Dodaj do ulubionych

Kasa Smoby - czy ktos widzial?A moze Berchet?

05.05.06, 07:27
Czy ktos widzial gdzies w sklepie internetowym kase Smoby? A moze w ktoryms
sklepie warszwwskim?

Rowniez poslucham opini o kasie Berchet? Czy ktos moze kupil?

A moze polecacie inna kase, z elektronicznym wyswietlaczem, dzwiekami i
trwala?
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Kasa Smoby - czy ktos widzial?A moze Berchet? 05.05.06, 10:33
      Ja sprzedawałam te kasy Smoby przed Bożym Narodzeniem, ponieważ były w promocji,
      to cena była bardzo atrakcyjna. Mogę tylko powiedzieć, ze to świetnej jakości
      zabawka - sama teraz żałuję, ze nie zostawiłam jednej dla swojej córki sad
      Ta Bercheta tez jest świetna, ma ponadto wagę i koszyk, ale Smoby jest taka
      bardziej prawdziwa - można wprowadzać samodzielnie ceny - tylko, ze wg mnie to
      zabawka dla 4-5 latka.
      www.lechris.pl/shop/t_111_104.html
      Niestety w Lechrisie jej już nie ma sad((
      Wg mnie tylko te dwie firmy mają fajne zabawki tego typu - reszta to porażka -
      wiem bo dużo ogladam tego w hipermarketach.
      O jest, znalazłam
      www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27514340.html
      ale ta cena to porażka, ja sprzedawałam po 80 zł.
      ta Bercheta trochę tańsza, no ale bez bajerów sad
      www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27521923-27510001.html
    • pia_ tu jest trochę taniej ten Berchet 05.05.06, 11:12
      www.ebaja.pl/product_info.php?cPath=5&products_id=701&osCsid=87b5e50f265941dea33f7e6dba91e04f
      Jak znajdziesz jeszcze gdzieś Smoby czy Bercheta taniej, to daj znać.
      Zastanawiam się czy na Dzień Dziecka nie zrobi Auchan jakiś promocji - tam
      byłają obie marki.
      • cubus1 Re: tu jest trochę taniej ten Berchet 05.05.06, 11:48
        Dziekuje Pia,
        Dzwonilam do Lechris, maja siedzibe w W-wie i juz ich nie bedzie.W bobomarkecie
        tez ich nie bedzie.Kupilabym ja i za 140zl.
        Nie moge odzalowac ze wlasnie czekalam do 4 lat bo rowniez wydawala mi sie za
        powazna...a teraz juz nie ma.
        Mi bardziej podoba sie ta Smoby ze wzgledu na ten czytnik i kody do
        przyklejenia.
        Dlatego moze ktos widzial w zwyklym sklepie...

Berchet w katalogu jest za 73,40zl.I chyba te 99 i 89zl to i tak promocja.Ale
        moze moze....
        A ogladalas ja moze? Mozesz mi cos o niej napisac?
        Bo ten opis jest tak lakoniczny ze nic nie wnosi.
        • pia_ Re: tu jest trochę taniej ten Berchet 05.05.06, 13:52
          Niestety w sklepie nie mieli Bercheta, ale dzisiaj spodziewają się dostawy, więc
          w przyszłym tygodniu sobie luknę i napiszę.
          Ale mam jeszcze namiar na połączoną firmę Smoby/Berchet Polska - ja u nich
          załatwiałam reklamację zabawki Smoby, którą kupiłam w Lechrisie. Moze coś będą
          wiedzieli 022/544-09-40.
          Ale ja byłam głupia, że nie zostawiłam sobie tej kasy Smoby sad((
    • pia_ nowy model Smoby 05.05.06, 15:45
      Może dlatego nie ma tej kasy, bo wchodzi nowy model? Znalazłam coś takiego
      www.toysrus.de/index.php?mapid=1&produkt=3338&details=1&PHPSESSID=70d8cb57f7930cd598df0b7d62afc5f7
      Cholera, a w środę był ktoś w Toysrusie w Niemczech - a ja niczego nie chciałam
      buuuu......
      • monika_wroclaw Re: nowy model Smoby 05.05.06, 15:59
        Pia, ja jadę na początku przyszłego tygodnia do Drezna, jeśli jest tam Toysrus
        to mogę kupić.
        • pia_ Re: nowy model Smoby 05.05.06, 16:07
          Moniko, tylko teraz biję się z myślami czy Smoby czy Berchet. Smoby jest
          bardziej bajerancka i gdyby moja córka była strasza to nie zastanawiałabym się
          ani chwili. Ty pisałaś, że Twoja córka bardzo chętnie bawiła się wagą i mam
          wrażenie, że mojej waga też by się spodobała, więc wtedy Berchet. Sama nie wiem
          .....
        • pia_ do monika_wroclaw 05.05.06, 16:36
          Mam prośbę: jeśli będziesz gdzieś w Dreźnie przy okazji zakupów dla swojego
          dziecka widziała tę kasę Bercheta z wagą i koszykiem i kosztowałaby w granicach
          90 zł (lub mniej he, he) to bardzo prosiłabym o kupienie jej smile
          Jak się okazało Baja niestety nie ma kasy Bercheta w sprzedaży, a Bobomarket
          jest już droższy.
          Smoby choć cudna, to jednak przerasta lekko aktualne możliwości mojej pociechy sad
          • monika_wroclaw Re: do monika_wroclaw 05.05.06, 18:53
            Ja będę w Dreźnie w sklepie z artykułami dla dzieci ( jadę po wózek smile ),
            jeżeli tam mają też zabawki i będą te kasy to mogę kupić... a może natkniemy
            się też na inne sklepy z zabawkami, bo mąż chciałby jakieś nowe technics big_grin

pozdrawiam
          • monika_wroclaw Re: do monika_wroclaw 10.05.06, 10:23
            pia_ napisała:

> Mam prośbę: jeśli będziesz gdzieś w Dreźnie przy okazji zakupów dla swojego
            > dziecka widziała tę kasę Bercheta z wagą i koszykiem i kosztowałaby w
            granicach
            > 90 zł (lub mniej he, he) to bardzo prosiłabym o kupienie jej smile
            > Jak się okazało Baja niestety nie ma kasy Bercheta w sprzedaży, a Bobomarket
            > jest już droższy.
            > Smoby choć cudna, to jednak przerasta lekko aktualne możliwości mojej
            pociechy
            > sad

Hej

Byłam w trzech sklepach z zabawkami, ale kasy Berchet nie znalazłam, była tylko
            Smoby, ale droga, kosztowała 40 euro...

pozdrawiam
            • pia_ Re: do monika_wroclaw 10.05.06, 10:45
              Wielkie dzięki Moniko smile
    • pia_ z kas z "wyższej półki" 05.05.06, 17:04
      Znalazłam jeszcze takie cóś smile niezła cena sad
      www.perenoel.com/jouets/PGU94126-caisse-enregistreuse.phtml
      • pia_ Re: z kas z "wyższej półki" - dokładniejszy opis 05.05.06, 17:05
        www.king-jouet.com/kjhtml/produit/fiche_produit.asp?IdProduit=GU94126
    • cubus1 Re: Kasa Smoby - czy ktos widzial?A moze Berchet? 05.05.06, 17:21
      Dziekuje za tel, dzis juz za poznosad Ale zadzwonie.
      Zakochalam sie w tym nowym modelu, moj syn bylby zachwycony.Ale stary tez jest
      OK, zmartwilas mnie ze nie maja Berchet za 89zl.Teraz zastanawiam sie czy jest
      warta 100zl.Napisz koniecznie jakie wrazenia po ogladaniu.
      Moniko napisalam na gazetowy priv, gdybys miala czas zerknij.
      • pia_ Re: Kasa Smoby - czy ktos widzial?A moze Berchet? 30.05.06, 12:17
        Dzisiaj przyszła paczka z kasą Bercheta - hmm, jestem rozczorowana. Bardzo to
        niewielkie rozmiarowo, choć pewnie moja córa będzie zachwycona. Jednak dla
        starszego dziecka odradzam, ostatnio w Tesco była po 39,90 kasa elektroniczna z
        kalkulatorem, czytnikiem kodów, wydająca dźwięki itp (wyrób tescowy, ale bardzo
        porządny), gdybym wcześniej wiedziała jak naprawdę wygląda Berchet to kupiłabym
        tą w Tesco - tym bardziej, że można do niej dokupić spory koszyk z pudełkami
        artykułów spożywczych za 29,90. Ze wszystkich kas sklepowych, które widziałam w
        sklepach, na Allegro itp, ta w Tesco była najfajniejsza.
        W porównaniu z Berchetem kasa Smoby stara czy nowa wersja to zupełnie inna klasa
        - poluj na Smoby smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka