Gość: mia IP: 213.77.48.* 18.05.06, 13:28 do pań które mają - czy jesteście zadowolone, czy macie kreski na dolnej i górnej powiece? Proszę o odpowiedzi, zastanawiam się nad zrobieniem. góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: permaNentny n/t IP: *.range86-136.btcentralplus.com 18.05.06, 19:32 ja mam na gornej, za 450 zl nie wiem czy warto, malo co widac, jeszcze mi zostala poprawka i chyba sobie zazycze grubsza,bo marny efekt. Brwi-800zl to samo, spodziwwalam sie cudu i niestety nie zdarzyl sie, jest ok ale znowu, jak pojde na ta poprawke zarzycze sobie mocniejszy, bo sie potem bardzo zluszcza. sumie za tyle kasy nie wiem czy warto, zobacze po poprawkach. Ale jedena dobra srona tych zabiegow, przekonalam sie ze te wszystkie opisy zabiegow ktore obiecuja ze dokonaja cudow po prostu tego nie robia. Zrob lekki balejaz i nie potrzeba ci juz tak ciemnych brwi czy kreski.Taniej. Ale jak juz robisz to nie boj sie mocniejszego, on sie naprawde o polowe zluszczy!! Odpowiedz Link Zgłoś