ewa19731 08.06.06, 23:00 zastanawiam się nad kupnem,jak się sprawują?który model będzie lepszy dla 7m.dziecka?Poradżcie prosze,warto kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karin1 Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 09.06.06, 00:17 Mam ten sam problem. jeśli używacie baby dreams lub Coneco Speedy bardzo proszę o opinię. Podciągam. Odpowiedz Link Zgłoś
finezze Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 09.06.06, 09:16 Kilka miesiecy jezdzilismy Walkerem. Siedzisko spore, dostalam gratis spiworek - zima super chronil przed zimnem malego. Gorzej z komfortem prowadzenia. Moze ten nasz byl felernym modelem, ale co chwila zacieraly mu sie piasty kol i co chwile wymagaly smarowania. Ciezko sie prowadzil. Dosyc duzy po zlozeniu. No i wiadomo to chinszczyzna - nie ma co zbyt wiele wymagac od jakosci. Kiedy chcialam uprac tapicerke pol dnia silowalismy sie z odkreceniem srubek trzymajacych ja. Wozek tez dosc szybko zaczal skrzypiec. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 09.06.06, 10:40 Ja mam Babydremas Smart od ponad roku(kupilam jak mala miala 11 mies) i jestem zadowolona.Najbardziej przydala nam sie przekladana raczka-nie wyobrazam sobie wozka dla malego dziecka bez przekladanej rączki. Jest spory ale b.wygodny dla dziecka.Mala bez problemu w nim zasypiala a i w ziemie nie bylo klopotu z kocykami dodakowymi.Duzy b.kosz na zakupy. Uwazam generalnie ze jest to b.dobry wozek Odpowiedz Link Zgłoś
gretka1 Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 09.06.06, 17:40 A ja mam Walkera i jestem zadowolona. Może nie jeździłam po piaszczystych terenach, więc nam nie skrzypi ani nie zacierał się. Ale swoje przeszedł przez prawie dwa lata /nie zamieniłam go na "parasolkę". Uważam, że świetnie wybrałam, zwłaszcza przydają się tacki dla rodzica a dla dziecka to już na 100%. Przekładana rączka też by się przydała i teraz przy drugim dziecku będę kupować właśnie spacerówkę Baby D. z taką rączką. Nasz prowadził sie dobrze /co prawda nie mam porównania / a i odkręcanie tapicerki do prania szło mi świetnie. Polecam! Gretka Ps. Właśnie sprzedaję swojego Walkera, może jesteś zainteresowana? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa19731 Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 09.06.06, 22:34 dzięki za odpowiedzi.Myślę o nowym wózku,mała ma 5 m-cy wię chciałabym wozek na dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
superslaw Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 10.06.06, 09:02 a ja mam lucky model 2006..moglby miec większy kosz ale ma przekładaną raczkę, wygodny materacyk dla dziecka jest rozkładany na plasko..ja sobie go bardzo chwalę... Doma 05.08.99 Wojtek 16.01.06 Odpowiedz Link Zgłoś
pasmoxx Re: wózki BABY DREAMS-polecacie? 10.06.06, 12:06 Ja kupiłam B.D. Sprint 2 miesiace temu,mój synuś ma teraz 9 miesięcy.Podoba mi się ten wózeczek bardzo(jest brązowy).Ma duże koła,większe zdecydowanie od Walkera czy Luckiego,jest dość lekki(stelaż aluminiowy-nie taki ciężki jak Smart),jak się go złoży,to można go postawić.Prowadzi mi się dobrze,podbija również,mój syn waży ponad 10 kg...Fakt,nie ma rączki przekładanej ale jakoś sobie radzimy.Jest tacka dla rodziców,odpinany pałąk dla dziecka,budka ma z tyłu kieszen,oczywiście jest pokrowiec na zimę.Tych wózków już nie produkują ale pewnie jeszcze gdzieś są,może w necie,w Łodzi w Słoniu...Na razie jestem zadowolona(dziecko bez problemu może spać,oparcie rozkłada się oczyw.do pozycji leżącej i można dodatkowo podnieść ponóżeki)Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś