doktorus 04.04.06, 09:02 Pewnie za chwilkę zostanę przeniesiona na forum firma, ale tam nikt nie odpowiada, więc piszę do Was. Czy otwarcie sklepu z bielizna i rajstopami na dość dużym osiedlu może się opłacać?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: czy się uda? 04.04.06, 09:07 tanie majtaski,rojstopki dla dzieci i mamuś,skarpetki potrzebne są na codzień.Więc może.... Odpowiedz Link Zgłoś
karina210205 Re: czy się uda? 04.04.06, 09:10 myślę że tak, ale radziłabym Ci mieć raczej tańsze rzeczy, tzn nie szaleć za bardzo z firmówkami, no i oczywiście bieliznę dla dzieci, bo taką chyba najczęściej kupujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: czy się uda? 04.04.06, 09:07 Może i pewnie się opłaca, bo koło mojego domu są 2. Od kilku lat pewnie trzeba pozanać rynek zeby wiedzić co kupić. Jeśli sklep na nowym osiedlu to pewnie hitem będą staniki do karmienia ( fajnie byłoby gdyby były inne niż białe) a do tego kilka firm bieliżniarskich i pełna rozmiarowka . W każdym razie życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: czy się uda? 04.04.06, 09:32 i jeśli sklep będzie otwarty już od siódmej rano żeby po drodze do biura można było kupić rajstopy - mnie sie często zdarza, że podrę zakładając, a nie mam czasu szukać nowych, i po drodze do pracy szukam kiosku z rajstopami... Odpowiedz Link Zgłoś
doktorus Re: czy się uda? 04.04.06, 12:27 tak, dzięki za możliwość zajęcia forum. Odpowiedz Link Zgłoś