pade 02.05.06, 13:21 Dziewczyny kochane, szukam bucików przejściówek Bartka www.bartek.com.pl/produkt.php?id=450 rozmiar 25,różowe dzwoniłam na Targówek, Bemowo-nie ma(( Może ktoś widział i mógłby mi kupić? Bardzo, bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamijagodi Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 02.05.06, 14:24 Zadzwoń jeszcze do CH Reduta, Warszawa, tam jest sklep Bartka, byłam wczoraj i widziałam sporo modeli.Może ten też będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pade mam nadzieję, ze ten link jest aktywny 02.05.06, 14:29 www.bartek.com.pl/produkt.php?id=450 Odpowiedz Link Zgłoś
syla113 Re: mam nadzieję, ze ten link jest aktywny 02.05.06, 16:42 witaj!! zadzwon do sklepu bartka w promenadzie na ostrobramskiej tam jest spory wybor, ja mam blisko do tego sklepu ale bede tam dopiero w sobote i dopiero wtedy moge ci sparwdzic a jesli sa to mozesz poprosic zeby kobieta odlozyla Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: do syla 02.05.06, 19:07 a w best mall sadyba tam tez jest bartek i na KEN, dzwoniłaś? i na puławskiej aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
pade do agnisiaz 02.05.06, 19:27 Nie dzwoniłam tam, bo gdyby były to kto by mi odebrał? Ale spróbuję w czwartek. Ja mieszkam we Wrocławiu, ale u nas tych bucików nie było, nie ma i nie będzie, więc szukam gdzie indziej i mam nadzieję, że znajdzie się dobra dusza, która je dla mnie kupi Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 02.05.06, 20:13 Ja je widziałam w Smyku w Wola Parku ale będę tam dopiero 9 maja no i kosztowały ponad 130 zł jeśli Cię cena nie przeraża to zadzwoń może mają już większe numery.... Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 02.05.06, 21:38 Nie wm czy Cie to urzadza, ale W obote na Targowku bylo kilka kolorow tego modelu, ktory wymienilas, moze inny, a moze ten: www.bartek.com.pl/produkt.php?id=447 Byl w tym kolorze i wilku innych zrezta tez. W tym samym cyklamenowym kolorze i m.in. w blado rozowym w sasiednim Smyku byla pelna rozmarowka takich: www.bartek.com.pl/produkt.php?id=317 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 03.05.06, 11:28 Dzięki magia Te modele u nas są, sandałki mamy, chodziło mi o bardziej zabudowaną i ciemną a jednocześnie dziewczęcą przejściówkę Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 03.05.06, 21:33 ja mogę odebrać z best mall sadyba jak bedą aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 03.05.06, 23:04 Dzięki, jutro zadzwonię i spytam czy mają, w razie czego dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Do mam z Warszawy wielka prośba!!! 03.05.06, 23:08 ok mam blisko wiec spoko mogę odebrać aga Odpowiedz Link Zgłoś
pade Znalazłam w Krakowie:)))! 05.05.06, 00:14 Dziękuję za zainteresowanie i ofertę pomocy Odpowiedz Link Zgłoś