Dodaj do ulubionych

fotelik 15-36kg

20.04.06, 11:32
własnie chciałabym kupić dziecku takowy fotelik, zdecydowana byłam na
Concorda, jednakże po przeczytaniu prawie wszystkich opinii na temat
fotelików, kiepsko wypadają pod względem jakościowym, co prawda tyczy się to
fotelików 9-36, ale firma ta sama, chciałabym w związku z tym zapytać czy
ktoś posiada taki fotelik i jest z niego zadowolony, jest jeszcze Graco może
ten? podzieli się ktoś opinią, dziekuję
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: fotelik 15-36kg 20.04.06, 11:41
      w tym przedziale polecam : concord lift evo lub maxi-cosi rodi xp-mają dobre
      oceny w testach zderzeniowych, kosztują w przedziale 500-600 zł. maiałam graco
      junior plus i nie polecam-straszny badziew, a do tego niebezpieczny ( złe
      wyniki). teraz mam rodi xp i jest fantastyczny. proponuję nazwy fotelików
      wpisac do wyszukiwarki i życzę trafnego wyboru. ja przetestowałam chicco max 3,
      potem graco i dopiero za 3 razem trafiłam na właściwy.
      fotelik.info/testy/szukaj7-0.php//producent/index.html
    • magia Re: fotelik 15-36kg 20.04.06, 12:50
      Nie wiwm jak pod wzgledem jakosciowym Concordy, bo uzywam Roemera, ale to jest
      jeden z najbezpieczniejszych otelikow, a to chyba jestnajwazniejsze.
      Graco nie maj testwo zderzeniowych, wiec to kupowanie kota w worku.
      A tu masz szczegoly testow najlepszych fotelikow w tej grupie:
      Maxi Cosi Rodi XP www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=264
      lub Concord Lift Evo www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=263
      lub Roemer Kid www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=338
      lub Roemer Vip www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=422
      • mira31 Re: fotelik 15-36kg 20.04.06, 12:53
        w tym linku co podałam graco junior plus -grupa II/III ma ocenę 2.
        • magia Re: fotelik 15-36kg 20.04.06, 13:15
          Faktycznie - 2 gwiazki ma.
          Nie wart uwagi tak czy siak. Tu szczegoly:
          www7.nowe.mojeauto.pl/cms/?id=266
    • to_ja76 Re: fotelik 15-36kg 20.04.06, 18:31
      dziękuję za wasze opinie zdecydowałam że kupimy Concord lift evro
      • moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 20.04.06, 19:42
        Nie wiem gdzie kupujesz ten fotelik, ale jesli chcesz to zajrzyj sobie tutaj
        www.babystyle.pl/sklep/poza_domem/2.htm Maja tu calkiem dobre ceny m.in.
        na Concordy. Pozdrawiam.
        • magia Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 09:36
          moniaa_79 jesli pracujesz w tym sklepie albo jestes w jakis sposob z nim
          zwiazana to to po prostu napisz a nie uprawiaj za kazdym razem takiego pseudo
          ukrytego spamu, bo skutecznie tym zniechecasz ludzi to zagladania tam.
          • moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 09:59
            Nie pracuje w tym sklepie. Moja dobra koleżanka go prowadzi, a że ja mam też
            malutką dzidzie to kupuje u niej w sklepie i dlatego polecam rzeczy, z których
            jestem bardzo zadowlona. Moża powiedzięc, ze "testuje" wszystkie ciuszki, które
            tam sprzedają, dlatego je tutaj polecam, skoro jest temat a wiem, ze dana rzecz
            znajduje sie w tym sklepiku.
            Czy to coś złego? Nie reklamuje rzeczy używanych ani jakiejs zlej jakosci. Sa to
            nowe ciuszki, bardzo dobrej jakosci więc nie uważam, ze to coś złego jesli piszę
            o tym na forum.
            • magia Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 10:08
              Wlasciwie za kazdym razem gdy ktos czegos szuka czy to ciuch czy fotelik to Ty
              linka do tego sklepu wrzucasz. Nie chodzi o to, ze reklamujesz, choc to jest
              spam, ale o forme. Duzo lepiej by brzmialo, gdybys napisla, ze Twoja znajoma
              ma sklep w ktorym cos mozna kupic i dlatego bardzo to polecasz,a nie wcinasz
              sie w co drugi watek i nic nie wnosisz, bo ludzie zazwyczaj pytaja o opinie
              albo rady dot. samego fotelika a nie rady gdzie kupic, wiec nie dosc, ze
              spamujesz to jesszcze nie na temat.
              Po za tym jest cos takiego jak archiwum forum i naprawde wystarczy jesli raz
              napisz, ze jakis sklep polecasz a nie 28 razy tylko w tym roku ! Nie uwazasz,
              ze to przesada. Forumowicze nie sa debilami i jak beda chceli to znajda.
              • moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 10:12
                Nie uważam nikogo za debila jak to napisalaś. A pisze w tych watkach gdzie
                widze, ze ktos potrzebuje jakiegos fotelika czy ubranka czy innej rzeczy dla
                dziecka. Czesto sa pytania o sklepy internetowe wiec tez tam napisalam. Nie wdzę
                w tym nic zlego.
                W takim razie raz jeszcze napisze, ze jest to sklep m.in. mojej kolezanki,
                dlatego też polecam te ubranka bo wiem jakie one sa, widzialam wszystkie na
                własne oczy, macałam wink więc wiem, ze sa bardzo dobrej jakosci i dlatego
                polecam serdecznie ten sklepik.
              • rudaefcia Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 12:08
                hehe i znów adresik sklepu sie przewija..

monia Ty zamias zachwalać sklepik to poleć jakiś fotelik bo to chybo to było tu
                tematem..

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=40426568&v=2&s=0&t=1145614010962
    • finezze Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 08:58
      Moj niespelna dwulatek jezdzi juz od 2 miesiecy w Concordzie Lift Evo.
      Przesiadl sie z fotelika 9-18 bo bylo mu w nim po prostu ciasno. Jest naprawde
      duzym chlopcem. Lift Evo to super fotelik, maluch jadac nawet w dluzsze trasy
      nie marudzi. Co do jakosci wykonania i uzytych materialow to nie mozna
      przyczepic sie do niczego a wrecz nasz fotelik w kolorze Apollo wyglada wprost
      kosmicznie smile
    • moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 12:27
      Nie znam się dokładnie na kazdym modelu, bo to nie moja branza wink Wiem tylko,
      ze kolezaka ma te fotele w ofercie sklepu więc dlatego podałam linka.
      • rudaefcia Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 12:57
        jeśli kupujesz u swojej koleżanki to wiadomo masz dobry kontakt hehe tylko
        ciekawe po co Ci pocztą paczki robią i jeszcze błyskawicznie wysyłąją...

cytuję to co napisałaś na innym wątku...
        moniaa_79 napisała:
        >>>>Jeśli chcesz sprawdzony sklep to zajrzyj tutaj: www..........pl Ja
        kupuję u nich juz dość długo i za kazdym razem bardzo jestem zadowlolona z
        paczuszek. Przesylka blyskawiczna i bardzo dobry kontakt. Szczerze polecam.<<<<

lub piszesz,

>>>Tak jak w temacie polecam Wam fajny sklep internetowy, na ktory natknelam sie
        kilka dni temu. Ceny maja bardzo przystpene, szczegolnie wozki i foteliki.
        Przesylke z ubrankami juz dostalam wiec moge szczerze polecic. Teraz
        zastanawiamy sie z mezem nad wozkiem Maclaren Volo.
        Czy ktoas z Was ma moze taki?
        Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzi.
        Aa i z tego mojego gadulstwa, zapomnialabym o linku. Tutaj macie:<<<

no tak jak to Twoja kolezanka prowadzi sklep to faktycznie musiałaś sie natknąć
        na sklep.. hehe

• moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 13:03
          Jak to dlaczego pocztą? Mieszkam obecnie w innym mieście a nie codziennie się z
          nią widuję.

• rudaefcia Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 13:13
            to bez znaczenia.. wejdz sobie wyszukiwarke i popatrz na swoje posty..
            nic innego w nich nie ma tylko linki do sklepu.. taki malutki cichutki spam..
            blee
            • moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 13:24
              Przecież napisałam, ze kolezanka prowadzi sklep, dlatego polecałam go w swoich
              postach. Nie widze nic w tym zlego bo polecam coś co jest warte zaufania i
              sprawdzone.

Jak juz napisalam, sama robie w nim zakupy i naprawde sa one przeprowadzane
              profesjonalnie a paczki idą szybciutko. W żadnym stwierdzeniu, w zadnym poscie,
              w ktorym chwalilam obsługe tego sklepu nie skłamałam, bo jestem obiektywna,
              mimo, ze niektorzy pomyslą, ze pisze tylko pozytyw, bo to sklep mojej znajomej.
              Ale mylicie sie, gdybym dostała jakąs ferelną paczkę, to poprostu bym nie pisala
              nic, a ze wszystko jest przeprowadzane zgodnie z moimi oczekiwaniami, dlatego
              piszę o tym tutaj, aby inne mamy mogły skorzystac z pewnego, sprawdzonego źródła.

A jesli Tobie rudaefcia nie podoba się to, ze chwale ten sklep, to przeciez nikt
              Ci nie karze, zebys tam wchodzila i nie mów mi, ze to spam, bo duzo osob, mamy
              miedzy sobą reklamuja rozne rzeczy m.in. sklepy internetowe czy strony na
              allegro i to jest normalne i uważam, że jak najbardziej słuszne, gdyż dzięki
              temu wiemy, gdzie są sprawdzone sklepy czy strony, gdzie mozna kupić jaka rzecz
              i za jaka kwotę. Pozwala nam to ustrzec się przed niesolidnymi sprzedawcami, jak
              to sie trafilo jednej z kolezanek na forum.
              • magia Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 14:22
                moniaa_79 napisała:

> Przecież napisałam, ze kolezanka prowadzi sklep, dlatego polecałam go w swoich
                > postach. Nie widze nic w tym zlego bo polecam coś co jest warte zaufania i
                > sprawdzone.
                >

Trzeba bylo to napisac 28 postow temu, teraz to jest Twoje tlumaczenie sie do
                teog nieudolne.
                Jestes kolezanka, wiec nie jestes obiektywna, zapewne nie masz pojecia jak ten
                sklep traktuje klientow "z ulicy", wiec pisanie o blyskawicznej przesylce i
                milej obsludze jest co w Twoich ustach watpliwe, choc slep moze byc w porzadku.
                Naprawde nie widzisz, ze cichym spamem (bo to jest spam) robisz im
                antyreklame???

>
                > A jesli Tobie rudaefcia nie podoba się to, ze chwale ten sklep, to przeciez
                nikt
                > Ci nie karze, zebys tam wchodzila i nie mów mi, ze to spam, bo duzo osob, mamy
                > miedzy sobą reklamuja rozne rzeczy m.in. sklepy internetowe czy strony na
                > allegro i to jest normalne i uważam, że jak najbardziej słuszne, gdyż dzięki
                > temu wiemy, gdzie są sprawdzone sklepy czy strony, gdzie mozna kupić jaka
                rzecz
                > i za jaka kwotę.

Ble, ble, ble.
                Nie widzsz roznicy miedzy polecaniem sklepu/ sprzedawcy, w ktorym sie cos
                kupilo nie bedac z nim nijak zwiazanym a polecaniem sklepu znajomej u ktorej
                sie kupilo???
                Tamto jest polecaniem dobrego sklepu, Twoje jest reklama sklepu znajomej.
                Do tego robisz to prawie w kazdym poscie uncertain
                • moniaa_79 Re: fotelik 15-36kg 21.04.06, 14:49
                  Oczywiście, nie muszę się tlumaczyc. To moja sprawa czy zachwalam czy nie sklep.
                  A moje zdanie jest obiektywne i nikt mi nie wmówi, ze jest inaczej.
                  Każdy się o tym przekona robiąc tam zakupy, jeśli oczywiscie chce.
                  Uważam temat ta zamknięty, bo nie ma co tematu tego drążyć.
                  Ja zdanie swoje mam i jest takie jak juz wczesniej napisalam.
                  BTW. To co teraz tu piszemy na pewno nie ma nic wspolnego z tematem postu
                  głownego, a mianowicie: foteliki 15-36 kg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka