Dodaj do ulubionych

emmaljunga a roan - jaka różnica

28.03.06, 17:22
Chodzi mi o modele enmmaljunga smart i roan kortina - jakie są różnice (poza
ceną) i który polecacie?
Dziękuje
Obserwuj wątek
    • weronka77 Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 28.03.06, 17:28
      Emmaljundze Roan dp kółek nie dorastawink
    • nswiderska Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 28.03.06, 17:49
      trudno mi cos powiedziec o roanie, ale emmaljunga jezdzimy od czerwca 2005.
      Jestem z tego wozka baaardzo zadowolona. Prowadzi sie bardzo miekko, gondola
      jest duza i gleboka (moj synek jest duzy jak na swoj wiek, ale dopiero
      przedwczoraj ze wzgledu na wiosne przenioslam go do spacerowki), stelaz jest
      waski i wchodzi do bagaznika bez koniecznosci sciagania kolek. W zeszlym roku
      byl w promocji i kosztowal ok. 1500 zl, ale uwazal ze byl wart swojej ceny.
      Acha, pasuja do niego foteliki maxi cosi ( dodatkowo adapter) - a to tez sie
      przydaje jak dziecko jest ciut wieksze (sklepy, krotkie wypADY ITP).
      pOZDRAWIAM, nATALIA
    • rupe Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 28.03.06, 20:34
      A ja polecam model Marita f-my Roan. Elegancki i praktyczny wozek. Duza gondola
      wykonana z elementow plastikowych, miekkie zawieszenie na wachaczach, duze
      pompowane szprychowe kola. Do tego ladne wykonanie i solidne materialy. Mysle,
      ze nie warto przeplacac za Emaljunga. Za roznice w cenie warto kupic np.
      lezaczek dzieki ktoremu bez skrepowania mozna poruszac sie z malenstwem po
      calym mieszkaniu. Aktualnie Marita sprzedawana jest w promocji z fotelikiem i
      adapterem przez www.polskiesklepydzieciece.pl
      • mira31 Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 29.03.06, 08:53
        witaj, porównaj przede wszystkim spacerówki, wydaje mi się, że emmaljunga jest
        większa. sąsiadka ma roana maritę i mówi, że gongola była idealna, ale
        spacerówka jest dosyć mała i nie było okrycia na nóżki. emmaljunga ma
        fantastycznie duże okrycie na nogi do spacerówki. poza tym jeżeli planujesz ten
        wózek dla 1 dziecka, to emmaljungę sprzedasz bez problemu. pozdrawiam
        • katse Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 29.03.06, 09:01
          spacerowka roana marity jest duza i ma okrycie na nozki.
          Ja bardzo chwale ten wozek. I jakosc i cena sa swietne.

K
          • mira31 Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 29.03.06, 09:15
            sorry Katse, to kortina, ma go od ponad roku i generalnie jest zadowolona,
            tylko zimą narzekała na brak tego okrycia na nózki. wózki roana są ładne-dla
            mnie i bardziej mi się podobają niż te cudactwa typu mutsy czy buzz, które
            kupuje mama dla siebie , a nie dla wygody dziecka, gdzie gondola jest pod
            skosem i jak mamy pisały niedawno w buzzie dziecko zsuwa się w stronę nóżek.
            pozdrawiam
            • inga300 Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 29.03.06, 14:51
              Coś czuje że trzeba będzie się szarpnąc i kupić emmaljunge. Podobno w kortinie
              nie ma regulowanego oparcia (w gondolce) i to ja dyskwalifikuje, Marita ma ale
              jakoś za dużo tego plastiku jak na mój gust. Musze sie wybraż i obejżec te
              wózeczki na żywo.
    • inga300 Re: emmaljunga a roan - jaka różnica 30.03.06, 13:41
      up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka