04.06.06, 08:34
Proszę napisz coś więcej o kasie elektronicznej Berchet. Moja Julcia ma
niedługo urodziny i zażyczyła sobie właśnie kasę. Rozglądałam się za kasą
Smoby, ale nigdzie jej nie ma i myślę o kupnie Bercheta. Poradź czy warto ją
kupić czy szukać czegoś innego.
Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pia_ Re: Do Pia_ 04.06.06, 10:49
      Zdecydowanie nie warto: sama kasa jest bardzo malutka, naklejki były krzywo
      ponaklejne, co do reszty plastik itp był ok, waga to tragedia - maluteńka,
      kiepskiej jakości (nie można niczego zważyć, bo jest pochyła i wszystko spada).
      Do kasy dołączony był maluteńki koszyczek z 3 art spożywczymi, kilka monet i
      karta kredytowa. Za 90 zł - stanowczo nie warto. Gdybym wcześniej widziała tę
      kasę na żywo, to nigdy bym jej nie kupiła - zaufałam marce Berchet i po raz
      pierwszy rozczarowałam się. W Tesco widziałam kasę ich produkcji - była
      świetna, większa, plastik dobrej jakości, odgłosy takie same jak w tej
      Bercheta, przyciski gumowe, więcej akcesoriów (nie ma tylko wagi), a cena
      świetna 39,90. Za 29,90 można też w Tesco dokupić swietny duży kosz z zakupami -
      mnóstwo pudełek artykułów spożywczych np kakao, sól, cukier, jedzenie dla psa
      itp. Na allegro widziałam też kilka kas i myślę, że są ok.
      www.allegro.pl/item106684117_kasa_sklepowa_z_lcd_kalkulatorem_i_akcesoriami.html
      www.allegro.pl/item102689927_kasa_sklepowa_z_lcd_kalkulatorem_i_akcesoriami.html

Kasa Smoby to zupełnie inna kategora - na Boże Narodzenie sama je sprzedawałam
      i były niesamowite, ten nowy model, to musi być z tego co widziałam na
      zdjęciach super rewelacja - tyle, że w Polsce nikt tego nie sprzedaje sad((
      • bell5 Re: Do Pia_ 04.06.06, 12:12
        Dziękuję bardzo za informacje. Czy mogłabym jeszcze prosić o namiary, żeby móc
        u Pani coś w przyszłości kupić?
        Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Iza.
        • pia_ Re: Do Pia_ 04.06.06, 13:47
          Niestety już nie sprzedaję zabawek Smoby, teraz zamuję się takimi rzeczami dla
          dzieci:
          www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=74467
          Jeśli będzie Pani kiedyś czegoś potrzebować z tych holenderskich rzeczy
          (większość z tego co jest na holenderskiej stronie mogę sprowadzić), to proszę
          napisać maila. Pozdr
          • madzialena11 Re: Do Pia_ 04.06.06, 13:53
            Przepraszam, że się wtrącęwink ale ta kasa na allegro wygląda podobnie jak ta,
            którą ma moja chrześnica. kasa rzeczywiście bardzo fajna - jedyny minus to taśma
            sklepowa, która się strasznie zniszczyła będąc mało używana. ogólnie polecam.
            Sama szukałam jej wszędzie ...
      • bell5 Re: Do Pia_ 04.06.06, 20:37
        Bardzo dziękuję za informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka