gina26 19.04.06, 10:14 Mamusie czy macie moze jakis wozek tego producenta? Czy warto kupic? Jakie wady, zalety? Zastanawiam sie nad ABC Design Handy? Macie jakies z nim doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: ABC Design - warto ? 19.04.06, 10:39 Ja miałam Tempo Light, o którym wszyscy wypowiadali się w samych superlatywach. Rzeczywiście porównywany moze być do PP Pliko3. Wózek sprawdził sie rewelacyjnie, właśnie w święta zabrała go moja siostra dla swojego synka, a moja córa przesiadła się do Chicco Caddy. Miałam też starszą, używaną wersję Handy, którą kupiłam na Allegro, ale wózek był strasznie już rozklekotany, więc nie przypadł nam do gustu. Zaglądnij sobie do starszych wątków, tam dużo napisano o tych parasolkach. Generalnie i Handy i Tempo to chyba najbardziej udane produkty ABC Design. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: ABC Design - warto ? 19.04.06, 10:44 Ja rónież używałam Tempo Świetny wózek,nie pozwolę na niego nikomu złego słowa powiedziećPoszukaj w starych watkach tam jest sporo moich opinii POzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: ABC Design - warto ? 19.04.06, 14:42 i ja i ja a teraz to nawet sie zastanawiam czy nasz sprzedac czy jednak trzymac jeszcze na wakacje pia, napisz jak Ci sie sprawuje Caddy...bo ja ciagle walcze z parasolka Odpowiedz Link Zgłoś