Dodaj do ulubionych

dodatki do maclaren techno XT

07.04.06, 18:39
wózeczek jest super ale przez 3 nocki nie mogłam spać jak pomyślałam ile wydałam na spacerówkę; jak Wam się spisuje?? czy dokupowałyście śpiworek lub może okrycie na nóżki, pałąk lub inne dodatki??? mam tu na myśli niekoniecznie tej firmy bo na to mnie już nie stać pozdrowionka
Obserwuj wątek
    • sdec Re: dodatki do maclaren techno XT 07.04.06, 19:02
      Podaję link do strony z akcesoriami do Maclarenów:

www.maclarenbaby.com/national/uk_xl/2006_collection/accessories/index.php?m=accessories

Pałąk uniwerasalny widziałam na Allegro za grosze.

Jeśli możesz doradzić, zamierzam kupic spacerówkę dla 6-mies. dziecka i już
      byłam zdecydoawna na Maclarena Clasicc, a jak zobaczyłam Graco Ultima Plus to
      już nie wiem który kupić? Czy wg Ciebie lepiej Maclarena? Na którymś forum
      czytałam, że zjeżdża na jedną stronę. Prawda? Jak wykończenie wózeczka,
      niestety nie mam możliwości zobaczenia go na żywo. Jaki masz kolor, mi się
      podobają z czerwienią, może kratka, może je widziłaś (dla chłopczyka). Czy cena
      wózka świadczy o tym, czy jest dobry? Baaardzo podoba mi się BC Loola, ale
      odradzają mi forumowiczki. A ja nie wiem który wybrać?

W ogóle nie martw się, to dobrze wydane pieniążki. Ja zawsze kupuję coś
      tańszego (mamy Everflo, niby Peg P.P3) i na razie nie byłam zadowolona z
      zakupów. Dlatego wózeczek chcę kupić taki, z którego będę zadowolona - mam
      nadzieję.
      • sdec Re: dodatki do maclaren techno XT 07.04.06, 19:18
        Pałąki są na Allegro:
        www.allegro.pl/item93544941_bariera_plastikowa_do_wozka_.html
        www.allegro.pl/item94796323_bariera_do_wozka_.html
      • iwek33 Re: dodatki do maclaren techno XT 07.04.06, 20:28
        Maclaren, czy Graco??? To jak mercedes i maluch. Poczytaj opinie tu na forum o
        jednym i drugim modelu i już nie będziesz mieć wątpliwości
    • sdec Re: dodatki do maclaren techno XT 07.04.06, 19:21
      Czemu wybrałaś XT a nie Classic, chyba nie chodzi o cenę, bo różnica jest
      niewielka. W jakim wieku jest dzieciątko? Czy nie przeszkadza brak pałąka?
    • katrina79 Re: dodatki do maclaren techno XT 07.04.06, 20:23
      A ile z ciekawosci zaplacilas za Techno XT?
    • adulaw Re: dodatki do maclaren techno XT 08.04.06, 18:44
      na początku chciałam kupić BC allegro plus, ale jak małego włożyłam do maclarena to była zupełnie inna bajka siedzisko choc ciut płytsze ale mały jakoś lepiej w nim siedzi, zwrotność wóziczka rewelacyjna, bardzo łatwo podjeżdża się pod krawężnik, lepiej wykonany od BC, rewelacyjna jest budka gdzy wieje wiaterek mały nic nie odczuwa gdy ją rozepnę, naprawdę fajny; classic ma mniejsze kółka i mi się jakoś gorzej nim jechało techno XT ma ciut większe ale przy jeździe różnice na + techno się czuję a szczególnie na jakiś wertepach, Kubuś ma teraz 11 miesięcy wózeczek mamy od tygodnia i jest super polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka