beatti 06.05.06, 11:54 Proszę bardzo o opinię na temat tego odkurzacza. Warto zainwestować, czy nie? To ma być odkurzacz do domu gdzie sa alergicy. Z góry dziękuję za podzielenie się swoimi opiniami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatti Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 14:14 beatti napisała: > Proszę bardzo o opinię na temat tego odkurzacza. Warto zainwestować, czy nie? > To ma być odkurzacz do domu gdzie sa alergicy. > Z góry dziękuję za podzielenie się swoimi opiniami. > Nikt nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 14:24 Ja sie tylko podlacze do pytania o ten odkurzacz bo tez planuje zakup a nie moge zdecydowac czy inwestowac w Miele czy mniej w Elektrolux z serii Oxygen Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 15:39 Mam całe AGD z Miele-uważam że to najlepsza marka.Tego typu odkurzacza niestety nie posiadam,ale myślę że to lepszy pomysł od Elektroluxa. Odpowiedz Link Zgłoś
leigh4 Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 17:53 Jeśli masz dokonywać wyboru tylko ze względu na markę, to nie byłabym tak bezkrytyczna w stosunku do miele. Nam właśnie wczoraj odpadła część od płyty ceramicznejJeszcze nie zgłaszałam do serwisu, ale wścieknę się, jeśli będą wykręcali się od gwarancji, że to element zdobny(odpadła taka chromowana zaślepka od przycisku)... Wiem, że piszę trochę nie na temat, ale jestem dziś bojowo nastawiona do wszystkiego, co "miele" Odpowiedz Link Zgłoś
beatti Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 18:31 Dziękuje serdecznie za odzew. A może wypowie się ktoś kto używa tego odkurzacza, proszę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beatti Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 20:08 Nikt nic więcej nie napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: odkurzacz miele medicair 06.05.06, 21:04 a ja jeszcze dopytam bo jesli juz znajdzie sie ktos kto ma to moz emi powie czy ten model Miele ma filtr zmywalny, i wogole jak czesto zmienia sie mu filtr i ile taki filtr kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś