Dodaj do ulubionych

Jane Powertwin

05.04.06, 19:53
wkrótce spodziewam się drugiego maleństwa w domu. Ze względu na małą różnicę
wieku między dziećmi zdecydowaliśmy się na kupno wózka dla bliźniąt. Wpadł
nam w oko Jane Powertwins, czy są może wśród was jego użytkowniczki? Czy
wózek dobrze sie sprawuje? Czy rocznemu dziecku nie będzie ciasnawo?
Obserwuj wątek
    • sabana Re: Jane Powertwin 06.04.06, 12:57
      niestety nie znam tego konkretnego modelu ale znam firmę bo towarzyszy nam od
      przeszło 6 lat. mimo że jest mało znana na naszym rynku - jakość jest znakomita.
      Mamy wózek jane royal - nie blaknie, świetny stan techniczny, funkcjonalny bo
      to wersja wszystko w jednym. lekki, nic się nie popsuło. fotelik tez mieliśmy
      ale sprzedałam. polecam z całego serca bo znam firmę. jest o niebo lepsza od
      przereklamowanego chicco, inglesiny i peg perego. w razie wątpliwości: wpiszcie
      w allegro wózek jane lub fotelik i zadzwońcie do uzytkowników podpytując o
      szczegóły.
    • mama_blizniakow my mamy:) 06.04.06, 13:58
      tzn moje bąble mają coprawda dopiero od tygodnia ale pierwsze spacery w nowym
      wozku juz za nami na drogach ktore ciezko nazwac drogami i ktore pozostawiaja
      wiele do zyczenia.
      Dzieci maja 20 miesiecy,sa drobne-waza 10 i 11 kg.Jest im wygodnie-o ciasnocie
      nie ma mowy.
      Zastanawiam sie tylko jak bedziesz przewozila maluszka-chyba musisz dokupic
      jakas wkladke?
      Na dzien dziesiejszy mowie ze to dobry pomysl-wozek jest lekki i zwrotny-fajnie
      sie prowadzi.
      Wczesniej mialam inglesine-tez swietny wozek ale w porownaniu do Jane bardzo
      ciezki i duzy-niemniej jednak rownie wygodny.
      Gdybys miala jakies dodatkowe pytania mozesz pisac na priv-z checia zrobie Ci
      dodatkowe zdjecia wozeczka i polece sprzedawce przez ktorego ja kupowalam wozek
      bezposrednio od producenta.
      Pozdrawiam
      Anna

ps.W linkach ponizej moje bable w Janesmile

img69.imageshack.us/img69/4620/dzieciwwozku4vl.jpg
      img69.imageshack.us/img69/6255/dzieciipsy4ju.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka