muvon200 12.08.07, 12:49 Tyle że o tym wiemy tylko my i Torunianie. Wątpię, żeby z tego sekundowego mignięcia na samą wieżę nie na ratusz ktoś się zoriętował gdzie to jest. A mogło być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumka7 Re: Tak nie miłe to muvon .... 12.08.07, 13:09 zachowujesz się jak pies który sra na skwerku pod kościołem, a czy mógłbyś u siebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Tak nie miłe to muvon .... 12.08.07, 13:48 przecież Wam wszędzie bliżej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: muvon200 12.08.07, 15:43 muvon200 napisał: Tak mile to > Tyle że o tym wiemy tylko my i Torunianie. Wątpię, żeby z tego > sekundowego mignięcia na samą wieżę nie na ratusz ktoś się > zoriętował gdzie to jest. A mogło być lepiej Naucz sie pisac poprawnie. Nazwy mieszkancow miast pisze sie z malej litery. Zas "zorientowal" pochodzi od slowa "orientacja", ktore nie jest polskiego pochodzenia - wiec nosowki "e" nie ma! PS - Chodzi i "e" z "ogonkiem:. Nie mam polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
izawawa Re: muvon200 12.08.07, 16:20 >Naucz sie pisac poprawnie. Nazwy mieszkancow miast pisze sie z malej litery. Poprawnie, to o ile dobrze pamiętam jest małą literą i wielką literą :) Przeginam, oj przeginam :-)) I nie mam pod ręką żadnego papierowego słownika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Tak miłe to 12.08.07, 20:36 chciałem dobrze i do tego pomyliłe3m przez ten debilny nowy wygląd forum miejsca. Miało to być w odpowiedzi na entuzjastyczne doniesienie jednego z forumowiczów a wszedł osobny. A co do błedów to prosze pokazac mi jednego choćby forumowicza który nie robi błędów :)choćby jednego :. No a do tego uważam, że tego typu uwagi rozdmuchiwane na forum, sa dziecinne i świadczą o bezradności odpowidającego na post. Tłumaczenie, że nie mam polskich liter jest głupie. Brak ogonków to taki sam bład jak mój. Co do Torunian to czy Ci sie kolego podoba czy nie i tak bede pisał przez duże T dlatego, że kieruję to do ludzi których szanuję. Jesli w tym tekście też sa błedy to i tak mam to głeboko gdzieś. Gdy ja chodziłem do szkoły podtsawowej nikt nie wiedział dysgrafii itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gumka7 Re: Tak to wyszło 12.08.07, 21:33 Przepraszam Muvon, głupio wyszło, odebrałem to jako zaczepkę, wybacz - sorry Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Wszystko ok :) 13.08.07, 08:04 Pozdrowienia. Torunianko jednak jesteś wielka :). Guka7 nic się nie stało. Czasami jestem troszkę złośliwy ale to reakcja na głupotę tylko :). To jednak nie jest takie czeste :. Sztama? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana-torunianka Re: Wszystko ok :) 13.08.07, 19:55 ech, zaraz tam wielka. Ale sztamę oczywiście możemy trzymać, szczególnie, gdy dookoła tyle walk i kąsania po kostkach, począwszy od rządu, a skończywszy na forumowej społeczności. A złośliwość (o ile nie przerysowana) jest cechą ludzi inteligentnych;) Odpowiedz Link Zgłoś