kch75 19.03.06, 18:36 ... nie tylko dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fruzia80 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 19.03.06, 19:04 Ja w LIDL'u zawsze kupuję kukurydzę i groszek w puszce za 1,19zł, pampersy dla dziecka (te w dużych paczkach CIEN- dla mnie dużo, dużo lepsze niż oryginalne pampersy, nie kupuję ich ze względu na cenę- 29,90, ale ze wzgledu na rewelacyjną jakość), groszek z marchewką w słoiku, spray do czyszczenia zlewów, wanny itp (taki żółty lub pomarańczowy W5 się chyba nazywa- rewelacja- nigdy lepszego płynu do czyszczenia łazienki nie miałam), spray do czyszczenia kuchni Adritt. Znajomi kupują mi w Niemczech w Lidl'u paprykę konserwową w słoiku grillowaną, u nas jeszcze takiej nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Papryka pieczona w... 19.03.06, 21:48 słoiku jest sprzedawana również u nas w Polsce i produkowana jest przez firmę rolnik www.rolnik.pl/oferta.php?ID=premium nazywa się smażona, ja kiedyś kupiłam ją w carfoure i jest super smaczna Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewabart Re: Papryka pieczona w... 19.03.06, 21:51 jeszcze zapomniałam o grilowanej www.rolnik.pl/oferta.php?ID=standard pozdrawiam, ewa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_misi Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 19.03.06, 19:21 1. Płyn antybakteryjny do czyszczenia kuchni (pomarańczowy) 2. Płyn do czyszczenia łazienek (żółty) 3. Tabletki czyszczące do wc 4. słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
kasial70 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 19.03.06, 21:03 Pieluchy Cien w małych paczkach - po 6,99 - przetestowałam już wszystkie dostępne na rynku i te najbardziej mi odpowiadają (jeszcze Hartman, ale trudno dostępne, a cena absolutnie zaporowa). Słoiczki Gerber - mały wybór, ale taniocha, chusteczki higieniczne Cien w takim szaro - czerwonym opakowaniu (bardziej miękkie niż Velvet), boczek w plasterkach i czasem wędliny "cienko krojone", biszkopty do Tiramisu - rewelacyjne do bezpośredniej konsumpcji. Tyle pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 19.03.06, 21:15 chemia gospodarcza (W5), proszek do prania Doussy (5 kg-14 pln- piore w nim wszystko odkad corcia skonczyla 4 miesiace), podpaski, tampony, chlebek chrupki!!!, niektore soki w kartonach, niektore slodycze, frytki proste, pieluszki Cien , te ze wskaznikiem "mokrosci", jogurt naturalny 3% tluszczu i serki homogenizowane, ser plesniowy bodajze szwedzki, niektore mydla w plynie do ciala i rak. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maziam Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 19.03.06, 21:25 1. Tabletki do zmywarki - 30sztuk za 7,49 wg rewelacja 2. Tabletki do wc 3. Orzeszki solone 500g robione przez felix cena 2,99 4. Słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 19.03.06, 22:56 1. Pieluchy CIEN w malych paczkach w bialo-niebieskie wieloryby - IMO najlepsze i jedne z najtanszych na rynku. Opakowanie junior 12szt 6,99 zl. 2. Chusteczki Cien Sensitive - bardzo dobrze nawilzone, delikatne, nie kleja sie, przyjemny zapach i taniocha 3. mydlo w plynie Cien mango & papaja - rewelacyjny zapach 4. wafelki 5. wkladki, podpaski, chusteczki Odpowiedz Link Zgłoś
m.arcy Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 20.03.06, 09:52 1. pieluchy cien 2. chusteczki nawilżane w żółtym opakowaniu 3. bobofruty bo najtaniej 4. biszkopty do tiramisu 5. kawa 2 in 1 za 2.99 6. czekoladki z koniakiem (b. dużo, b. tanio i b. dobre) 7. żielone ściereczki z mikrofazy 8. metkę Prosiaczek 9. marcepany i żelki Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka27 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 20.03.06, 10:03 Kupowałam i polecam bo są świetnej jakości: pieluszki cien chusteczki do pupy podpaski cien ciastaczka podobne do delicji biszkopty zelki makarony paluszki rybne 100% filet Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 20.03.06, 10:06 ja kupuję odplamiacz taki w spraju pomarańczowy spryskiwacz kosztuje grosze bo ok.7 zł a jest rewelacyjny vanish nie dał rady usunac plam po zupkach natomiast ten sobie poradził jak nie za pierwszym razem tojuż za drugim nie było śladu polecam Odpowiedz Link Zgłoś
matmama Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 20.03.06, 10:22 kiedys kupilam lody w polewie czekoladowej z migdalami. PYCHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamyslona10 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 28.03.06, 20:24 aiwilo1 jaka jest nazwa tego odplamiacza? Odpowiedz Link Zgłoś
kch75 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 02:39 wielkie dzieki kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
mdorota11 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 08:28 chyba pojadę do Lidla... Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 08:56 Dla mnie chusteczki lidla sa nienajlepsze wole babydream z Rossmana. Pieluch nie testowalam ale wydaja mi sie drogie, taniej kupuje pampersa. Czekolada fatalna poza tym nie ma tam kilku ulubionych produktow wiec nie bywam tam wole selgros makro i auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 09:30 Ja niestety lidla mam b. daleko, więc kupuję tam sporadycznie-odwiedzając znajomych w Pruszkowie. Ale są tam fantastyczne bombonierki. Moje ulubione "owoce morza"-lepsze od oryginalnych belgijskich A jakie są ceny pieluszek(największa paczka)? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 10:34 leigh4 napisała: > A jakie są ceny pieluszek(największa paczka)? Lidla ma dziwnapolityke, bo najwieksze paczki nie sa najtansze. Cena za mala paczke to 6,99 zl, w paczce jest ew zaleznosci od rozmiaru 12,14,lub 16 szt. Czyli za szt. wychodzi odpowiednio 0,58zl, 0,50 zl, 0,44 zl A tera jest promocja na rozmiar junior (od 15kg) 12 szt za 4,99 zl, czyli 0,42 zl/szt. Tez przepadam za ta bombonierka owoce morza Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 10:36 To podaj gdzie taniej niz pieluchy Lidla mozna kupic Pampers (nie zebym lubila, ale ciekawa jestem), bo ja sie nie spotkalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 10:18 mialas polecac, a nie odradzac poza tym nie wiem gdzie znajdziesz pampersy tansze od lidlowych pieluch?? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 10:24 Dla mnie to ona w P&G pracuje i dlatego tak chwali pampers a lidla odradza. A argument o kiepskich rzepach w cienach to juz w ogole wyssany z palca. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 10:49 magia, dobre ))) no dla mnie pieluchy lidla sa najlepsze, do tej pory moja cora uzywa ich na nocki. i nawet gdyby byly rzeczywiscie drozsze od pampersow, to bym je kupowala pewnie. dla nas po prostu sa the best Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 12:22 Nia mam blisko domu żadnego Lidl'a niestety.... Raz pojechałam tam na zakupy właśnie po zachwalane pieluszki Cien i są bardzo dobre, miękkie, rzepy trzymają bardzo dobrze, chłonne. Ale niestety jak używałam tylko tych pieluszek to Nina miała zaczerwienioną pupę, jak na dzień używałam Cien, a na noc Huggies super flex to było ok. Ale i tak chwalę te pieluszki zwłaszcza w porównaniu z pampkami, bo pampersy tak Ninkę odparzały, że miała ranę na pupie.... A tak poza tym to w Lidl'u kupiłam moje ulubione kwaśne żelki ( 400g za 2,99zł ). A jedna ciocia kupuje moim dzieciom w Lidl'u pyszne ciastka, nie pamiętam dobrze nazwy, chyba favorites... na dole jest wafelek, polany czekoladą ( gorzką lub mleczną ) i odciściśnięta jest róża na tej czekoladzie... mniam Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 12:42 monika_wroclaw napisała: > Ale niestety jak używałam tylko tych pieluszek to Nina miała zaczerwienioną > pupę, jak na dzień używałam Cien, a na noc Huggies super flex to było ok. A ktore CIEN kupilas, bo te w duzych paczkach zawieraja wyciag z herbaty i to czasem uczula, natomiaste te male w sumie nie powinny. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 13:34 magia napisała: > monika_wroclaw napisała: > > Ale niestety jak używałam tylko tych pieluszek to Nina miała zaczerwienio > ną > > pupę, jak na dzień używałam Cien, a na noc Huggies super flex to było ok. > > A ktore CIEN kupilas, bo te w duzych paczkach zawieraja wyciag z herbaty i to > czasem uczula, natomiaste te male w sumie nie powinny. Te małe, chyba 14szt. w paczce, ale obie moje córki takie wrażliwe pupy mają :- ), Alkowi to wszystkie pieluszki pasowały, Mai jedynie Huggies i to tylko freedom ( obecnie nazywają się super flex ), wszystkie inne ją odparzały lub miała pupę bardzo zaczerwienioną i strasznie gorącą... Z Ninką już jest trochę lepiej, bo może uzywać równieź tych tańszych huggies soft&dry, fioletowych tesco i no i tych cien - ale tylko na dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 11:42 Nie pracuje w P&G a odradzam bo przetestowalam. Pampjki od dzis w Realu za 42,95 czyli 4 po 0,56. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 12:07 Ale co wlasciwie masz do pieluch z Lidla. Co Ci w nich nie pasuje. Rzepy szerokie i dobrze trzmaja, pieluchy miekkie i do tego ze sciagaczem z tylu. Jedyne do czego mozna sie przyczepic to te rysunki z przodu na pasku, moglyby byc ladniejsze / wyrazniejsze / bardziej kolorowe / urozmaicone - ale to kwestia gustu i nijak sie ma do przydatnosci tej pieluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 16:52 Nie ma w roznicy w cenie a papersy dla mnie sa lepsze. Dla mnie Lidl to tandeta, rossman o niebo lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 19:36 Wytlumaczenie jak u 5-latki. Skoro cos krytykujesz to uzasadnij, bo zdanie ze cos jest 'be' bo z Lidla jest dziecinne. Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 11:48 zachęcona wasza listą kupiłam tam wczoraj i testuję: uniwersalne chusteczki do czyszczenia 5,99 folia aluminiowa 2,99 tabletki wc 6,99 - jeszcze nie tesowałam jakości ser pleśniowy (niemiecki) 3,89 - pycha! łagodny! sałata lodowa 1,99 odświeżacz w żelu 2,99 salami krojone 20dkg - 5,49 cienitko pokrojone i też smaczne banany 1kg 3,99 deser gerbera - 1,99 mydło w płynie CIEN - 3,99 deser mleczny dla dzieci Monte 2,99 - smakuje tak samo ale to inne Monte i tańsze o 1zł malboro Light 6,09 może ktoś kupował wina i podpowie czy warto i które bo najdroższe kosztowało 11zl a nie miałam już czasu na czytanie etykiet Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 18:31 Kupilam na probe pieluszki cien i pierwsza jak wyciagbnelam ma zgrubiuenia, wyglada jak soft&dry huggies, cenowo jak pampers n promocji 74 szt 4 zap;acilam ostatnio prawie 43 zl. Maly wybor ceny zrenie. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 19:19 mariejo napisała: > Maly wybor ceny zrenie. A jaki wybor bys chciala - rozmiary standardowe (nie ma tylko pierwszego chyba). Co do cen to kwestia dyskusyjna. Ja kupuje juniory dla syna. W Lidlu koszt tej pieluchy w normalnej cenie to 0,58 zl, analogiczny Pampers 0,76 zl. To jest roznica 30% na pieluszce W promocji: Lidl - 0,42 zl/szt, Pampers 0,65 zl/szt. To jest 55% ! roznicy na szt. Miesiecznie moj syn zuzywa ok. 140 pieluch. Zamieniajac Pampers na Lidl Cien oszczedzam - kupujac bez promocji - 25 zl miesiecznie - w promocji - 32 zl / miesiecznie Skoro to sa dla Ciebie niewielkie roznice to nie mamy o czym dyskutowac Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 21.03.06, 21:23 zachęcona Waszymi wypowiedziami udałam się dziś po pieluchy cien, za paczkę 50szt zapłaciłam 30zł, za pampersa 76szt płacę 50 lub 45zł, czyli cena ta sama jednak po odpakowaniu pieluszek muszę przyznać, że są one bardziej miękkie i delikatniejsze od papierowych pampersów założyłam małemu na noc nową pieluchę- zobaczymy jak spisze się w praniu Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 22.03.06, 08:57 przetestowałam pieluchę jest w porządku mam nadzieję, że w przyszłości trafię na ceny promocyjne, pozdrawiam aha kupiłam tam pyszne jajeczka wielkanocne z mlecznej czekolady z nadzieniem hazelnut polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 22.03.06, 08:47 Przetestowalam pieluche, otorz zapiecia tez do bani.Nie kupie tam wiecej pieluch. Ceny za wysokie jak na sklep z towarami w kartonach poza tym nie ma wszytskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 08:23 polecam: rucolę - cena chyba 2.49 -ta sama rucola w macro np. juz ok 6 zł!! insalatina -też ok. 3 zł owego czasu pieluszki cien tez tam kupowalam-tańsze sporo od pampkow a roznicy nie widziałam pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
deszczowa.dziewczyna Re: Czy pieluszki cień nadają się dla noworodka? 12.04.06, 16:26 Tak od pierwszych dni czy trzeba poczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Czy pieluszki cień nadają się dla noworodka? 12.04.06, 17:48 Nie nadaja sie bo nie ma najmniejszego rozmiaru, a przynajmniej nie bylo go rok temu gdy moj maluch byl noworodkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 29.03.06, 10:25 pieluchy, slodycze, kukurydza w puszce genialna ) lody pyszne (wiekszosc robi Koral), soczki "dzieciowe" 40-50gr tansze niz w najblizszm supermarkecie u mnie. w ogole lubie ten sklep. jeszcze fajki kiedys kupowalam jak zdarzalo mi sie palic. a propos win - pyszne tylko trzeba sie znac, zeby wybrac cos porzadnego, ale ogolnie alkohole sa bardzo dobre. kiedys przy jakiejs okazji kupilismy kilk aflaszek wina i testowalismy - naprawde ok pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
aiwilo1 Re: do zamyślona 10 29.03.06, 10:29 teraz dopiero zobaczyłam twoje pytanie odplamiacz jest w białej butelce z pomarańczoym spryskiwaczem na etykiecie pisze tylko małymi literkami "w5 i większymi odplamiacz spray" a i ze jast on do stosowania przed praniem.jak plamy nie zejda za pierwszym razem to za drugim juz powinny zejśc ja usuwałam plamyz którymi vanish niestety sobie nie poradził pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 Bebilon w LIDL-u? 29.03.06, 13:24 Zachęciłyście mnie dziewczyny. Jadę dziś do Lidla. A nie wiecie, czy można tam kupić Bebilon? Bo jak nie, to muszę jeszcze po drodze wstąpić do Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
bba75 A odplamiacz w żelu? 29.03.06, 14:53 A odplamiacza w żelu za 9,99 próbowałyście? Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 10:08 1. Pieluchy Cien te ze wskaźnikiem napełnienia moczu są rewelacyjne! Miękkie, mają bardzo dobrze trzymające rzepy i gumkę z tyłu pieluszki. Duża paczka (bo tylko chyba duże są? Z małymi się nigdy nie spotkałam) kosztuje 29,95. Dla przykładu rozmiar MAXI (7-18 kg) zawiera 56 pieluch. Spotkałyscie się kiedyś z promocją cenową na te pampki? Bo ja zawsze je widzę w jednej i tej samej cenie (i tak atrakcyjnej). 2. Mokre chusteczki do pupy Cien też bardzo dobre. Ale wolę zwykłe od Sensitive. Dla mnie mają bardziej neutralny zapach. Są bo dobrze nawilżone. W promocji moża je kupić za 4,99. Normalna cena chyba 6,99 więc niekoniecznie tanio. Ale w promocji bardzo się opłaca. 3. Ktoś pytał o wino. Ja polecam czerwoną Kadarkę. Jest niedroga (coś koło 8-9 zł) ale naprawdę bardzo pyszniutka. W innych sklepach Kadarka nie jest taka smaczna )) Na razie to tyle. Asia mama LENY (27-01-2005) A Lenka ma już... Odpowiedz Link Zgłoś
ana119 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 13:59 czy kadarka jest z zakrętką a nie z korkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mamarobcia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 21:16 Napiszcie proszę czym różnią się pieluszki Biedronkowe od tych z Lidla??, bo tych ostatnich jeszcze nie próbowałam. Lepsze są? Dzięki z góry za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
karol987 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 21:31 Ja w sprawie pieluch. Używałam pieluszek Cień i były w porzadku.Jednak od dawna już kupuję pieluchy z Biedronki i uważam,że są zdecydowanie lepsze.A czym sie różnią grubością.Z Biedronki są cieńsze nie takie nabite.I innaczej chłoną nie robią się w nich takie jakby to nazwać "kawałki". Oczywiście mam na myśli te pieluchy z żabkami nie te tańsze. A w porównaniu z Pampersami.Pampersy to porażka.Po każdej nocy łóżeczko mokre. Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 22:57 jedne i drugie sa bardzo dobre.Biedronkowe sie ostatnio zmienily, teraz sa troche ciensze (i sa zarazem ciensze od lidlowych)i czasem Mateuszowi uda sie przesikac.Wczesniej sie to nie zdarzalo.Lidlowe sa miekkie, foremne,fajnie sie dopasowuja, i rzepy za na gumkachdzieki czemu mozna fajnie naciagnac zapiecie.Naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 31.03.06, 11:29 No właśnie. Według mnie te biedronkowe pieluszki były bardzo dobre ale póki były w żabki. Ostantnio się pokusiłam i kupiłam w promocji karton zbiorczy (3 opakowania) i się niemile rozczarowałam. Biedronkowe się zmieniły (i to nie tylko o wzorek na pieluszkach chodzi) i teraz jak dla mnie są beznadziejne. Po jednym małym siku nadają się do zmiany bo się rozwarstwiają i zbrylają. A Lidlowskie nadal bez zmian - rewelacja!! Biedronkowych już nie kupię. Asia mama LENY (27-01-2005) A Lenka ma już... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_grabosia Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 21:33 1. choco duo 2. monterey - takie coś jak monte 3. promocyjne owoce - np mango po 1,49 Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 30.03.06, 22:49 Platki kosmetyczne Duo Pads Pieluszki Cien Sosy salatkowe Kania w proszku - jakosciowo nie odbiegaja od Knorra Pieluszki Cien - pokusze sie o stwierdzenie, ze duzo lepsze od Pampersow. Zwlaszcza dla dzieci o sporych brzuszkach Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 31.03.06, 10:14 Tabletki do zmywarki W5, 30 szt. 7,50(nie widze zadnej roznicy miedzy tymi z lidla a calogonitem); Plyny do prania W5,2l za 10,49-do bialego i do kolorow- rewelacja; poza tym plyn do plukania W5 i Adritt(koncentraty); koncentrat do mycia naczyn W5 1l za 3,99;plyn spray W5 do lazienek(zolty i brzoskwiniowy);ryz paraboliczny Paco; makarony Combino. Odpowiedz Link Zgłoś
asik_76 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 31.03.06, 14:04 W przypadku tabletek się nie zgodzę - różnica jest ogromna szczególnie jeżeli używa się programów ECO. Po tabletkach W5 zostają białe zacieki i co gorsze, niedomyte naczynia. Dużo lepiej działają na programach intensywnych - ale trzeba by policzyć co się bardziej opłaca - droższy Calgonit w programach ECO, czy tanie tabletki w mniej ekonomicznych programach... Odpowiedz Link Zgłoś
domin19761 Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 31.03.06, 14:22 poleca, śledzie w śmietanie, lody z migdałami na patyku - pycha, słodycze, ajerkoniak, reszte za wasza namowa dopiro bede próbowac. Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: Tabletki... 31.03.06, 22:47 ja niestety nie polecam. przez rok uzywalam tych tabletek i myslalam, ze mam zepsuta zmywarke: naczynia niedomyte i o brzydkim zapachu. Az przez przypadek kupilam Rossmanowskie tabletki 3 w 1 i okazalo sie , ze moja zmywarka dobrze dziala... Ale fakt faktem te lidlowskie maja cene nie z tej ziemi: w prmocji kupowalam je za 5.99 za kartonik. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
angelas Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 31.03.06, 19:44 Dobre są śledzie w sosie malaga, śmietana kremowa, fasola,groszek i kuk.w puszce, pieczywo, pierogi z mięsem (te mrożone), wieniec twarogowy (ten z kawałkami czekolady-pycha) i oczywiście większość słodyczy. Ale kiedyś kupiłam oświeżacz do wc w żelu i wywaliłam bo był do... Odpowiedz Link Zgłoś
gugusiaczek Re: LIDL jakie produkty polecacie ... 31.03.06, 21:14 Ja tez ostatnio kupuje w LIDL,znam te sklepy z niemiec i dlatego przypadly mi do gustu Kupuje;makarony,ryz,ciasteczka maslane-4.99 zl,bulki do pieczenia,wino,tabletki do zmywarki,make,mleko,Ice Tea w kartonie-2l(brzoskwiniowa i cytrynowa),glowizne w sloiku,przyprawy,sledzie po wiejsku,..... Odpowiedz Link Zgłoś