evitka22 01.12.08, 11:28 Czy ktoś ostatnio robił lub był gościem na przyjęciu w restauracji Milano przy Wyszogrodzkiej? Chcielibyśmy zrobić tam imprezę rodziną z okaji 25 lecia ślubu. Proszę o opinie o obsłudze, jedzeniu, cenach itd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola Re: restauracja Milano 01.12.08, 15:42 robilam tam impreze 2 razy - 2 lata temu i pol roku temu. Jest coraz gorzej pod kazdym względem, zwłaszcza jedzenia teraz to juz lokalowi blizej do mordowni niz restauracji odradzam szczerze Odpowiedz Link
elek75 Re: restauracja Milano 01.12.08, 18:29 i te karaluchy latające.. odradzam.. za tą cenę można zjeść lepiej i w lepszych warunkach... Odpowiedz Link
parakola Re: restauracja Milano 02.12.08, 07:40 Dla mnie dramat mafia brodnowska(glownie chlopcy z tzw ulycy Wyszogrodzkiej okupuja obecnie ten lokal wspolnie z dobrymi znajomymi tzw kelnerek z Pragi.patologia Odpowiedz Link
cypro80 Re: restauracja Milano 02.12.08, 11:51 Rzeczywiście teraz w Milano zrobiło się niezbyt przyjemnie. Ja polecam Grande Azzurro na Ogińskiego 5B - byłem tam na chrzcinach córki znajomego i było bardzo przyjemnie. Odpowiedz Link
nit21 Re: restauracja Kito-Azuro 02.12.08, 14:26 Dziękujemy za szpam i naiwną reklamę miejsca pracy, a tak przy okazji warto już zmienić Nick, albo pójść na całość : ) i polepszyć atmosferę w lokalu, ceny i kuchnię. pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link