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamarysia1 Re: Spacerówka Chicco CT04 19.03.06, 21:57 Znalazłam te deltimy tańsze,nie na allegro.Hmmm to teraz naprawdę mam dylemat calineczka.pl/sklep/index.php?cPath=63_31_248 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamarysia1 No właśnie? 19.03.06, 22:01 A odnośnie kółek też jestem ciekawa...gdzie można kupić i ile kosztują?Dzwoniłam dziś orientacyjnie do hurtownika od Chicco i nie umiał mi odpowiedzieć na to pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.l Re: No właśnie? 20.03.06, 10:04 Tak mi powiedzial facet w slkepie,bo maja taka sama srednice jak w deltimie,i takie zame zaczepianie.A kola -to czesc zamienna wiec musza byc w sprzedazy.Ale ja na razie nie zmieniam bo w deltimie tez sa ok,moze w nastepna zime.Moge jeszcze raz sie tego faceta zapytac,wiem ze do deltima kolko zamienne kosztuje 6 zl(takie jak ma teraz) Odpowiedz Link Zgłoś